آقا بعد از چند بار گوشیدن
تا حدودی پسندیده شد
تقریبا تو مایه های همون رابطه بود
خلاصه ما خوشمان آمد
والسلام علیکم و ...
آقای خط خطی دیدی قهوه ای شدی..بچه ها خوب قهوه ایت کردند..دیگه با شادمهریا در نیفت وگرنه بازم قهوه ای میشی..اگه شادمهر نبود الان محسن دوگانه سوز باید حمالی میکرد.. اونروزا ک این بچه تو جوبا بازی میکرد شادمهر پرفروشترین آلبوم بعد انقلابو بیرون داد..برو بچه دیگه جک نگو... پرچم شادمهریا همیشه بالااااست
دوست عزیز اگه منظورتون از تقدیر کمپانی اون لوح بود که به محسن دادن ؟
اون لوح رو هر کسی که تو نوکیا کنسرت میذاره بهش میدن
به ناظری ها دادن
به ابی دادن
به شادمهر دادن
به همه میدن
لوح یاد بوده نه تقدیر
جوک میگی برادر
نگی اینو جایی بهت میخندن
شادمهر نه یه بار بلکه چندین بار تو تو بزرگترین تیاتر های حهان کنسرت گذاشته
نوکیا
کداک
گریک
و ...
اتفاقا شادمهر همیشه پر تماشاگر ترین کنسرت ها رو داره
همیشه بهترین تاریخ ها و بهترین پیک زمانی کنسرت رو تهیه کننده ها برا شادمهر میذارن
همیشه شادمهرو میذارن آهرین سانس که تماشاچی ها بمونن تا آخر کنسرت
شادمهر بعد از آزادی 2 سال آهنگی نداد و کنسرتی نرفت
اما وقتی بعد این سکوت کنسرت گذاشت رکورد تماشاگرو زد
اتفاقا شادمهر جزء معدود خواننده هایی هست که همیشه کنسرتاش سولد اوت میشه
نوکیا رو 2 بار پرکرده عزیزم
بقیه سالن هاشم همینطور
میخوای کنسرت اورنج کانتری رو ببین
تماشاگرا اون پشت سر پا واستادن
تو سالنی که همش صندلیه و جا برا ایستادن تعبیه نشده
اتفاقا شما ببین بیشترین انتقادو طرفدارای شادمهر میکنن
میکس مستر اصن میدونی چیه؟
بدو برو تو گوگل سرچ کن بیار بذار زیر پست من که میدونم چیه
آهنگای دش برلین و آرمین ون بوورن رو گوش دادی؟
ببین تنظیماش چطوریه؟
ملودی این آهنگا یه خط صافه
اما شادمهر میاد با هنرمندی شناورش میکنه
اوج و فرود تحریر میذاره توش
تنظیمای این سبک کارا همیشه شلوغ میشه
میکس و مسترم باز توصیه میکنم دش و آرمین و حتی دیوید گاتا گوش بدی ببینی صدای خواننده یه لِوِل پایین تر از تنظیمه
همه شدن واسه ما کارشناسُ تحلیل گر
در ضمن اینجا تاپیک شادمهره و در مورد شادمهر صحبت میشه و لا غیر
مگه من میام تو تاپیک یگانه پست در مورد شادمهر بدم
تو این تاپیک در مورد خواننده دیگه ای بحث نکنید ( با بچه های خود تاپیک شادمهرم )
شاد و شادمهری باشید
و من الله توفیق ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
یكی از ویدئوهایی که این روزها میلیون ها نفر از سراسر جهان بازدید کردن و جزو پربازدیدترین ها شده این ویدیو هست. کودکی که بعد از تولد و در اتاق عمل دوست نداره از مادرش جدا بشه واقعا احساس بین مادر و فرزند زیباترین احساس دنیاست و با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست
به اشتراک بگذارید همه ببینن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
Ebi & Shadmehr Live in Toronto March 7th
کنسرت ابی و شادمهر در تورنتو کانادا 7 مارچ همراه با ارکستر اختصاصی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Just Announced!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] LIVE IN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
SATURDAY, MARCH 7th
Performing some of your favourite songs together
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
- * بگذریم. «تقدیر» شاید به نوعی خاصترین ترانه شما تا به امروز است. مختصری در خصوص این قطعه متفاوت هم صحبت کنید.
همانطور که گفتم، اینکار همه فاکتورهای لازم برای موفقیت را داشت و همین باعث شده تا امروز محبوبترین اثر من نزد مردم باشد. خودم ترانه «طرفدار» را بیشتر دوست میدارم، اما به اندازه «تقدیر» ندرخشید.
باید تو رو پیدا کنم، شاید هنوزم دیر نیست
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بیتقصیر نیست
خود من «تقدیر» را -با اینکه شعر قابلدفاع و پُراحساسی است- به لحاظ ساختار کلام و روایت و انسجام، بهترین ترانهام نمیدانم؛ آن صدا و ملودی موفقش کردند. به عنوان مثال ترانه «کوه» ترانه بهتری از تقدیر است، اما آنقدرها شنیده نشد.
- مونا برزویی دقیقاً از کجا احساس کرد که توانایی سرودن دارد. اصولاً با شعر آغاز کردید یا با ترانه؟
من از 14 سالگی احساساتم را روی کاغذ میآوردم. نمیتوانم نام آن نوشتهها را شعر بگذارم. در واقع، نوعی تخلیه روحی و روانی و عاطفی بود که شاید اقتضای آن سن و سال باشد. سال 82 یکی از دوستانم که ساکن تورنتو بود، یکی از دلنوشتههای مرا برای آقای شادمهر عقیلی خواند و بعد به من گفت از سرودهات خوشش آمده و پرسیده میتواند ترانه بنویسد؟ آن زمان زیاد از ترانه چیزی نمیدانستم. تفکرم این بود که به شعری با زبان محاوره ترانه می گویند.
خلاصه یک ترانه اتود زدم به نام «وقتی که گفتی نرو» که اولین ترانهام بود و اولین ترانهام نیز توسط آقای عقیلی ساخته و اجرا شد. یکی، دو روز بعد «اشک من پیرهنتو تَرکرده» را نوشتم که آن هم به سرانجام خوبی رسید و این شد آغاز ترانه نوشتن من
سلام به همه دوستان...
تراک جدید استاد شادمهر عقیلی مثل همیشه پر سر و صدا بود...
اما به نظرم ترانه یه جاهایی روی ملودی نمی شینه و خوب جفت و جور نمی شه...
تنظیم کار هم خوبه و آرون حسینی معلومه حسابی روش زحمت کشیده...
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)