بچه ها یه آهنگ بود مال دهه هشتاد تو ایران بود آهنگ تصویریش اینجوری بود توی یه زیر زمین پسره پالتو مشکی پوشیده بود بعد روی همه گروهش خاک بود یهویی شروع میکرد به خوندن خاک از رو سازهاشون بلند میشد اسم آهنگ یا خواننده ش رو نمیدونین
این آهنگ راضی میکنه هواداران را خیالتون راحت...
به نظر من بعد وارث که ساخته خود شادمهر بود تو این دو سه سال اهنگ وقتی که بد میشم به دلم نشست.اهنگ کوه بدترین کاری بود که از شادمهر شنیدم.ی چیزی فراتر از افتضاح بود.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
مسعود جان تو این دو سه سالی که تو این فروم هستم با دقت تمام کامنت هارو میخونم و تو عزیز دل رو هم همیشه امیدوار به اینده دیدم.اما هربار به هر دلیلی بعضی کارها اونجوری نبود که تو تبلیغش رو میکردی قبل پخش.95 درصد بچه های اینجا متفق القول منتظر اهنگسازی و تنظیم خود شادمهرن که بنا به تصمیم خود شادمهر فعلا از این امر خبری نیست.به عنوان ی برادر ازت میخوام تو هم ی شنوده باشی و از کاری که خوشت میاد لذت ببری حتی اگه خیلیا از اهنگ خوششون نیومد.این پیش داوری های قبل پخش هر اهنگ بعدها برای خودت دردسر ساز میشه.ممکنه توو از این اهنگ خوشت بیاد ولی خیلی ها راضی نشن.شاید من از اهنگ وقتی که بد میشم خوشم بیاد ولی خیلیا هم دوست نداشته باشن.پس فقط از شنیدن صدای خواننده محبوبت لذت ببر ولی هیچ وقت پیش از اهنگ قضاوت نکن.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
خدای من هنوزم البوم مسافر قدیمی نشده برام
الان چه موزیکایی گوش میکنیم
هزارو یک شب wav پلی شد
قبل یا بعدی وجود نداره اگه اهنگ قشنگ باشه به دل همه میشینه
این اهنگهای جدید شادمهر به دل نمیشینه
در حال حاضر 201 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 200 مهمان ها)