پسر خوب مگه من حرفی از پویان زدم من گفتم این پارسیان لولی نداره حتی از اشکان خشایی هم بدتره ولی حالا که خودت گفتی پویان پس خدایی بهت بگم باز پویان سگش شرف داره به این اینا دو تا کار خوب واسه خودشون نساختن بعد میخان واسه شادمهر چکار کنن؟ باز همون پویان اگه هیچ آهنگ خوبی برای شادمهر نساخته باشه لااقل دو تا خوب واسه معین و یراحی و اینا ساخته هر چند متاسفانه ما میخاستیم شادمهر رو از چاله ی پویان در بیاریم افتاد تو چاه پارسیان
در کل قرار باشه به شرایط فعلی راضی باشم که شادمهر خودش نخاد بسازه تنها کسی رو که در سبک شادمهر قبول دارم همون حسین قربانپوره
این اهنگ حسین قربانپور بی نظیره کاش شادمهر ازش میگرفت. چند ساله ساخته ولی پخش نمیکنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه با این پارسیان مارسیان کار نده،، اصلا خوب نبودن نه کارای خودشون نه کاری که واسه شادمهر ساختن... باز حسین قربانپور چنتا اهنگ خوب ساخته هم واسه خودش هم واسه لهراسبی و هم دوتا کاری که واسه شادمهر ساخته واقعا خوب بودن چه رابطه چه وقتی بد میشم و پویانم کاراش اکثریت قابل قبول بودن ولی اصن با اهنگ کوه و اهنگای دیگه ی پارسیان نمیتونم ارتباط برقرار کنم
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)