قطعا قابل مقایسه نیستن ولی صحبت اینه یکی تمام توانایی خودشو میزاره حالا چه خوب چه بد
یکی مثل شادمهر میتونه نمیزاره اخه من نمیدونم این سینا پارسیان رو از کجا پیدا کرده ؟تا قبل کار با شادمهر هیچ کس این بشر رو نمیشناخت یک بار کامنت گذاشتم حداقل با افکاری و بمانی کار کن کامنتم پاک شد
ولی طرفدارای الانش (جوون ترا) که اتفاقا همونا هم دارن بهش خط فکری میدن متاسفانه کارنامه الانشو شاهکار میدونن
امیدوارم اوضاع تغییر کنه شادمهر یک تکونی بده خودشو بلکه موسیقی ماهم یک تکونی بخوره و از این یکنواختی بیرون بیاد
این البوم دانلود کن و از ترک اول تا اخر خوب گوش بده ترجیحا با هندزفری
کیفیت ۳۲۰ البوم حرف بی مخاطب شهریار شهبازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم امیرعباس گلاب رو کی دانلود کرده؟؟
میخوامش لطفا لینک بدین
بله .. فرض کن ما دو تا شادمهر داریم .. یکی شادمهره موزیسینه و اون یکی شادمهره خواننده .. ( فقط مثال میزنم) حالا اگه شادمهر موزیسین رو بزاریم کنار و فقط شامهر خواننده رو با احمدوند خواننده مقایسه میکنم (فقط خوانندگی) و اینطوری به این نتیجه میرسم به قول شما حتی اگه با سینا پارسیان همکاری کنه از احمدوند خیلی سرتره (تاکید میکنم فقط خوانندگی) .. و امثال احمدوند باید پیش شادمهر درس خوانندگی یاد بگیرن .. حالا شاید بعضیا بگن آهنگاش ضعیف شده ولی من با آهنگاش کاری ندارم و شادمهر برای من همون شادمهریه که 22 سال پیش عاشق هنرش شدم .. چون اصلا با آثار جدیدش کاری ندارم آخه هنوزم با آلبومهای قدیمیش حال میکنم و با گوش دادن به مسافر و امثالهم بازم مثل قدیم ها لذت میبرم و خودشو اثبات کرده ..
اما منم از تصمیمات جدید غلطش ناراحتم و جزو منتقدهاش شدم و میخوام به دوران اوجش برکرده ( تو خوانندگی که هنوز تو اوجه و منظورم فقط شعر و آهنگه )
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 96 مهمان ها)