صفحه 3188 از 4087 نخستنخست ... 21882688308831383178318631873188318931903198323832883688 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,871 به 31,880 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    اینو جدی میگم این اهنگ یک دفعه هم کامل نتونستم گوش کنم وسطاش هی قطع کردم

نیمه فعال
    اهنگ خیلی ضعیفه در حد کارهای قبلیش نیست

نیمه فعال
    تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.

فعال
    دوستان تلگرام خودتون رو بروز رسانی کنید و برید تو کانال شادمهر برای پست اهنگ دور شدی کامنت بزارید و انتقاد کنید این قابلیت تازه برای تلگرام اضافه شده
    و از ش بخواید خودش کار بسازه
    ۸۰ نفر پیام دادن
    فقط امیدوارم کانال شادمهر دست خودش باشه نه دست ادمین

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    قبل از هر چیزی به امثال آقا مسعود بگم که اگه شما سینا پارسیان رو موزیسین میدونی پس منم موزیسن هستم و نوازندگی بلدم و شعر و ملودی هم میسازم ..شما فکر میکنی پارسیان قبل از شادمهر کجا بوده چرا واسه کسی آهنگی نساخته و با شادمهر فعالیتش رو گسترش داده ؟ حتما مثل من یه جاهایی مثل این تاپیک شادمهر نظر میداده و موقعیتی براش پیش اومده و با هم همکاری کردن و منم میتونم از کانال بابک مافی یا علی لهراسبی باهاش ارتباط برقرار کنم ولی باید قبل از ورود به مافیا پول خرج کنی که من از اون پولا ندارم تازه اصلا و اصلا در حد شادمهر نیستم و کاش سینا پارسیان هم اعتماد به نفس کاذب نداشت و مثل من اعتراف میکرد در حد شادمهر نیست .. موزیسین به امثال شادمهر و افکاری و قمیشی و .... میگن نه پارسیان ولی منکر صداش نمیشم
    چون شادمهر کارنامه پرباری داره و یک موزیسین واقعیه من بازم حمایتش میکنم و جزو هواداراش هستم و میمونم و بازم با این چند تا آهنگ ضعیف اونو له نمیکنم و مقصر امثال کسایی مثل مسعود هستن و نباید تقصیرهارو گردن شادمهر انداخت و شادمهر نابغه بوده و همیشه میمونه ولی کاش هوادارنماهایی مثل مسعود کمتر شن تا دیگه شادمهر از همین جایگاهی هم که داره بیشتر سقوط نکنه .. این آهنگها هیچی از اعتبار شادمهر کم نمیکنه فقط داره دست دشمناش رو برای توهین باز میزاره و تو این راه موفق بوده .. کاش یه آهنگ توپ بده و دهن بدخواهاش رو ببنده .. به امید اون روز .. امروز خیلی پرحرف شدم .. آخه وقتی یه آهنگ جدید از شادمهر میاد یا میخواد بیاد کلی ذوق میکنم و پر چونه میشم ... از کاربرا هم عذرخواهی میکنم که اینجا رو با پرحرفی ترکوندم .. اگه بازم خبری چیزی داشتید بگید من میام و میخونم .. خدا کنه حداقل اگه این آهنگ کلیپ داره کلیپش فوق العاده باشه .. دیگه بحثی ندارم و بازم یه مدتی فعالیتم و کم میکنم .. انشالله تو آهنگ بعدی بیام و بگم عجب شاهکاری بود و هممون هم نظر باشیم و تو ذوقمون نخوره و حتی یه نظر منفی تو این تاپیک نباشه و شادمهر به دوران اوجش برگرده چون واقعا لایقش هست ..
    داداش من هیچوقت نگفتم سینا پارسیان موزیسین خوبیه این اولا... دوما شما حق نداری منو هوادار نما بخونی من از زمان بهار من تا الان عاشق شادمهر بودم و هستم و خواهم بود... سوما من حق دارم از ی ترانه خوشم بیاد و یا نیاد اینجور نیست ک هرکی با نظر شما موافقه بشه طرفدار دو آتیشه هرکی مخالفه بشه هوادار نما.... من از این آهنگ فقط بخاطر صدای شادمهر و خوندنش خوشم اومد وگرنه منکر ترانه ضعیفش نیستم واسه ملودی و تنظیم هم هیچ نظری ندارم چون سررشته ندارم و لازم نیست وقتی کسی از چیزی سردرنمیاره بیاد الکی جو بده ک من استادم...منم مثل همه شادمهریا دوست دارم ک خودش بسازه ک خوشبختانه فکر کنم در آینده ای نه چندان دور ی آهنگ با تنظیم و آهنگسازی خودش میخواد بیاد.... و در آخر بگم ک لطفا وقتی کسی نظر مخالف شما را داره نباید انگ هوادار نما بهش بچسبونید

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.
    خداراشکر.... البته امیدوارم دیگه نره سراغ ی سری بدتر از این گروه

نیمه فعال
    خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
    الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر

8. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه

اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
    ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.

این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...

بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!!
    الان معنی بازخونی شده کاور

10. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    دلیلش اینه یه سری طرفدار خاص شادمهر فقط دارن این حرکت رو میکنن وگرنه عموم مردم و اونایی که تو فاز طرفداری افراطی نیستن خوششون اومده. کامنتای این اهنگ تو پیجای دیگه رو ببین اکثرا مثبت مثل تمام کارهای این چند وقت اخیرش

یه نکته جالب دیگه هم سیاست امیر فرشباف این وسطه! زمانی که خودش تهیه کننده یه کاری باشه تمام کامنت های این چنینی از صفحه شادمهر پاک میشه و کامنت گزاران هم بلاک میشن. ولی سره اهنگ کوه و این اهنگ میبینی هیچ اتفاقی نمی افته و دموکراسی کاملا برقراره

از اون عجیب تر سره اهنگهایی که خودش نقشی توشون نداره مثل کوه و همین اهنگ اخری کانال و صفحات نسل شادمهر و وابسه به نسل شادمهر اصلا انگار نه انگار!! حتی خوده امیر فرشباف هم تو صفحه اش این اهنگارو نمیزاره!!! بعد واسه ورژن دوم اهنگ "غرور" خودش رو جرواجر میکنه...

(البته من در مجموع از کارهایی که فرشباف واسه شادمهر تهیه کرده بدم نمیاد ولی دو رویی و سیاست این مدلی بده)

12. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه

اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
    ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.

این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...

بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!!
    الان معنی بازخونی شده کاور
    حق اشتراک نیست که ترانه هر گوهی خواستن بخورن

یارو پول میده که کس دیگه اون اهنگو نخونه ترانه سرا و اینا بیاد اینو بخوره

صفحه 3188 از 4087 نخستنخست ... 21882688308831383178318631873188318931903198323832883688 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 190 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع