اینو جدی میگم این اهنگ یک دفعه هم کامل نتونستم گوش کنم وسطاش هی قطع کردم
اینو جدی میگم این اهنگ یک دفعه هم کامل نتونستم گوش کنم وسطاش هی قطع کردم
اهنگ خیلی ضعیفه در حد کارهای قبلیش نیست
تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.
دوستان تلگرام خودتون رو بروز رسانی کنید و برید تو کانال شادمهر برای پست اهنگ دور شدی کامنت بزارید و انتقاد کنید این قابلیت تازه برای تلگرام اضافه شده
و از ش بخواید خودش کار بسازه
۸۰ نفر پیام دادن
فقط امیدوارم کانال شادمهر دست خودش باشه نه دست ادمین
داداش من هیچوقت نگفتم سینا پارسیان موزیسین خوبیه این اولا... دوما شما حق نداری منو هوادار نما بخونی من از زمان بهار من تا الان عاشق شادمهر بودم و هستم و خواهم بود... سوما من حق دارم از ی ترانه خوشم بیاد و یا نیاد اینجور نیست ک هرکی با نظر شما موافقه بشه طرفدار دو آتیشه هرکی مخالفه بشه هوادار نما.... من از این آهنگ فقط بخاطر صدای شادمهر و خوندنش خوشم اومد وگرنه منکر ترانه ضعیفش نیستم واسه ملودی و تنظیم هم هیچ نظری ندارم چون سررشته ندارم و لازم نیست وقتی کسی از چیزی سردرنمیاره بیاد الکی جو بده ک من استادم...منم مثل همه شادمهریا دوست دارم ک خودش بسازه ک خوشبختانه فکر کنم در آینده ای نه چندان دور ی آهنگ با تنظیم و آهنگسازی خودش میخواد بیاد.... و در آخر بگم ک لطفا وقتی کسی نظر مخالف شما را داره نباید انگ هوادار نما بهش بچسبونید
خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر
این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه
اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.
این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...
بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!!
الان معنی بازخونی شده کاور
دلیلش اینه یه سری طرفدار خاص شادمهر فقط دارن این حرکت رو میکنن وگرنه عموم مردم و اونایی که تو فاز طرفداری افراطی نیستن خوششون اومده. کامنتای این اهنگ تو پیجای دیگه رو ببین اکثرا مثبت مثل تمام کارهای این چند وقت اخیرش
یه نکته جالب دیگه هم سیاست امیر فرشباف این وسطه! زمانی که خودش تهیه کننده یه کاری باشه تمام کامنت های این چنینی از صفحه شادمهر پاک میشه و کامنت گزاران هم بلاک میشن. ولی سره اهنگ کوه و این اهنگ میبینی هیچ اتفاقی نمی افته و دموکراسی کاملا برقراره
از اون عجیب تر سره اهنگهایی که خودش نقشی توشون نداره مثل کوه و همین اهنگ اخری کانال و صفحات نسل شادمهر و وابسه به نسل شادمهر اصلا انگار نه انگار!! حتی خوده امیر فرشباف هم تو صفحه اش این اهنگارو نمیزاره!!! بعد واسه ورژن دوم اهنگ "غرور" خودش رو جرواجر میکنه...
(البته من در مجموع از کارهایی که فرشباف واسه شادمهر تهیه کرده بدم نمیاد ولی دو رویی و سیاست این مدلی بده)
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 190 مهمان ها)