صفحه 3190 از 4087 نخستنخست ... 21902690309031403180318831893190319131923200324032903690 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,891 به 31,900 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    خیلی سخت نگیرید به خودتون، زمانش که بشه و خودش که بخواد دوباره هم میسازه هم تنظیم میکنه. اهنگارو هم بدون ذهنیت قبلی نسبت به عوامل گوش کنید شاید خوشتون بیاد، فعلا که میشه از صدای زیباش لذت برد.
    فواد خان از تو بعیده این حرفا
    این آهنگ های هیچ فرقی با حمید عسکری سامان جلیلی نداره اسم مهدی احمدوند رو نمیارم چون خیلی قویتر از شادمهر الان، داره کار میکنه
    هر اهنگی که شادمهر میده این چند سال جز افتضاح و اینکه بگه منم آهنگی دادم هیچی نداره
    همون صدا رو هم در پارت دوم ملودی و شعر به گند کشیده

2. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    داره سطح توقعا رو میاره پایین اگه خودش ساخت و تنظیم کرد نگن همون بهتر که بقیه بسازن واست
    در کل حرف خاصی ندارم
    به قول فواد این حرصی که الان بچه ها میخورن ما سر حالم عوض میشه میخوردیم
    اون موقع باز خودش آهنگ میساخت تنظیمارو نظارت میکرد که یکی در میون خودشم تنظیم میکرد
    اونقدر حرص خوردم که جدیدا فقط از صداش لذت میبرم
    امیدوارم آهنگ بعدی رو با دست و پنجه خودش بسازه
    حیفی تو پسر ... حیف
    کل مارکت ما اندازه تو نبوغ و استعداد ندارن ... قدر بدون ... دیر میشه
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

4. 4 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    فواد خان از تو بعیده این حرفا
    این آهنگ های هیچ فرقی با حمید عسکری سامان جلیلی نداره اسم مهدی احمدوند رو نمیارم چون خیلی قویتر از شادمهر الان، داره کار میکنه
    هر اهنگی که شادمهر میده این چند سال جز افتضاح و اینکه بگه منم آهنگی دادم هیچی نداره
    همون صدا رو هم در پارت دوم ملودی و شعر به گند کشیده
    فربد جان من میفهمم چی میگی و کاملا هم درک میکنم
    از این دید به قضیه باید نگاه کرد شادمهر تا قبل از آلبوم تجربه کن علاوه بر موفقیت در بازار، جریان سازی هم میکرد اما این فصل تازه صرفا در قد و قواره همین مارکت کار میکنه و البته موفق هم هست و تو بازار رقابتی سال های اخیر با این همه خواننده جدید هنوز مخاطب میلیونی داره و نسل های جدید هم به دایره طرفداراش دارن اضافه میشن.
    حالا چرا این استراتژی رو داره؟ چرا یکی از بهترین گیتاریست های ایران تو اکثر اهنگهای اخیرش نوازندگی نمیکنه؟ داره به خودش استارحت میده؟ از تکرار خودش فراریه؟ قطعا خودش بهتر میدونه جواب این سوالارو. شاید به ذائقه ما خوش نیاد ولی تجربه نشون داده معمولا مسیری که انتخاب میکنه در نهایت موفقه(به لحاظ بازار و مخاطب عام)

راجع به بحت تخریب
    من روی صحبتم تو و برخی دیگه نبود اما یه سری از شادمهری ها به خاطر علاقه زیادشون الان دقیقا دارن در مقابل همین هدف شادمهر که بازار فعلیه وایمیستن و توی شبکه های اجتماعی ناخواسته تخریبش میکنن. مثلا همین بحث کاور کاور که تو ایسنتا که راه میندازن شدیدا به ضرر شادمهره. دیگه تو که یادته ما چقدر سرویس شدیم تا تونستیم چرت و پرتایی که راجع به کاور میگفتن رو کمرنگ کنیم(با دلیل)
    اگه از آهنگای فعلی خواننده مورد علاقه مون خوشمون نمیاد یه جوری تخریبش نکنیم(حتی با نیت خوب) که 4 تا پلانکتون و بچه کم سن و سال بکننش چماق و کلا شادمهرو زیر سوال ببرن.
    تو فصل تازه اش اگه نمیخوایم کنارش وایستیم حداقل رو به روش هم نباشیم بهش اعتماد کنیم بزاریم کاره خودش رو بکنه. همون جوری که خودش فهمید مسیره پاپکرن و حالا بیا اینجا اشتباهه و کام بک کرد با تقدیر الانم وقتی وقتش بشه و ببینه از کاراش نتیجه ای که(مد نظرش هست) رو نمیبینه یه حرکت دیگه میزنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    داره سطح توقعا رو میاره پایین اگه خودش ساخت و تنظیم کرد نگن همون بهتر که بقیه بسازن واست
    در کل حرف خاصی ندارم
    به قول فواد این حرصی که الان بچه ها میخورن ما سر حالم عوض میشه میخوردیم
    اون موقع باز خودش آهنگ میساخت تنظیمارو نظارت میکرد که یکی در میون خودشم تنظیم میکرد
    اونقدر حرص خوردم که جدیدا فقط از صداش لذت میبرم
    امیدوارم آهنگ بعدی رو با دست و پنجه خودش بسازه
    حیفی تو پسر ... حیف
    کل مارکت ما اندازه تو نبوغ و استعداد ندارن ... قدر بدون ... دیر میشه

نیمه فعال
    ولی انصافا "روز سرد" با هر متر و معیاری فوق العادست. برای من شخصا محبوبیتش کمتر از آهنگای شاهکار خودش نیست.
    کلا اگه نمیزنید منو ، من از 80 درصد اهنگای تجربه کن به بعد بدم نمیاد و یه سریاشون هم خیلی دوست دارم

8. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ته چشمات امروز
    دنبال یه ذره احساس بودم
    کمترین حقه منه
    من که باهات این همه رو راست بودم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    دوست عزیز این چیزی که شما و بقیه رفقا مد نظرتون هست راجع به ساخت و تنظیم خودش، من خیلی سال پیش موقع انتشار آهنگ حالم عوض میشه(یکسال قبل از انتشار آلبوم طرفدار) دنبالش بودم
    اصلا استارت خیلی از این خودت بسازها(که اون موقع ها ما میگفتیم خودت تنظیم کن) توی همین تاپیک و با محوریت منو ایمان و پارسا و چندتا از بچه ها دیگه زده شد به فیسبوک رسید. منم مثل الان شما این قدر روی این قضیه که خودش همه کار بکنه تعصب داشتم که روزی نبود از این تاپیک جرقه حمله به محمد ناهیدی نخوره و دامنه اش به سایت های مختلف و فیسبوکش نرسه. تازه اون بنده خدا(به قول یه دوستی "خر بدن" ) که فقط تنظیم 4 تا تراک رو انجام داده بود اونم زیر نظر شادمهر.

حتی با کلی دردسر کامترین ارشیوی که میشد از آهنگسازی ها و تنظیم های شادمهر برای بقیه پیدا کرد رو جمع کردم و به صورت آرشیو تو همین موزیک باران گذاشتم چون قبل از خوانندگیش، شیفته شادمهر موزیسین بودم.

اما گذشت زمان ثابت کرد منو امثال من اشتباه میکردیم. شاید به صورت سلیقه ای انتقاداتی بهش وارد باشه اما شادمهر با هوش بالای خودش بهترین مسیر رو رفته بود. الان حالم عوض میشه و طرفدار از شاهکارای شادمهر از دید طرفدارای قدیمی و حتی مردم عادیه. آهنگایی که زمان خودش بیشترین حمله ها رو خوده ما شادمهری ها تو همین تاپیک بهش کردیم.

چه خوشت بیاد چه نیاد شادمهر یه پاپ استاره که مارکت و بازار موسیقی براش اهمیت زیادی داره و با هوش بالا و انتخاب مسیر مناسب(هر چند پر فراز و نشیب) بعد از 20 سال و با وجود این همه رقیب جدید از نسل های جدید هنوز جز پر مخاطب هاست و کارهاش شنیده میشه. اتفاقی که برای خیلی از ستاره های قدیمی تر، هم نسل و نسل های بعد از شادمهر رخ نداده.
    اگه انتخاب هاش ادما موجه بودن حرفتو قبول داشتم تازه من هنوز در حسرت شنیدن تنظیم نوازش هستم حتی حالم عوض میشه و طرفدار رو هم باید خودش تنظیم میکرد که خیلی بهتر میشدن ولی الان این ادمایی که باهاشون کار میکنه از هیچ لحاظی استعداد ندارن

11. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اینا در حد امیر تتلو هم نیستن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اگه انتخاب هاش ادما موجه بودن حرفتو قبول داشتم تازه من هنوز در حسرت شنیدن تنظیم نوازش هستم حتی حالم عوض میشه و طرفدار رو هم باید خودش تنظیم میکرد که خیلی بهتر میشدن ولی الان این ادمایی که باهاشون کار میکنه از هیچ لحاظی استعداد ندارن
    اهنگای جدید رو واسه صداش گوش بده(حتی همون یه پارت که میگی)
    واسه عشق بازی با موسیقیش هم بزن تو خط قدیمی ها
    من یه مدته درگیره البوم ادم فروش شدم... عجب موزیکایی عجب احساسی... عجب نوازندگی هایی... قشنگ سوز سرمای کانادا، شرایط تغییر کرده بعد از مهاجرت و تنهایی شادمهر تو دوران ساخت این البوم احساس میشه

14. 2 کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    شادمهر تو البوم تصویر دو تا ملودی فوق العاده ساخت. فضاسازی های بی نظیر و جدید. خصوصا ساختار ملودی "تصویر" فوق العاده مدرن و جذاب بود. عدم استقبال نسبی شادمهری ها از این دو کار شاید باعث شد مصمم تر بشه تو نساختن.

16. 2 کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3190 از 4087 نخستنخست ... 21902690309031403180318831893190319131923200324032903690 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 191 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع