صفحه 3210 از 4087 نخستنخست ... 22102710311031603200320832093210321132123220326033103710 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,091 به 32,100 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    و البته ترجیع بند هم میگه
    وقتی جادوی نگاهت قلب سنگمو شکسته
    من فقط ترانه رو دیدم بودم، نشنیدم کارو که :-(
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    تا حالا بهت نگفتم وقتی میخندی کنارم
    دوس دارم قلبمو آروم روی قلب تو بذارم
    تا حالا بهت نگفتم به تو وقتی خیره میشم
    همش از خودم میپرسم که چقدر میمونی پیشم
    تا حالا بهت نگفتم پشت این نگاه مغرور
    یه نفر هست که همیشه نگرانت بوده از دور
    وقتی که جادوی نگاهت دل سنگمو شکسته
    تورو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته
    تا حالا بهت نگفتم واسه داشتنت حسودم
    وقتی عاشقم نبودی عاشق هیشکی نبودم
    تا حالا بهت نگفتم چرا ساکتم همیشه
    واسه دیدنت نمیخوام حتی یک لحظه هدر شه
    تا حالا بهت نگفتم پشت این نگاه مغرور
    یه نفر هست که همیشه نگرانت بوده از دور
    وقتی که جادوی نگاهت دل سنگمو شکسته
    تورو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته

عجب شعر زیبایی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    من فقط ترانه رو دیدم بودم، نشنیدم کارو که :-(
    متوجه ام خواستم غلطهای متن رو بگم

فعال
    متوجه ام خواستم غلطهای متن رو بگم
    داداش بفرست بیاد گوش کنیم

فعال
    نه نفرست بزار فعلا با اهنگ‌ دور شدی حال کنیم فعلا از چشمم نیوفتاده

فعال
    آهنگ بعدی اگه با قربانپوره یه گندی مثل کار قبلی میسازه رابطه ه اگه خوب شد به خاطر تنظیم شادمهر بود
    اهنگو بزار بشنویم قربانپور و امثالهم اگه کار بساز بودن الان خودشون یه کاره ای بودن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    آهنگ بعدی اگه با قربانپوره یه گندی مثل کار قبلی میسازه رابطه ه اگه خوب شد به خاطر تنظیم شادمهر بود
    اهنگو بزار بشنویم قربانپور و امثالهم اگه کار بساز بودن الان خودشون یه کاره ای بودن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    آره خیالت راحت...کار بعدی با قربانپور خیلی خوب شده کار خودشم ک همیشه عالی بوده
    آهنگسازی ، تنظیم ؟

نیمه فعال
    ناصر جان خیلی وقت پیش هم که آلبومهای تجربه کن و تصویر اومد و تازه شروع کرده بود به نساختن من چون مطلع بودم میگفتم که شادمهر خودش دوست نداره کار بسازه و همون فرشبافی که الان شادمهر گذاشتش کنار و شرایط فرقی نکرده بهش خیلی اصرار میکرد که خود شادمهر تو اون آلبومها کار بسازه خصوصا تو آلبوم تصویر کاملا میشه احساس کرد که شادمهر در نهایت شکم سیری اون دو تا ملودی رو ساخته و تازه حال نداشته تنظیم کنه داده به بقیه تنظیم کنن خودتون میتونین مقایسه کنین ببینین تصویر و نقطه ضعف چقد با روزای اوج شادمهر فاصله دارن . الانم که ادامه ی همون وضعیته تازه بدتر که دیگه پای پارسیان و ایمین به کارای شادمهر باز شده که امیدوارم لااقل بعد از حواشی دور شدی شادمهر لااقل اونا رو بیخیال بشه در کل بله همه میدونیم شادمهر هنرمند بزرگیه و اگه الان میگیم اسطوره بهش به خاطر شروع خیره کننده ش با بهار من مسافر تا آلبوم طرفداره که با وجود برخی کارایی که بهش انتقاد وارد بود اما اونام میشه گذاشت به حساب ریسک پذیری شادمهر ولی الان در حال حاضر فرق شادمهر در زمینه ی پخش این کارای مارکتی با امثال سامان جلیلی مهدی احمدوند چیه ؟ به نظرم تنها فرقش وکال فوق حرفه ای تر شادمهر نسبت به اوناست و گرنه از نظر ملودی و تنظیم در همون حده واسه همینه که نمیشه شادمهر رو با بزرگان موسیقی یکی دونست چون یه واقعیته که شادمهر به کارنامه ش خیانت میکنه و اونا خیلی مواظب بودن خصوصا تو سالهای اوجشون خیلی عالی بود آثارشون الان دیگه نمیشه فرضا از ابی که از اون صدای نابش چیزی نمونده توقع زیادی داشت اینا دیگه نمره ی قبولی و استادی رو همون دهه ی پنجاه و شصت و هفتاد و اوایل هشتاد گرفتن الان واسه دل خودشون و هواداراشون و عشق به این کار میخونن اما شادمهر الان تو سن و سالیه که باید کارایی پخش کنه اوج بلوغ هنری شادمهر باشه واقعا در شأن یه هنرمند اسطوره ی چهل و هفت ساله هست که همچنان کارای عشقی و ضد عشق بخونه انقده دور شدی و مجبور شدی و سنتور شدی و .... واقعا شما به کار غریبه تو آلبوم دهاتی گوش کنین اون کار رو تو حوالی سی سالگی خونده معبود رو در حوالی بیست و چهار سالگی خونده اون کارا شادمهر رو واسه یه نسل که خودمم سال 77 شناختمش و طرفدارش شدم تبدیل به یه بت کرد اونم یه بتی که هنوز اون طرفداری نسل اولش با وجود تموم نا امیدی که از برگشتن شادمهر به همون روزاش دارن اما چون از پتانسیلش آگاهن ازش دست نمیکشن
    فرمایشات شما کاملا درسته به عقیده بنده. وفقط کامنت گذاشتم که بگم موبه مو حرفات قبول دارم. یعنی قشنگ شرح دادی که واقعیت چیه......
    فقط یک نکته ما کنسرتی بودن شادمهر فراموش کردیم. شادمهر اهنگ میسازه که وقتی میره کنسرت طرف برقص و شاد باشه و به قول خودمون قر بده و دیگه اون شادمهری که دهاتی وادم وحوا و هزار ویک شب میخونه باید قبول کنیم که مدت هاست تموم شده ولی نمیدونم چرا دوست داریم خودمون گول بزنیم. شادمهر فکر تجاری بودن کنسرت هاش وفروش بلیط هاست به عقیده من

10. کاربر مقابل از edvin242 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شادمهر با نگاهی که بازار موسیقی داره کار خودشو پیش میبره وگرنه اگه مثل شماها فکر میکرد و میگفت حالا چون البوم های داخلیم موفق بوده بزا تو همون سبک ادامه بدم شک نکنید مثل همه هم دوره های خودش الان مفقود و فراموش شده بود. ولی همچنان داره رکورد دانلود میزنه و تنها دلیلش هوش بالا و فرار از تکرار حتی به قیمت تنزلی هست که پذیرفته به جون بخره ولی دچار تکرار نشه.

12. 2 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3210 از 4087 نخستنخست ... 22102710311031603200320832093210321132123220326033103710 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 190 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع