شر و ور نگین البوم تجربه کن قشنگ بود...این البوم اخرش خیلی بد بود حتی با ملودیای خودش
اینا شادمهر رو کوچیک ندیدن اما مطمئنم خودشونو خیلی بزرگ دیدن .. وقتی کلی هوادار دارن و تو اینستا و فیس بوک و حتی همین تاپیک مورد حمایتن مطمئننا دچار توهم خودبزرگ بینی میشن و فکر میکنن همسطح شادمهرن و یا شاید فکر میکنن حتی از شادمهر بزرگترن .. چون اگه اینا نباشن شادمهر تو تکرار میفته و شادمهر به حضور این ابرهنرمندای موزیک ایرانی نیاز داره تا بتونه موفق تر بشه![]()
ضمناً اون عکس پروفایلتم بنظرم پاک کنی عکس کشتی سازان و تجربه گران بذاری بهتره چون شادمهری که داری گوش میدی همون یه ویولونم تو آهنگاش نمیزنه!
وحید پویان آهنگساز خوبیه .. سعید زمانی هم هنرمند خوبیه فقط همونطور که گفتم اینا تو سبک شادمهر نمیتونن کار کنن و اصلا بلد نیستن آهنگهای شادمهری بسازن و اگه زور بزنن میشن یکی مثل سیناپارسیان که دقیقا سعی میکنه مثل چینیا از یه جنس خوب کپی کنه اما نمیتونه ، وگرنه اونا تو سبک خودشون عالی ان و هر کسی یه سبکی داره و قرار نیست همه مثل شادمهر باشن بعضیا بدون تکرارن .. اما سینا پارسیان هیچ سبکی نداره و فقط داره تقلید و کپی میکنه ..
اگه به منم بگن تو ملودی هات ضعیفه بده یکی دیگه برات بسازه تا از موزیک حذف نشی مثل شادمهر اعتماد به نفسم رو از دست میدم و چند تا آهنگ ضعیف میسازم .. منظورم اطرافیانش نیست بلکه طرفداراشه .. یعنی طرفدارنماها ..
ای بابا شادمهر اون سر دنیا داره عشق و حالشو میکنه شما اینجا دارید سر آهنگاش تو سر و مغز هم میزنید... خسته نشدید از این بحث تکراری ک خودش بسازه بهتره یا دیگران؟.. مگه شادمهر با حرف ما طرفدارا رفت سمت بقیه آهنگسازا ک الان با حرف ما دوباره خودش بسازه؟؟ مطمئن باشید خودش هم میسازه و خبرای خوبی تو راهه فقط ی کمی صبر کنید تا شادمهری را ببینید ک همه انتظارش را داریم...
در ضمن میدونم همتون دوس دارین شادمهر خودش بسازه و خودش تنظیم کنه اما اینکارو نمیکنه و همینیه که هست .. جواب همتون همینه و منم قبول دارم .. منم تو نظرات قبلیم قصد توهین به هیچکس رو نداشتم و ندارم .. فقط مقایسه خنده دار آثار خاص و هنرمندانه شادمهر و سیناپارسیانه دزد و کپی کار رو بزارین کنار و بحث های دیگه کنید چون مثل مقایسه فیل و مورچه میمونه و ضعیف ترین ساخته های شادمهر از بهترین ساخته های اینا قشنگتره و اگه فکر میکنید از روی تعصب به شادمهر اینو میگم پس شمام روی تیمش تعصب نداشته باشین تا برابر شیم .. اگه فکر کردین توهینی بهتون شده عذر میخوام و همتونو دوس دارم![]()
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 46 مهمان ها)