صفحه 3218 از 4087 نخستنخست ... 22182718311831683208321632173218321932203228326833183718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,171 به 32,180 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    پست جدید شادمهر و حضورش در کنار ابی. البوم جدید ابی هم بزودی میاد. فک کنم یه خبرایی باشه
    میگند دوتا آهنگای آلبوم جدید ابی ساخته شادمهره

نیمه فعال
    این ویدیو باید پایان دهنده این بحث تکراری در این فروم واسه همیشه باشه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    این چیز جدیدی نیست ، مصاحبه شادمهر تو نوروز 86 با شبکه پن هم اگه نگاه کنی همین حرف ها رو می شنوی، در مورد حمید عسکری

اینجا کسی با کسی دشمن نیست. تمام بحث سر اینه که شادمهر که این همه سال خوند و نواخت و هیچ وقت خودشو تکرار نکرد ، چطور شده الان نمیتونه ؟ مگه میشه ؟
    شماها حرف های جالبی میزنید ، حرف های جدیدتون نقض حرف های قبلیه، کامنت جدید نقض کامنت قبلی
    شادمهر هیچ وقت خودشو تکرار نکرده ، پس الان هم میتونه خودشو تکرار نکنه حتی اگه صد تا اهنگ عین سبب و تقدیر و عادت بسازه

شادمهر الان دیگه جریان ساز نیست ، واقعیته که باید بپذیریم
    دلیلش رو شاید هیچ وقت نفهمیم . ولی تو یکی از کامنت ها خوندم که یکی گفت هر چی از دل براید بر دل نشیند
    دقیقا مصداق شادمهره
    شادمهر در حال حاضر از هر منظری که ما فکر کنیم تامین هست و بعید میدونم سختی خاصی رو تو وجودش احساس کنه، اما چه زمانی که ایران بود ، چه موقعی که رفت کانادا، و اوایل ورود به آمریکا مشکلات زیادی سر راهش بودن
    به نظر من که نظر شخصیمه این مهمترین دلیلیه که شادمهر زده تو این مدل کار کردن. چون دغدغه ای نداره ، که بخواد ازش آهنگی بسازه

امیدوارم هیچ وقت شادمهر دغدغه نداشته باشه
    به عنوان کوچک ترین هوادار حق دارم دلم تنگ شه واسه اهنگ هایی که از وجودش ساخت و روح خودش و هوادارهارو تسلی میبخشید ،

4. کاربر مقابل از Hobbit عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    این چیز جدیدی نیست ، مصاحبه شادمهر تو نوروز 86 با شبکه پن هم اگه نگاه کنی همین حرف ها رو می شنوی، در مورد حمید عسکری

اینجا کسی با کسی دشمن نیست. تمام بحث سر اینه که شادمهر که این همه سال خوند و نواخت و هیچ وقت خودشو تکرار نکرد ، چطور شده الان نمیتونه ؟ مگه میشه ؟
    شماها حرف های جالبی میزنید ، حرف های جدیدتون نقض حرف های قبلیه، کامنت جدید نقض کامنت قبلی
    شادمهر هیچ وقت خودشو تکرار نکرده ، پس الان هم میتونه خودشو تکرار نکنه حتی اگه صد تا اهنگ عین سبب و تقدیر و عادت بسازه

شادمهر الان دیگه جریان ساز نیست ، واقعیته که باید بپذیریم
    دلیلش رو شاید هیچ وقت نفهمیم . ولی تو یکی از کامنت ها خوندم که یکی گفت هر چی از دل براید بر دل نشیند
    دقیقا مصداق شادمهره
    شادمهر در حال حاضر از هر منظری که ما فکر کنیم تامین هست و بعید میدونم سختی خاصی رو تو وجودش احساس کنه، اما چه زمانی که ایران بود ، چه موقعی که رفت کانادا، و اوایل ورود به آمریکا مشکلات زیادی سر راهش بودن
    به نظر من که نظر شخصیمه این مهمترین دلیلیه که شادمهر زده تو این مدل کار کردن. چون دغدغه ای نداره ، که بخواد ازش آهنگی بسازه

امیدوارم هیچ وقت شادمهر دغدغه نداشته باشه
    به عنوان کوچک ترین هوادار حق دارم دلم تنگ شه واسه اهنگ هایی که از وجودش ساخت و روح خودش و هوادارهارو تسلی میبخشید ،
    خوب خودت یجورایی جواب خودتو دادی‌ حدس منم همینه و خودش هم اینو حس کرده که شاید سالی چندتا اهنگ اونجوری که خودش بخواد نمیتونه بسازه( منظورم فقط ملودی هستش که کاملا به احسای ربط داره و یه چیز جوششی هست) و به ناچار رفته سراغ کسای دیگه.

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    میگند دوتا آهنگای آلبوم جدید ابی ساخته شادمهره
    چ خوب

فعال

اخی چقد دوست داشتنیه
    قبلا هم اینو گفته بود

نیمه فعال

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    اینو چند وقت پیش گذاشته بود خودش و به نظرم ثابت میکنه کلی کار خوب داره که قراره یک روزی منتشر بشه و فعلا داره استراحت میکنه
    و جالبه توی مدتی که شادمهر داره استراحت میکنه کسی نتونسته کار خفن ارائه بده
    کارای خوب زیاد بوده ولی هیچ کدوم خفن نبودن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    به نفع دوستانی که سنگ آهنگُ به سینه میزدن نبود که اینُ اینجا بذارن
    بدون شرح ...

اینا واسه ماه قبل اهنگ شادمهره

11. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    به نفع دوستانی که سنگ آهنگُ به سینه میزدن نبود که اینُ اینجا بذارن
    بدون شرح ...

من کاری ب این چیزا ندارم ک آهنگ شادمهر خوب بوده یا بد ولی داداش اینا همش قبل آهنگ شادمهر بوده...الان آهنگ شادمهر نزدیک 16میلیون پلی داشته ولی اینجا آهنگ اولی 14تا داشته اونوقت چجوری شادمهر توش نیست؟؟ بهتره قبل پست کردن ی چیزی ی کم روش تحقیق و فکر کنی...

صفحه 3218 از 4087 نخستنخست ... 22182718311831683208321632173218321932203228326833183718 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 158 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع