اهنگی که خیلی دوست داشتم شادمهر بخونه و قراره بزودی پخش بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگی که خیلی دوست داشتم شادمهر بخونه و قراره بزودی پخش بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی هرچی اهنگ < امتحان > مهستی رو بیشتر گوش میدم بیشتر به گوه بودن شبکه منوتو پی میبرم !!!!
مگه میشه این اهنگ جزو بیستا کار برتر مهستی نباشه اخه ؟ اصن چجوری روشون میشه برترین اهنگای مهستی رو اسم ببرن و این اهنگ توش نباشه ؟
اگه نگیم بهترین، قطعا جزو سه تا کار برتر مهستیه بدون شک . با هر سلیقه ای گوش بدی به اهنگ به این موضوع میرسی :|
قلب من اونجاست ، تو تنها نیستی ...
چقد خوبه اخه . چقد خوبه . بعد این همه سال هنوز وقتی گوش میدی تازگی داره ، هنوز ته دل ادم رو خالی میکنه...
یا حتی اهنگ < دنیا >...
اونجور که مهستی میگفت مثل اینکه قرار بود بازم تو البوم جدیدش با شادمهر همکاری کنه . چقد حیف شد که نشد
چه وقت فوت کردن بود اخه خانوم مهستی جان
روحش شاد...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
ابی...
این سبک اهنگ رو نمیشه خیلی گوش داد . یا همیشه گوش داد . هرچقدر هم که خوب باشه
و من خیلی خوشم نمیاد
ولی یغما ترکوند
ترانه رو
به به آقای یغما ، به به...
اون دلیل جنگیدن
اون معنی میهن بود
ولی تنظیم و مخصوصا ملودی مثل بقیه کارایی که این روزا میشنویم تو موسیقیمون مزخرف و هیچی نداره
به شدت منتظر ترانه های عاشقانه یغما هستم تو البوم ابی
امشب انگار خون تازه ای توو رگ های منه ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
واقعا همه جا صحبت این آهنگه و همه لذت بردن ازش...
از اینکه تمام ترکهای آلبوم ابی رو اشکان دباغ ساخته باشه دلهره داشتم اما واقعا اونم کارشو خوب انجام داد
و نوید یه آلبوم خوب رو دادن ترانه های یغما هم که بی نظیره
دو هفته ی دیگه منصور هم آلبوم میده که شهیار قنبری فرید زلاند منوچهر چشم آذر جزو عواملش هستن و اونم میتونه جذاب باشه