حالا شما لذت میبرید یه بحث دیگست و به کسی هم ربطی نداره
اما من خیلی حال نکردم
اتفاقا مشکلم با ترانه نیست اصلا
هرچند ترانه های این سبکی و انقد سنگین رو هم خیلی نمیپسندم ولی بازم مشکلم با ترانه نیست
اصلا نوع خوندن ابی رو مخه . نمیخوام چون شادمهری هستم از کارایی که با شادمهر کرده تعریف کنم ولی خداوکیلی نوع اوج گرفتن ابی تو همین خوبه رو مقایسه کن با اوج گرفتناش تو این البوم . دیگه عربده هست رسما و هیچ جذابیتی توش نیست . یا تو درخت هم اوج داره اینجا هم اوج داره . ما اگه از ضعف ملودی های شادمهر میگیم اینجا هم باید بگیم دیگه
حالا بازم بیشتر گوش بدیم ببینیم چی میشه شاید شما درست بگی
با این حال لاله زار و کوچه نسترن رو از بقیه بیشتر دوست داشتم
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
دوست عزیزم خوب بحث سلیقه جداست ولی فقط اینم در نظر بگیر شاهکار درخت رو ابی حدودا پونزده سال پیش خونده و حنجره ش انقد آسیب ندیده بود ما باید با این زاویه به اوج صدا گوش کنیم که اینو داره یه پیرمرد 70 ساله میخونه و برای این سن هنوزم عالیه فکر نکنم هیچ خواننده ای 70 سالگی بتونه این اوج رو بخونه راجب شعرا بازم سلیقه س اتفاقا من عاشق اینم متن ترانه شنونده رو به فکر فرو ببره نه اینکه انگار داریم یه انشا رو میشنویم و بدون هیچ معطلی معنی سطحی اونو درک میکنیم برای مثال ترانه های ایرج جنتی عطایی تو کارنامه ی ابی مثل نگین همچنان دارن میدرخشن و هیچوقت تکرار شدنی نیستن در آخر اضافه کنم ابی بعد از ألبوم شب نیلوفری خواه ناخواه از دوران طلایی خودش کمی فاصله گرفت و برای کسایی که به اصطلاح ابی باز هستن هیچوقت همین خوبه نوازش کارهای افکاری کارهای دباغ کارهای شوبرت به کارهایی مثل خاکستری پوست شیر ستاره های سربی خلیج درخت شب زده و امثالهم که کلی استاد مثل قمیشی بابک بیات زلاند جنتی عطایی سرفراز و ....پشت این آثار هستن نخواهند رسید
کاور البوم رو ندارید ببینیم چی به چیه ؟
نه اقا قبول ندارم این قضیه سن اینا رو
هنوزم که هنوزه اگه یکی مثل افکاری براش اهنگ بسازه مطمعن هستم که میترکونه
هنوزم اوج صداش اگه رو حساب کتاب و اصولی باشه شاهکاره
ولی مشکلش اینه که ادم درست حسابی ای کنارش نیست الان که بتونه از صداش استفاده درست بگیره
اره این قضیه اهنگای قدیمی برا همه خواننده ها صدق میکنه . همین شادمهر خودمون هرچی بخونه ما از مسافر و تقدیر و اینا میگیم یا بقیه خواننده ها همینطور ولی خب نسبی باس نگاه کنیم دیگه . من نوازش رو مطمعنم خیلی از ابی بازها هم راضی بودن . نسبت به کارای اخیرش باس در نظر بگیریم دیگه که به نظرم نوازش و ماکت ( !! ) این اخرین باره بهترین اهنگای ابی تو این چند سال اخیر بودن با اختلاف . بعدشم همین خوبه . خود همینایی که اسم بردی هم دیگه جواب نمیدن . همه ما قبول داریم این اساتیدی که گفتی شاهکارایی خلق کردن که تکرار نمیشه ولی کار جدید تاپی ما ندیدیم ازشون تو این چند سال . اگه دیدید شما اسم ببرید ؟ مشکل اینه که همه چی تکراری شده دیگه . هیشکی وقت نمیذاره . حتی اونایی که ازشون توقع هست هم ول کردن . فقر ملودی داره نابود میکنه موسیقی مارو . همه شدن اهنگساز . از همه چیز هم مهمتر همین ملودیه حتی از ترانه و تنظیم . میگم دیگه واقعا امیدی نیست به این موسیقی بجز همون چهار پنج نفری که اسم بردم . یه اهنگ خوبم بیاد اتفاقیه و ادامه دار نیست دیگه
راجع به ترانه هم من ترجیحم یه ترانه سادست . نه عشقم جونم عمرم ولی یه چیز معقول تر
ترانه های روزبه و مقدم رو ترجیح میدم به یغما به طور کلی
این محرابی هم خوب بود وجدانا تازه داشت پخته میشد که بیخیالش شد شادمهر
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
به نظر من که آلبوم خیلی خوبه. من که دارم لذت میبرم...
ترانه ها که حرفی توش نیست...
آهنگ و تنظیم ها هم خوبن به نظرم.
جاده های نرفته منو یاد کی اشکاتو پاک میکنه انداخت
یادمه موقعی که معروف با تنظیم آرون اومد همه گیر دادن که کاش با تنظیم عباسی میومد و این حرفا
تا یه مدت هم همه دنبال تنظیم مهران عباسی بودن
معلومه تصمیم شادمهر کاملا در مورد تنظیم مجدد درست بوده
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
این ترانه های ناب یغما دست شادمهر یا علیرضا افکاری میوفتاد چه آلبومی ازش در میومد
با این حال جذابیت ترانه و صدای بی تکرار ابی وادارت میکنه گوش بدی آلبومو
ترانه های پست مدرن رو خواننده ها کم از پسش بر میان
در کل آلبوم قابل قبول هست به تمام نقاط ضعفی که داره
این ترانه های پست مدرن خوراک شاهین نجفیه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 167 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 167 مهمان ها)