ترانه های آلبوم منصور خوب بود اما آهنگسازی و مخصوصا تنظیمش رو اگه بخوایم فقط با خودش مقایسه کنیم به نظرم مثل آلبومهای قدیمیش نمیشه اما نسبت به آلبوم قبلیش و خیلی از آلبومهای جدید بهتر بود اما میتونست بهتر باشه .. ولی آلبوم ابی خیلی بهتر بود و اونو بیشتر پسندیدم .. فعلا شش ماه مونده ..باید منتظر آلبومهای نیما مسیحا و علیرضاعصار یا داریوش یا .... باشیم
سیروان هنرمند خیلی خوبیه و دوستش دارم و بعضیا میان با مقایسه و نشونه گرفتن تعصب هواداری شادمهر بین اونا هم خرابش میکنن .. سیروان هم خوبه شادمهر هم خوبه و سبک و سیاق آهنگاشون فرق داره .. سیروان مدرن تره و شادمهر احساسی تر .. البته شادمهر باتجربه تره .. اصلا مقایسه جالبی نیست و مثل مقایسه شجریان با ابی میمونه ..
به خاطر رابطه خوب ابی و شادمهر من حدس میزدم که یکی از اعضای تیم شادمهر با ابی همکاری کنه و تو بدترین حالت فکر میکردم تنظیم بعضی از اهنگاش با میلادهاشمی باشه که فکر کنم تنظیم همکاری جدید این دو با ایشون باشه اما خدارو شکر ابی یا مدیرای برنامه اش بین میلاد هاشمی و سعید زمانی سلیقه بهتری به خرج داد و سعید زمانی رو انتخاب کرد .. و سعید زمانی هم تنظیم خوبی رو برای آهنگ جاده های نرفته ، زده .. این ترانه ها میتونست توسط شادمهر اجرا بشه ..حالا روزبه بمانی و جنتی عطایی و بابک صحرایی و .... رو نخواستیم ولی نمیدونم چرا شادمهر حداقل با یغماگلرویی که دوست قدیمیش هم هست همکاری نمیکنه .. من که دیگه امیدی با آثار جدید شادمهر ندارم و منتظرم سورپرایز شم .. انشالله خودشو پیدا کنه و اعضای تیمش هم حداکثر توانشو براش بزارن و کارای درپیت واسش نسازن
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)