صفحه 3279 از 4087 نخستنخست ... 22792779317932293269327732783279328032813289332933793779 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,781 به 32,790 از 40867

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    ی جورایی برا خودش خوند..باحال بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    تو خوبی!
    احساسی توی کار هستو گذاشتی کنار به چی گیر میدی!؟
    چرا به سهراب قالپاق میدزده گیر نمیدی؟!
    کل ملت از این کار خوششون اومده، شما نظر کارشناسیتو واسه خودت نگه دار
    احساس آهنگ خیلی بالاست فکر کنم ساخته علیرضا افکاری باشه .. روزبه تو ساخت وازه های جدید بدون لطمه زدن به کلیت شعر و سبک سازی کارش خیلی خوبه ..

3. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    مشتی کارش دلیه.. برا همین اینجوری توجه شد بهش

وگرنه بخوای با متر و خط کش بگی شعرش سطح پایینه

مثل اون کار که صادقی اوایل شروع کارش خونده بود... گندیدی بریدمت
    درود به منطقت که قبول داری واسه روزبه این شعر ضعیفه و قبول دارم همینجوری دلی خونده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری مگه قراره هر آهنگی من تایید کردم یا شما تایید کردی خدای آهنگ باشه نخیر هر کس سلیقه ای داره و میاد آزادانه نظرشو میده
    اگه معیارت حال کردن ملته که ملت با عالیجناب عشقم حال میکنن
    شما میتونی با تریلی حال کنی من حال نمیکنم قرار نیست نظر من و شما با هم یکی باشه روزبه شعرای به مراتب سطح بالا و بالاتری داشته
    وقتی اصول اولیه ی گفتگو رو نمیدونی و احترام به نظرات نمیذاری پس بیخود منو ریپلی میکنی
    استاد، شما هم میتونی یه به نظر من اضافه کنی به جمله ات تا نظر خودت باشه! تا بعد منم به نظرت احترام بذارم.
    نگفتی چرا به قالپاق ایراد نمیگیری! :)
    منظور از حال کردن هم حال کردن هوادارای روزبه هست.
    همونطور که دوستمون گفت کار دلیه و احساسی و به دل هم میشینه...نگفتیم ترانه عالیه که!!
    ضمنا خدمتت عرض کنم که به عقیده بنده بمانی با همین تریلی هم از روی کارای زاقارتی که شادمهر داره میخونه از روش رد میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    احساس آهنگ خیلی بالاست فکر کنم ساخته علیرضا افکاری باشه .. روزبه تو ساخت وازه های جدید بدون لطمه زدن به کلیت شعر و سبک سازی کارش خیلی خوبه ..
    دقیقا همین کلمات بامزه و یهویی توی این ترانه هست که جالبش کرده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    استاد، شما هم میتونی یه به نظر من اضافه کنی به جمله ات تا نظر خودت باشه! تا بعد منم به نظرت احترام بذارم.
    نگفتی چرا به قالپاق ایراد نمیگیری! :)
    منظور از حال کردن هم حال کردن هوادارای روزبه هست.
    همونطور که دوستمون گفت کار دلیه و احساسی و به دل هم میشینه...نگفتیم ترانه عالیه که!!
    ضمنا خدمتت عرض کنم که به عقیده بنده بمانی با همین تریلی هم از روی کارای زاقارتی که شادمهر داره میخونه از روش رد میشه
    اولا اینکه وقتی که من کامنتی میذارم مشخصه دارم نظر شخصی خودمو میگم دیگه نیازی نیس بگم به نظر من هر وقت اومدم نوشتم از نظر جامعه ی موسیقی اونوقت شما ایراد بگیر دوما شما کار شاهنومه رو فقط تو همون واژه ی قالپاق متوجه شدی منظور کار رو متوجه نشدی که داره با تمثیل میگه تو این دوره دیگه اساطیر ما هم به این روز افتادن و به دست کی به این روز افتادن . شما متوجه نشدی بیتی که از ضحاک میگه راجب کی هست اتفاقا از بهترین کارهای آلبوم ترک شاهنومه هستش. و سوم اینکه بر منکرش لعنت کیه که قبول نداره شادمهر در انتخاب ترانه های ضعیف ید طولایی داشته و داره و اینکه در آخر بازم میگم بدون توجه به اینکه کار رو دلی خونده روزبه یا نه من گفتم کاش از این شعرا نخونه نمیدونم چرا شما انقد جوش آوردی
    ویرایش توسط ebihamed : 08-19-2019 در ساعت 02:41 PM

نیمه فعال
    تفاوت سلیقه است و با بحث نمیشه به نتیجه ای رسید .... بهتره تو بحثهای اینچنینی موسیقی رو هم داخل کنیم و فقط شعر رو لحاظ نکنیم .. علیرضاافکاری اگه رو شعرای عموپورنگم آهنگ بسازه اون اهنگ موندگار میشه مثل آهنگسازی شادمهر در گذشته که در اون دوران با اینکه شعرای ضعیف زیاد خونده اما همون شعرا به خاطر آهنگسازی قدرتمندش تبدیل به آثار ماندگار شدن .. کلمات تریلی و قالپاق هم جزو کلمات طلایی همون آهنگان که مورد بحث هستن .. اگه اینا شاه کلمه نبودن الان شما در موردشون بحث نمیکردین .. با وجود مسخره بودن این واژه ها اینا عمدا از این کلمات استفاده کردن تا در موردش بحث بشه دقیقا مثل همین بحث شماها و اگه در مورد چیزی بحثی نشه یعنی سازنده کار خاصی انجام نداده .. هم روزبه بمانی و هم یغماگلرویی جزو بهترین ترانه سراهای ایرانی در داخل ایرانن که بلدن با واژه های عجیب بازخوردهای عجیبتر به وجود بیارن .. اختلاف سلیقه طبیعیه و اینا روز به روز معروفتر و پولدارتر میشن و فقط اعصاب خورد کنیش واسه شماها میمونه .. پس بیخیال شید بحث و عوض کنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اولا اینکه وقتی که من کامنتی میذارم مشخصه دارم نظر شخصی خودمو میگم دیگه نیازی نیس بگم به نظر من هر وقت اومدم نوشتم از نظر جامعه ی موسیقی اونوقت شما ایراد بگیر دوما شما کار شاهنومه رو فقط تو همون واژه ی قالپاق متوجه شدی منظور کار رو متوجه نشدی که داره با تمثیل میگه تو این دوره دیگه اساطیر ما هم به این روز افتادن و به دست کی به این روز افتادن . شما متوجه نشدی بیتی که از ضحاک میگه راجب کی هست اتفاقا از بهترین کارهای آلبوم ترک شاهنومه هستش. و سوم اینکه بر منکرش لعنت کیه که قبول نداره شادمهر در انتخاب ترانه های ضعیف ید طولایی داشته و داره و اینکه در آخر بازم میگم بدون توجه به اینکه کار رو دلی خونده روزبه یا نه من گفتم کاش از این شعرا نخونه نمیدونم چرا شما انقد جوش آوردی
    اولا یه کم بری صفحات قبل تر متوجه میشی که بنده کل آلبوم ابی رو دوس دارم حتی همون شاهنومه. وقتی شما فقط گیر دادی به کلمه تریلی منم گیر میدم به قالپاق! با توجه به چیزایی که گفتی پس شمام از ترانه روزبه فقط تریلی رو متوجه شدی :)
    دوما شما یجوری شاهنومه رو تحلیل میکنی انگار شاهنومه مفهوم داره اما اسمت که میاد کلا ترانه‌اش هیچ معنی و مفهومی نداره و فقط یه سری کلمات کنار هم هست. :))) واقعا خنده داره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    تفاوت سلیقه است و با بحث نمیشه به نتیجه ای رسید .... بهتره تو بحثهای اینچنینی موسیقی رو هم داخل کنیم و فقط شعر رو لحاظ نکنیم .. علیرضاافکاری اگه رو شعرای عموپورنگم آهنگ بسازه اون اهنگ موندگار میشه مثل آهنگسازی شادمهر در گذشته که در اون دوران با اینکه شعرای ضعیف زیاد خونده اما همون شعرا به خاطر آهنگسازی قدرتمندش تبدیل به آثار ماندگار شدن .. کلمات تریلی و قالپاق هم جزو کلمات طلایی همون آهنگان که مورد بحث هستن .. اگه اینا شاه کلمه نبودن الان شما در موردشون بحث نمیکردین .. با وجود مسخره بودن این واژه ها اینا عمدا از این کلمات استفاده کردن تا در موردش بحث بشه دقیقا مثل همین بحث شماها و اگه در مورد چیزی بحثی نشه یعنی سازنده کار خاصی انجام نداده .. هم روزبه بمانی و هم یغماگلرویی جزو بهترین ترانه سراهای ایرانی در داخل ایرانن که بلدن با واژه های عجیب بازخوردهای عجیبتر به وجود بیارن .. اختلاف سلیقه طبیعیه و اینا روز به روز معروفتر و پولدارتر میشن و فقط اعصاب خورد کنیش واسه شماها میمونه .. پس بیخیال شید بحث و عوض کنید
    مرسی

11. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    با هم دوست باشید

صفحه 3279 از 4087 نخستنخست ... 22792779317932293269327732783279328032813289332933793779 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 34 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع