نوشته اصلی توسط mohammad68 دهنتو سرویس that was just a dream !
نوشته اصلی توسط mohammad68 اون سری هم اومدم نرفتم اونجا میگن مثل درکه ما میمونه آره؟ دعا کن بیام دوباره من درکه شمارو ندیدم ها بیا بیا برا منم سوغاتی زیاد بیار یکیش خرس باشه لدفا
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi that was just a dream ! باوو ایرانسل دهنمو سرویس کرده بود
نوشته اصلی توسط mohammad68 باوو ایرانسل دهنمو سرویس کرده بود مثل این میمونه که : من حقوقم پایینه دهنم سرویس شده رفتم یه جا استخدام شدم ماهی 2 تومن :|
نوشته اصلی توسط Betty من درکه شمارو ندیدم ها بیا بیا برا منم سوغاتی زیاد بیار یکیش خرس باشه لدفا کوه و رودخونه و از این چیزا این خراب شده شوغاتش کوجی بود یه دونه خودم دارم همینو بیارم؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 کوه و رودخونه و از این چیزا این خراب شده شوغاتش کوجی بود یه دونه خودم دارم همینو بیارم؟ منظورت از اون خراب شده پایتخته دیگه؟ بی سوغاتی اومدی خودت برگرد
بی دات محسنی نسب دلم خیلی تنگته بچه!!
Betty
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi مثل این میمونه که : من حقوقم پایینه دهنم سرویس شده رفتم یه جا استخدام شدم ماهی 2 تومن :| من دیگه حرفی بره گفتن ندارم
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi بی دات محسنی نسب دلم خیلی تنگته بچه!! تو احیانا دهه هفتادی نیستی؟
نوشته اصلی توسط Betty منظورت از اون خراب شده پایتخته دیگه؟ بی سوغاتی اومدی خودت برگرد نه پ دهات شما رو میگم از این پاندا بزرگاس خوبه دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن