اگه خبر خوبی داشته باشی و نگی در حق شادمهر و طرفداراش خیانت کردی .. حالا دور از شوخی سلایق متفاوته و نظرات هم با هم فرق میکنه و اینجام جای تبادل نظراته و نباید با شنیدن نظر مخالف و حتی توهین تسلیم شد ... البته باهات موافقم مشکلاتمون اینقدر زیاد شده که زود عصبی میشیم و الان تو جامعه ما همه اینطوری شدن و سعی میکنن از حاشیه و جنجال دور باشن تا آرامش بیشتری داشته باشن و منم خیلی وقتها از تاپیک رفتم و برای مدت طولانی نیومدم و گفتم دیگه کامنت نمیزارم اما وقتی میبینم اینجا همه با من هم سلیقه ان و حرفهای منو میفهمن و حتی با وجود اختلافات جزئی بازم پشتم هستن و وقتی میبینم اینجا میتونیم خودمو تخلیه کنم و حرفامو بزنم و ... بازم برگشتم ..الان ببین همه دارن بهت میگن که باشی و کامنت بزاری پس پشت توام هستن و نباید به این رفاقتا پشت کرد و دعوا حتی بین برادرا هم طبیعیه چه برسه به دوستا اونم مجازی.. پس حرف از کامنت نذاشتن نزن .. ( در کل از وقتی که میشناسمت نظراتت با من یکی بوده و تو اکثر بحث ها با هم تو یه صف بودیم و دارم کلی میگم و منظور خودم نیستم )
من حتی توسط امیر (مدیر سایت) بلاک هم شدم اما هنوز باهاش دوستم .. بعضی وقتها باید کرم ریخت
راستی داداش اهنگ اسمت که میاد ورژن اصلی و استودیویی این جمعه منتشر میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن قبلی دور شدی یکی از بهترین(به نظر من) و یکی از موفق ترین(به گواه آمار) آهنگهای شادمهر در چند سال اخیر بود که اتفاقا تنظیم بسیار مدرن و قوی داشت! مثل روز سرد!
نمیدونم چرا شادمهر دوباره تنظیمش کرده.. قضاوتی نمیکنم تا کار رو بشنوم..
خوب میشد همون ورژن ویدئو میشد نه انپلاگد!
امیدوارم بوزوکی و.. ننداخته باشه وسطش
بعد از پخش اهنگ بریم تو اینستا از شادمهر حمایت کنیم
در حال حاضر 195 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 194 مهمان ها)