صفحه 3315 از 4087 نخستنخست ... 23152815321532653305331333143315331633173325336534153815 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,141 به 33,150 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    هرچی پست مربوط به آهنگای شادمهر بود پاک کرده!!
    خداراشکر...این نشونه خوبیه... فکر کنم شادمهر اینارا هم از رده خارج کرد...فقط کاش دیگه نره دنبال ی چندتا درپیت دیگه ک اونا را هم معروف کنه... اول اینکه خودش بسازه اگرم میخواد با کس دیگه کار کنه دنبال ی تیم قوی باشه

2. 2 کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من حس میکنم فیلمبردار این موزیک ویدیو آقای ایمنی بوده و امید سقفی تدوینش کرده ( تدوینش خیلی از سطح ایمین بالاتره و مثل آثار کوجی نیست) و امید سقفی هم تو اسامی بعد از تدوین اسم ایمین رو به عنوان کارگردان نیاورده و کلا هیچ اسمی از کارگردان به میون نیومده و این باعث دلخوری ایمین شده ..و یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که از هر 10 آهنگی که تیم ایمین و پارسیان میسازن و برای شادمهر میفرستن فقط یکیش مورد قبول شادمهره و تازه همونم کلی دستکاری میکنه مثلا شنیده بودم آهنگ کشتی2 که با صدای پارسیان منتشر شده رو قبلش برای شادمهر فرستاده بودن و نخونده و گفته خوب نیست ..
    اگه میلاد هاشمی با شادمهر به اختلاف میخورد منطقی تر بود .. اینا که حتی از میلاد هاشمی هم سطحشون تو موزیک خیلی پایین تره دیگه دارن خیلی خودشونو تحویل میگیرن که اینطوری برخورد میکنن و از خود متشکرن و برعکس باید خیلی هم از شادمهر ممنون باشن که اگه اسمی ازشون به میون میاد و شهرتی هم کسب کردن به خاطر وجود شادمهره که بهشون بها داده.. حالا هر چی هست همون بهتر که از اینا بکشه بیرون و تنهایی و یا با کمک یه تیم بهتر ادامه بده ( کار گروهی خوبه به شرطی که گروهت مثل بهروز صفاریان یا افکاری کاربلد باشن اما تنهایی بهتره)

4. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من حس میکنم فیلمبردار این موزیک ویدیو آقای ایمنی بوده و امید سقفی تدوینش کرده ( تدوینش خیلی از سطح ایمین بالاتره و مثل آثار کوجی نیست) و امید سقفی هم تو اسامی بعد از تدوین اسم ایمین رو به عنوان کارگردان نیاورده و کلا هیچ اسمی از کارگردان به میون نیومده و این باعث دلخوری ایمین شده ..و یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که از هر 10 آهنگی که تیم ایمین و پارسیان میسازن و برای شادمهر میفرستن فقط یکیش مورد قبول شادمهره و تازه همونم کلی دستکاری میکنه مثلا شنیده بودم آهنگ کشتی2 که با صدای پارسیان منتشر شده رو قبلش برای شادمهر فرستاده بودن و نخونده و گفته خوب نیست ..
    اگه میلاد هاشمی با شادمهر به اختلاف میخورد منطقی تر بود .. اینا که حتی از میلاد هاشمی هم سطحشون تو موزیک خیلی پایین تره دیگه دارن خیلی خودشونو تحویل میگیرن که اینطوری برخورد میکنن و از خود متشکرن و برعکس باید خیلی هم از شادمهر ممنون باشن که اگه اسمی ازشون به میون میاد و شهرتی هم کسب کردن به خاطر وجود شادمهره که بهشون بها داده.. حالا هر چی هست همون بهتر که از اینا بکشه بیرون و تنهایی و یا با کمک یه تیم بهتر ادامه بده ( کار گروهی خوبه به شرطی که گروهت مثل بهروز صفاریان یا افکاری کاربلد باشن اما تنهایی بهتره)
    شایدم قبل از پخش ویدیو باهاشون به مشکل خورده واسه همین اسم ایمینو نزدن :))

6. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    شایدم قبل از پخش ویدیو باهاشون به مشکل خورده واسه همین اسم ایمینو نزدن :))
    من پیج های ایمین و دوستاشو فالوو نکردم و نمیدونم آیا برای این کلیپ تبلیغی کردن یا کامینگ سون زدن یا نه . اگه زده باشن این اختلاف جدیده .. اگه قبل از پخش ویدیو به مشکل میخوردن خیلی وقت پیش پست های شادمهر رو پاک میکردن و نمیذاشتن واسه امروز .. به نظرم امیدسقفی تو ویدیو دخالت کرده و باعث اختلاف اینا شده چون اگه کارگردان اصلی ایمین بود اختیار درج نام تو کلیپ دست خودش بود و میتونست اسم خودشو بزنه ولی به عنوان ترانه سرا اسمش حذف نشده .. به نظرم همکارهای پشت صحنه جدید شادمهر هر کیا که هستن (مثل مدیر برنامه و تهیه کننده و نوازنده و ..) باید شادمهر رو از این تیمهای درپیت جدا کنه و اگه اونا تو این اختلاف دست داشتن بهترین کار ممکن رو کردن و شادمهرم راه درست و رفت و با تنظیم مجدد همین اهنگ هم بین شادمهریا و هم غیرشادمهریا محبوبیت سابقشو تثبیت کرد ..
    این ویدیو و تظیم مجدد بازخورد خیلی خوبی تو فضای مجازی داشته و هیشکی مخالفتی نکرده و همه خوششون اومده و آینده خوبی رو برای شادمهر میبینم به شرطی که همین منوال و ادامه بده و نزنه جاده خاکی ..

8. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ولی یه نکته اینه که انگار کیفیت آهنگ تو تنظیم قبلی بهتر بود .. محمد فلاحی کارشو بلده و جزو بهترینهای ایرانه اما مثل قدیمای میلاد هاشمی که واسه شادمهر وقت نمیذاشت اونم واسه شادمهر زیاد وقت نمیزاره یا باید براش سنگ تموم بزاره و یا باید شادمهر تو میکس و مستر هم به فکر همکارای جدیدتر و بهتر باشه که کیفیت یه اهنگ خیلی تو جذب مخاطب تاثیرگذاره اما باید بگم کیفیتش از معمولی خیلی بهتر بود اما بازم جای بهتر شدن هست و امیدوارم آهنگهای بعدی شادمهر با کیفیت بهتری مثل wav یا Flac هم منتشر بشن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من پیج های ایمین و دوستاشو فالوو نکردم و نمیدونم آیا برای این کلیپ تبلیغی کردن یا کامینگ سون زدن یا نه . اگه زده باشن این اختلاف جدیده .. اگه قبل از پخش ویدیو به مشکل میخوردن خیلی وقت پیش پست های شادمهر رو پاک میکردن و نمیذاشتن واسه امروز .. به نظرم امیدسقفی تو ویدیو دخالت کرده و باعث اختلاف اینا شده چون اگه کارگردان اصلی ایمین بود اختیار درج نام تو کلیپ دست خودش بود و میتونست اسم خودشو بزنه ولی به عنوان ترانه سرا اسمش حذف نشده .. به نظرم همکارهای پشت صحنه جدید شادمهر هر کیا که هستن (مثل مدیر برنامه و تهیه کننده و نوازنده و ..) باید شادمهر رو از این تیمهای درپیت جدا کنه و اگه اونا تو این اختلاف دست داشتن بهترین کار ممکن رو کردن و شادمهرم راه درست و رفت و با تنظیم مجدد همین اهنگ هم بین شادمهریا و هم غیرشادمهریا محبوبیت سابقشو تثبیت کرد ..
    این ویدیو و تظیم مجدد بازخورد خیلی خوبی تو فضای مجازی داشته و هیشکی مخالفتی نکرده و همه خوششون اومده و آینده خوبی رو برای شادمهر میبینم به شرطی که همین منوال و ادامه بده و نزنه جاده خاکی ..
    اختلاف جدیده...چون ایمین ی هفته قبل ویدئو کامینگ سون زده بود

11. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش بعد کلی وقت شادمهر داره ی تنظیم میزنه خواهشا نرید تو پیجش بهونه الکی بیارید دوباره منصرف بشه از آهنگسازی و تنظیم
    من همیشه هر نظری که احساس کنم درست باشه میگم
    شما هم اگه معتقدی به حرفت خوب بود از نقطه ضعف و تصویر دفاع میکردی تا اینی که میگی بشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    یه صفحه قبل گفتم فواد
    به درک که تنظیم قبلی خوب بود
    اگه حتی با قابلمه تنظیمش کرده باشه بهتر از تنظیم میلاد هاشمیه
    اتفاقا چه حالی میده بعد مدت ها یه ماندولین و بوزوکی مثل آخر رابطه حتی چند ثانیه بندازه وسطش
    متاسفانه تعصبی نظر میدی و هم عقیده نیستیم
    دیگه حتی بوزوکی هم خودش نمیزنه

نیمه فعال
    انپلاگد خوب بود بد نبود
    خصوصا ترکیب کلارینت با بوزوکی و گیتارش خوب شده بود
    هنوز هم تنظیم قبل رو بیشتر دوست داشتم.
    و واقعا نیاز به این ورژن نبود

نیمه فعال
    ای مین و سینا پارسیان به خاطر همکاری با رادیو جوان و شادمهر ممنوع الکار شدن
    مشکلی بینشون نیست
    -
    سینا پارسیان واقعا حیفه اگه دیده میشد خیلی میدرخشید. دوست دارم مشکلشون حل شه و از همکاریشون با شادمهر هم واقعا خوشحالم

صفحه 3315 از 4087 نخستنخست ... 23152815321532653305331333143315331633173325336534153815 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 142 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع