صفحه 3347 از 4087 نخستنخست ... 23472847324732973337334533463347334833493357339734473847 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,461 به 33,470 از 40863

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    متاسفانه پخشش ضعیف بود و شرکت هم آوازآهنگ هم تعطیل شد و تبلیغ مناسبی روش نشد و بازخورد مناسبی براش نداشت و تازه بعد سالها ارزش آلبوم معلوم شده .. اونم حالا که سالها سکوت کرد و از خوانندگی فاصله گرفت
    خیلی خوب بود البومش... چندیم ماه قفل بودم روش

سعید شهروز حیف شد.. تک و توک کارایی هم که میده مفت نمی ارزه دیگه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    به فربد گفتم به تو هم همونُ میگم
    بالاخره دیر یا زود یه روز خوب میاد ...
    ان شاالله

ولی اینارم به فال نیک میگیریم

3. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    فدات شم داداشم
    چه خبرا ؟ سلامتی ؟ زندگی به کامه ؟
    قربوست
    خدا رو شکر خوبیم خوبی؟
    مرسی که هستی هم اینستا هم اینجا
    ایشالا همیشه خوشبختیا بیان دنبالت

5. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    کاش شادمهر انتخاب برگرده و این اهنگ هایی که بعد یه هفته نمیشه گوش داد رو نخونه به امید اون روز...

7. 3 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    کاش شادمهر انتخاب برگرده و این اهنگ هایی که بعد یه هفته نمیشه گوش داد رو نخونه به امید اون روز...
    نکته خوبی گفتی...
    کارای این چند وقته شادمهر تا بیرون میاد اکثرا به‌به چه‌چه میکنیم و حال میکنیم با اون موزیک ولی سر یکی دو هفته دیگه کم پیش میاد سراغی ازشون بگیریم! ولی وقتی آدم میره کارای از گمت کردم به قبل رو گوش میکنه اصن براش تکراری نمیشه و همیشه تازگی داره.
    موندگاری خیلی مهمه...
    هیچکس نمیتونه به قشنگیِ خودش اون حس کار رو منتقل کنه.
    من میگم حتی آهنگسازی به کنار،با هر کی میخواد کار کنه، اما باید تنظیم ها رو خودش انجام بده.

9. 2 کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    قربوست
    خدا رو شکر خوبیم خوبی؟
    مرسی که هستی هم اینستا هم اینجا
    ایشالا همیشه خوشبختیا بیان دنبالت

منم خوبم میگذره
    زیر سایه تیم داداشم
    ایشالا واسه تو ام همینطوری باشه دادا
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

11. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    آره خداییش بعضیا واقعا ایرادای بنی اسرائیلی میگیرند. بقول شما تو این سبک آهنگ تنظیما همینجوریه سبکش... ناصرجان منم مثل تو دوست دارم شادمهر برگرده و تو سبک خودش بخونه ولی الان ک تو این فاز نیست چرا خودمون اذیت کنیم؟؟ بهتر نیست فعلا از صداش لذت ببریم؟؟؟ شاید چندسال دیگه حسرت همین شنیدن صداش را بخوریم
    خب حرفتو قبول دارم . این آهنگ به نظرم از آهنگ دور شدی مطرح تر میشه اما تنظیم اون از این قوی تر بود .. بهترین آهنگ شادمهر به غیر از میترسم فقط ورژن دوم اهنگ دور شدی بود که تنظیمش از خود شادمهر بود و شادمهر با تنظیم ورژن دوم آهنگ دور شدی خودشو اثبات کرد و این بحث هایی که الان میشه و میگن که شادمهر دیگه توانایی ساخت و تنظیم موزیک رو نداره رو زیر سوال برد و این یعنی شادمهر همون توانایی رو داره و فقط باید دل به کار بده .. من خودمو اذیت نمیکنم فقط دوست ندارم که اون یک خواننده عادی بشه که مثل محمدعلیزاده و مهدی احمدوند میخونه من دوس دارم همیشه اول باشه و لقب نابغه از روش برداشته نشه .. بیشتر دلم واسه شادمهر میسوزه تا خودم اینهمه زحمت کشید و خودشو رسوند بالای قله و اگه سقوط کنه دیگه نمیتونه برگرده بالا و این بدترین اتفاقیه که ممکنه براش بیفته .. وگرنه با همین آهنگها هم حال میکنم و دوستشون دارم چون به هر حال هر چی که باشه صدای شادمهر روشه .. ولی قبول کن نمیشه دلمون نسوزه واقعا حیفه اینهمه استعداد دست نخورده باقی بمونه .. ولی حرفتو قبول دارم انشالله هیچوقت حسرت شنیدن صداشو نخوریم و سالهای طوولانی برامون بخونه

13. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها

ناصر جان بنده سلیقه اصلیم در درجه اول الکترونیک و سبک ترنسه
    هاوس را هم تقریبا قبولش ندارم و نمی پسندم به جز یه سری کارای پروگرسیو هاوس و کارایی که ترنس و هاوس باهم مخلوط شده باشند که بهش اصطلاحا میگن تروس
    این تنظیم جز ساده ترین و پیش پا افتاده ترین موزیکایی که تو ژانر الکترونیک میشه ساخت

لینک آخرین آهنگ باران را میزارم سبکش هاوسه اگر نشنیدی لطفا بگوش ببین چه قدر ملودیک و تمیز ساخته شده(البته با توجه به تنظیم کننده ناشناسش گمون میکنم از آهنگای خارجی اسکی رفته باشه) بعد مقایسه کن با این تنظیم آهنگ شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خب بریم سر بحث شما .. سه نوع اهنگ هووس داریم که یکیش همون سبک خالص و زلال هووسه که شباهت زیادی به ترنس داره اما ربطی به ترنس نداره و یه نوع دیگه اش هست که بهش میگن ریتم چهار چهار که یه مثالش همین ریتم شیش و هشت ایرانی خودمون و آهنگ شادمهر اصلا ترنس نیست و فقط هووس تنظیم شده اونم تو ریتم چهارچهار و اصلا ترنس به حساب نمیاد ...
    تنظیم آهنگ شادمهر شاهکار نیست تو ایران تنظیم کننده ترنس خوب زیاد داریم یکیش همین آرون حسینی که با آهنگ معروف گل کاشت و یا سیروان خسروی و .. و حتی خود شادمهر و بهروز صفاریان تو آهنگهای ژینا و خیالی نیست شاهکار خلق کردن .. من فقط میگم میلادهاشمی اونقدرام بد نیست و دوست داره پیشرفت کنه و داره پیشرفتم میکنه اما خیلی مونده یاد بگیره و باید پیشرفتهاشو ببینیم و ازش حمایت کنیم .. بنده خدا گناه داره و کلی زحمت کشیده و فقط باید حالیش کنیم در سطح اسم شادمهر نیست و نباید با شادمهر همکاری کنه و دلیلی نداره بخوایم به خاطر خوب بودن شادمهر بقیه رو تحقیر کنیم و بهشون توهین کنیم .. این اشتباه از جانب شادمهره که دیگه تنظیم نمیکنه و باید به خودش بتوپیم نه به همکاراش .. وگرنه این اهنگ چیزی نداره که بخوام به خاطرش بحث جدی و کارشناسانه بکنم .. اگه آهنگ جدید لهراسبی بود یه بحث فنی راه مینداختم به هر حال بهروزه دیگه

15. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    دوره هاوس و ترنس هم خیلی وقتی تموم دشه

الان یه سر به اسپاتیفای بزنی می فهمی چه سبکایی اومده
    نه دوره هووس و ترنس هیچوقت تموم نمیشه و این حرفی که زدی رو به مسعود جهانی هم گفتم چون اونم نظرش مثل تو بود .. وقتی هنوز سبکهای کلاسیک و اهنگهای سنتی ایرانی مثل ای الهه ناز دوره شون تموم نشده پس ... اینام یه سبک از موزیکه .. بیشتر برمیگرده به سلیقه شنونده .. یکی دوست داره و یکی دوست نداره

نیمه فعال
    دیروز گفتم الان آهنگ داغه پس همه حمایت میکنن و کلی تعریف ازش میشنویم اما بعد مدتی همه به حرف من میرسن ؟ و همین اتفاق هم افتاد .. من پیش قدم شدم چون میدونستم شماها هم از این اهنگ خسته میشین .. بنده هیچ خصومتی با تیمش ندارم و سیناپارسیان بچه محل ماست و باهاش ارتباط نزدیک هم داشتم .. با فرشباف و رامین بصیرت نیا همکاری بیزینسی داشتم .. همشون دنبال شهرت و سود خودشونن ولی در عین حال طرفدار شادمهرن و اونام مثل ما شادمهر رو میپرستن .. اما هیچکس جز خود شادمهر نمیتونه به داد خودش برسه .. تصمیمات درست رو نمیگیره .. اگه همکاراش نبودن بعد از آلبوم تصویر برای همیشه از موزیک خداحافظی میکرد و همچین قصدی هم داشت و جدی هم بود .. فعلا داره با اینا امورات میگذرونه و باعث انگیزه اش شدن اما مطمئنم برمیگرده .. شک ندارم بازم میشه همون شادمهر قدیمی فقط یکم صبر داشته باشین .. اما صبر خودمم تموم شده ولی کاریش نمیشه کرد
    ویرایش توسط nasernew : 10-28-2019 در ساعت 03:50 AM

18. 3 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3347 از 4087 نخستنخست ... 23472847324732973337334533463347334833493357339734473847 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع