داداش این نظر شماست.... چیزی ک هنوز واسه بعضیا جا نیفتاده اینه ک موسیقی سلیقست و سلیقه ها متفاوته..شاید اینایی ک شما گفتی ماندگاره تو نظر یکی دیگه اصلا نباشه... نمیشه وقتی من از ی آهنگ خوشم میاد بگم ک این حتما خوبه یا اگه بدم بیاد حتما بده... بهتره درک کنیم موسیقی سلیقست و ب سلیقه هم احترام بذاریم...شاید از نظر ما تقدیر ی آهنگ ماندگار باشه ولی شاید خیلیای دیگه هم باهاش حال نکنند... آدما باهم فرق میکنند سلیقه هاشون هم باهم فرق میکنند
ویرایش توسط masoud741 : 10-28-2019 در ساعت 04:00 PM
اولا که درسته باید به سلیقه یکدیگه احترام بذاریم ولی این که میگی موسیقی سلیقه ست من 1 درصد هم چنین تفکری را قبول ندارم. هر آدمی باید فارغ از سلیقه شخصی و مورد علاقه اش بتونه موسیقی خوب را از بد تشخیص بده و اونها را نقد کنه. بنده سالهاست دیدگاه ام تو بحث موسیقی این شکلی بوده و همیشه تا حد امکانم سعی کردم جدا از سلیقه شخصیم در مورد آهنگها نظر بدم و سلیقه خودم را درش دخالتی ندهم.
دوما داش مسعود شما که خیلی به سلیقه دیگران سابقا احترام گذاشتی و میذاری و این همیشه تو نظراتت مشهود و واضح بوده
سوما در مورد 3 تا آهنگی که اسم بردم میتونی از دیگران هم نظرخواهی کنی و ببینی این نظر و سلیقه شخصی منه یا نه . من با توجه به صحبت اولم میگم با تا توجه به نظرات دیگران و بازخوردهایی که تو اینترنت این آهنگها داشته مثال زدمشون و تنها نظر شخصی خودم نیست.
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 58 مهمان ها)