نوشته اصلی توسط peyman.2012 کیصافتا اینترنت خوزستان را وصل نکردن هنوز فربد پشت در مونده طفلک فربد از ایران رفته.. خیلی وقتهتو اخرین کنسرت شادمهر قراره ی پیت بنزین رو بگیره و میلاد هاشمی رو بسوزونه
peyman.2012
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فربد از ایران رفته.. خیلی وقتهتو اخرین کنسرت شادمهر قراره ی پیت بنزین رو بگیره و میلاد هاشمی رو بسوزونه بنزین لیتری ۳ تومن گرفته خودشم
نوشته اصلی توسط Hosein333 بنزین لیتری ۳ تومن گرفته خودشم ادم زورش میاد با این قیمت خودشو اتیش بزنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ادم زورش میاد با این قیمت خودشو اتیش بزنه آره من ترجیح میدم راههای دیگه ایی انتخاب کنم
ویرایش توسط Hosein333 : 12-02-2019 در ساعت 02:07 AM
نوشته اصلی توسط Hosein333 آره من ترجیح میدم راههای دیگه ایی انتخاب کنم مردنم خرج داره.. به فکر زندگی باش
Hosein333
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فربد از ایران رفته.. خیلی وقتهتو اخرین کنسرت شادمهر قراره ی پیت بنزین رو بگیره و میلاد هاشمی رو بسوزونه
MaMaTiR
چه جنجالی شده تو توییتر برا شادمهر
نوشته اصلی توسط Gsshop چه جنجالی شده تو توییتر برا شادمهر شایعه درست کردن.... قضیه جور دیگه بوده انگار
نوشته اصلی توسط peyman.2012 کیصافتا اینترنت خوزستان را وصل نکردن هنوز فربد پشت در مونده طفلک اگه بهش دسترسی داری چی پی ان برسونیم بهش :/
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 122 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن