صفحه 3379 از 4087 نخستنخست ... 23792879327933293369337733783379338033813389342934793879 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,781 به 33,790 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    دقیقا همینه،خیلی از کسایی که خودش خودش میکنن،کار هرکسی رو بزارن بگن خودش ساخته کلی تعریف میکنن.
    اتفاقا همچین پیشنهادی رو تو اینستاگرام زمان البوم تجربه کن که اینجا جو خراب بود با اینکه خیلی از آهنگا قشنگ بود،تو کامنت اینستا بهش دادم،شاید اونو خونده و ایندفه انجام داده
    تا دیروز داشتن از ظرافتای تنظیمش میگفتن و اینکه هیشکی نمیتونه اینجوری تنظیم کنه و امروز که اسم رو دیدن میگن ما میدونستیم کار خودش نیس...بابا اگه خوشت اومده خداروشکر چه خودش باشه چه نباشه نباید تاثیری در دوس داشتنت بزاره،اگرم خوشت نیومده از اول باید میگفتی جالب نیس،نه با یه تغییر کلا نظرات 180 درجه تغییر کنه.
    در کل مثل همیشه پرچمش بالاس چه خودش بسازه چه نه!
    تجربه کن البومش خیلی بهتر از تصویری بود که خودشم یکی دوتا تنظیم توش داشت

کار خوبه حال کنین.. نبود غر بزنین...هرکیم ساخت دستش درد نکنه

البته ی سری از بچه ها اینجا میگن ما طرفدار شادمهر نوازنده هستیم که همین ویلون وسطش کافیه... ی سریام تنظیم دوس دارن که من جاشون بودم اصلا اهنگ شادمهر رو گوش نمیکردم... وقتی شما میگی من فقط تنظیم خودشو دوس دارم صداش برام مهم نیست و فلان خو اهنگاشو نگیر وقتی میدونی خودش نساخته

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    برای تو که طرفدار شادمهر نیستی عادیه این حرفا نباید به چپتم باشه اصلا
    از اولین کاست شادمهرو خریدم و یکی از خواننده های مورد علاقمه.. جوری حرف نزن انگار تو مالک شادمهری ما پشمیم

تو گیر دادی به اهنگسازی من اونموقع اهنگسازی و این بحثام حالیم نمیشد و کم سن بودم صداشو دوس داشتم الانم کار خوب بوده راضیم .. تو گیر دادی اهنگ بسازه تاراضی بشی... هر کسی از ظن خود شد یار من ... من کلیت اهنگ خوب در بیاد با صداش راضیم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    از اولین کاست شادمهرو خریدم و یکی از خواننده های مورد علاقمه.. جوری حرف نزن انگار تو مالک شادمهری ما پشمیم

تو گیر دادی به اهنگسازی من اونموقع اهنگسازی و این بحثام حالیم نمیشد و کم سن بودم صداشو دوس داشتم الانم کار خوب بوده راضیم .. تو گیر دادی اهنگ بسازه تاراضی بشی... هر کسی از ظن خود شد یار من ... من کلیت اهنگ خوب در بیاد با صداش راضیم
    دقیقا آهنگ چه کسی خوب باشه تو راضی میشی؟

حرفه ای
    دقیقا آهنگ چه کسی خوب باشه تو راضی میشی؟
    ها؟ میگم کلیت اهنگ خوب دربیاد و با صدای شادمهر من راضیم تو میگی من طرفدار تنظیمشم و باید خودش تنظیم کنه خوشم بیاد... میگم من صداش باشه برام کافیه

فعال
    ها؟ میگم کلیت اهنگ خوب دربیاد و با صدای شادمهر من راضیم تو میگی من طرفدار تنظیمشم و باید خودش تنظیم کنه خوشم بیاد... میگم من صداش باشه برام کافیه
    میگم ملودی این اهنگ خارجی بوده تنظیمش هم کار یکی دیگه حالا خوب یا بد چه دخلی به شادمهر دارهکه تعریفشو بدیم یا انتقاد کنیم

حرفه ای
    میگم ملودی این اهنگ خارجی بوده تنظیمش هم کار یکی دیگه حالا خوب یا بد چه دخلی به شادمهر دارهکه تعریفشو بدیم یا انتقاد کنیم
    ویولون زد وسط سخت نگیردهن سرویس تو که طرفدار شادمهر نوازنده ای باید همینم غنیمت بدونی

فعال
    ویولون زد وسط سخت نگیردهن سرویس تو که طرفدار شادمهر نوازنده ای باید همینم غنیمت بدونی
    حالا که سخت نمیگیری اینم گوش بده کار یه ایرانیه فوق العاده زیباست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نه دیگه این آهنگ آب سردی بود رو همه انتظاری که کشیدیم یکی دیگه گشاد شده ما اینجا با هم دیگه درگیر میشیم
    حقیقتش خودم ظرفیتم پایینه نمیتونم این حرفای درگیر اسم و داره به جوونا میدون میده و شادمهر خودش میدونه داره چیکار میکنه و اگه مثل فلانی هی خودشو تکرار میکرد الان تموم شده بود و این مدل حرفا رو نمیتونم تحمل کنم یه چیزی میگم کسی ناراحت میشه یا کسی چیزی میگه خودم ناراحت میشم
    مشکل از خود ماست که به یه آدم اینقد وابستگی پیدا کردیم
    اینقد ضد حال خوردیم که دیگه دو روزه اصلا برام مهم نیست که حتی آهنگ بعدی که میگن میاد کار خودش باشه
    بهتره اینجا هم نباشم چون دیگه گفتم ظرفیتم پایینه و تا الباقی دوستان به خوبی و خوشی آثار فاخر میلاد خالتور رو گوش بدن و به آپ توووو دیت بودنش افتخار کنن

8. 2 کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    حالا که سخت نمیگیری اینم گوش بده کار یه ایرانیه فوق العاده زیباست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نه دیگه این آهنگ آب سردی بود رو همه انتظاری که کشیدیم یکی دیگه گشاد شده ما اینجا با هم دیگه درگیر میشیم
    حقیقتش خودم ظرفیتم پایینه نمیتونم این حرفای درگیر اسم و داره به جوونا میدون میده و شادمهر خودش میدونه داره چیکار میکنه و اگه مثل فلانی هی خودشو تکرار میکرد الان تموم شده بود و این مدل حرفا رو نمیتونم تحمل کنم یه چیزی میگم کسی ناراحت میشه یا کسی چیزی میگه خودم ناراحت میشم
    مشکل از خود ماست که به یه آدم اینقد وابستگی پیدا کردیم
    اینقد ضد حال خوردیم که دیگه دو روزه اصلا برام مهم نیست که حتی آهنگ بعدی که میگن میاد کار خودش باشه
    بهتره اینجا هم نباشم چون دیگه گفتم ظرفیتم پایینه و تا الباقی دوستان به خوبی و خوشی آثار فاخر میلاد خالتور رو گوش بدن و به آپ توووو دیت بودنش افتخار کنن
    بزار به جوونا میدون بدهاین بحثا برا جذابیت بیشتره وگرنه ما ی سری صداشو دوست داریم شماها هم یسری تنظیم و نوازندگیشو... دیدمون فرق داره

نیمه فعال
    کنسرت دیشب گوگوش حقیقتا چقد مزخرف بود
    یه ساعت چهل دیقه اولش رو دیدم واقعا از کنسرت زده شدم
    خوندنش رو کار ندارم کلا فضاش مزخرف بود :|
    همیشه دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تو همین سبک داشته باشه همه بشینن اهنگای اروم اجرا کنه کلا سنگین باشه همه چی
    ولی دیدم نه
    این سبک کنسرت فقط مخصوص داریوش هست
    فقط اون باس اینجوری کنسرت بذاره
    به عنوان یه منتقد سرسخت کنسرتای شادمهر باس بگم سگ کنسرتاش شرف داره به این کنسرتی ک دیشب نشون دادن از گوگوش
    البته به مراتب بهتر شده کنسرتاش . هم اجراهاش هم خود سالن ها ولی باز خیلی با ایده آل فاصله داره
    انتخاب اهنگاش هم مزخرفه . میتونه چنتا اهنگ خاطره انگیز قدیمی هم بخونه که نمیخونه ...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    از این به بعد تو موزیک های جدید یکی در میون شادمهر میسازه
    در صورتی که اینطور نیست واقعا
    شادمهر از اول که تو ایران بود با این جور کارا مشکلی نداشت
    با اسم مخفف و گاها بدون اسم هم کار میکرد

صفحه 3379 از 4087 نخستنخست ... 23792879327933293369337733783379338033813389342934793879 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع