[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی ندارن باهم ولی فکر میکنم باب همکاری به وجود نیومده
ولی چون هردو به سعید زمانی لینک هستن من این امیدو دارم شاید از طریق سعید زمانی یک روزی این اتفاق بیفته
وقتی وحید پویان و پارسیان واسه شادمهر کار میسازن واقعا همکاریش با افکاری عیب محسوب نمیشه شادمهر میخواد دچار تکرار مکررات نشه و چند ساله کاراشو سپرده دست یک سری که در مقایسه با خودش سطحشون پایینه
ولی افکاری اونقدری خوبه که من مطمئن هستم اگر تیم بشن با شادمهر میشه بهترین و طلایی ترین همکاری که تا به حال داشته
مشخصه با کار های سابقشون قابل قیاس نیست ولی داریوش بعد البوم دنیای این روزای من موفق ترین کاری که داشت دوباره باز خواهم گشت بودش
حتی یک البوم داد به نام سال صفر ( فکر میکنم بازم مطمئن نیستم ) که باز خوردی رو که باید می داشت نداشتش
گوگوش هم *هستم و نیستم* و *درد من* قابل قبول بودن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتود افکاری رو هم اگر تا بحال گوش نکردین بگیرین
در مورد بحث علیرضاافکاری که اینجا پیش اومده میخوام نظرمو بگم
اینطور که من تو این تاپیک یا شبکه های اجتماعی دیگه متوجه شدم علاقه مشترک طرفدارای شادمهر به علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و سیاوش قمیشی تو همشون یکسان بوده و این نشون دهنده سطح بالای سلیقه طرفدارای شادمهره و حتی برعکسش رو میتونم بگم که همه آهنگسازا و خواننده های ایرانی و به غیر از کسایی که به خاطر شادمهر به موزیک علاقه مند شدن حتی قدیمی ها و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و اندی و معین و .. هم طرفدار شادمهرن .. ( اما نه این شادمهر بلکه شادمهر قدیمی ) و همکاری همین خواننده ها که اسم بردم مثل ابی و معین به علاوه داریوش و گوگوش و بهترینهای داخل ایران مثل عصار و نیما مسیحا و غیره با علیرضاافکاری نشون دهنده اینه که علیرضاافکاری هنرمند بزرگیه که اونا بسیار قبولش دارن ..
و به دوست خوبم ابی حامد که سطح سلیقه و طرز فکرش تو اکثر مسائل با من یکیه هم بگم که مقایسه افکاری با واروژان و بابک بیات و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و ... کار بسیار اشتباهیه و درسته اونا تو اون دوران تکرارنشدنی بودن و آثار بسیار موفقی ساختن اما ما باید در مورد زمان حال صحبت کنیم و گذشته تو گذشته باقی مونده و غیرقابل برگشته .. نمیگم تاریخمون رو فراموش کنیم اما بیایم ببینیم الان چی شدیم و چی هستیم و چرا به جای پیشرفت در حال نزول هستیم .. من کوروش کبیر رو دوست دارم اما مهم اینه ببینیم ما الان چی هستیم و به کجا داریم میریم ..من حافظ و سعدی رو دوست دارم اما اردلان سرافراز برام مهم تره و از اون مهم تر برام جوونای با استعدادی مثل یغماگلرویی و حسین غیاثی و روزبه بمانی و بابک صحرایی و غیره هستن چون اینا آینده سازهای شعر هستن و میراثی به اینا رسیده که باید مواظب باشن به همون شکل به دست نسل های آینده برسونن و تو دوران جدید و سالهای اخیر علیرضاافکاری از میراث هنری هنرمندای قدیمی محافظت کرده و آبروی موسیقی ای رو که اونا براش زحمت کشیدن و به اینی که الان هست رسوندن رو حفظ کرده و ازش مراقبت کرده و یه جورایی آبروداری کرده و حتی تو سالهای اخیر درخشان تر از موزیسن های اسطوره مون مثل شماعی زاده و فریدزلاند ظاهر شده و اگر زمان حال اینارو با هم مقایسه کنیم علیرضاافکاری در صدر قرار میگیره .. زمانی موسیقی امانتی بود در اختیار واروژان و بعد شادمهر و الان علیرضاافکاری و باید هنرمندای جدید از اون امانت مراقبت کنن و آبروی موسیقی پارسی رو زیر سوال نبرن .. اما اگه بخوایم کلی بگیم باهات موافقم و موسیقی دهه 70 به قبل دیگه تکرار نمیشه و فکر نمیکنم کسی پیدا شه که مثل اون دوران بتونه شاهکاری خلق کنه و اینم میدونم طرفدار پروپاقرص علیرضاافکاری و شادمهر که جدیدتر از اسطوره هامون هستن هم هستی و فقط نظری دادی و منم نظرمو گفتم و اصلا با نظرت مخالف نیستم ..
یکی از دوستان اینجا گفته بود بین افکاری و روزبه اختلاف هست ..
نمیدونم اختلاف بین روزبه بمانی و علیرضاافکاری واقعیه یا نه و انشاالله جفتشون تکذیب کنن و شایعه باشه چون تیم خوبی بودن و با هم پیشرفت کردن و سعیدزمانی هم که یه قسمت از این تیمه با آهنگهای افکاری اوج گرفت و پیشرفت کرد و در کنار هم خیلی موفق هستن و امیدوارم حداقل بین اینا اختلافی پیش نیاد .. این اختلافات موسیقی مارو داغون کرد .. اختلاف شادمهر با بهروز صفاریان .. اختلاف ابی با سیاوش قمیشی .. اختلاف داریوش با فرید زلاند .. و اختلاف پشت اختلاف و این خیلی بده
حالا این ویدیو خواب خوش کی میاد
این اهنگ در حد ویدیو ساختن نیست بنظرم
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)