من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
سوال زیاده مثلا اینکه چرا آهنگ نمیشه ادامه داد از همین گروه رو یراحی میخونه یا خونه ی آرزو رو معین میخونه و این آهنگ ضعیف رو شادمهر برمیداره
ارش محرابی منو بلاک کرده شعرشو میشه بفرستین اینجا کاملشو
کاش برگرده به خودش فقط هواداراشو اذیت میکنه خودش که عین خیالشم نیس
#عشق
.
"عشق" یه "آینه" ست ،
تو هرچی حس کنی ،
توو دل ِ منم هست ...
عشق یه "اعترافه" :
چه جوری بگم نیست !
وقتی میدونم "هست" ...
.
آغوشت امنه،
یه جای مقدس ،
بالاتر از خطر ...
عشق یادت میده :
بگذری از همه ،
برای "یک نفر" ...
.
آغوشت امنه،
دستاتو برندار ،
از روو تب ِ تنم ...
عشق : جنگ ِ صلحه ،
باید با دست ِ تو ،
مرزامو بشکنم ...
..............
به جای من ، نفس بکش ،
تا به هوات "زنده" بشم ...
خودمو ترک میکنم ،
به تو "#پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا #برنده بشم ...
..............
عشق یه "معجزه ست" :
یکی شدن با ،
نیمه ی گمشده ست ...
عشق ینی فرصت ِ
لذت ِ هر روز از ،
شیرینی ِ شکست ...
.
آغوشت امنه ،
وقتی کنارمی ،
مهم نیست کجام ...
این یه اعترافه :
که تو از "همه" ،
مهمتری برام ...
..............
.
به جای من ، نفس بکش ،
تا به هوات "زنده" بشم ...
خودمو ترک میکنم ،
به تو "پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا برنده بشم ...
..............
#پانوشت :
" عشق" ، عنوان ترانه ای بود که مدت ها قبل ، با طرحی از #امیرفرشباف ، براساس ملودی زیبای #وحید_پویان به دنیا اومد ... و امروز ، بخش هایی از اون با نام "برنده" منتشر شد.
خب بعد از یه مدت طولانی اومدم بگم شادمهر با پخش این آهنگ قدیمی و انتشار آهنگ جدید سورپرایزم کرد اما با این تنظیم و شعر ضعیف اصلا سورپرایز نشدم چون دیگه انتظار آهنگهای خوب رو از شادمهر ندارم .. خوانندگی و حس صدای شادمهر فوق عالی .. شعر و ملودی ضعیف و تنظیم بسیار ضعیف .. میلاد هاشمی بعد از تنظیم آهنگ جدید دنیا و آنیتا انتظارمو بالاتر برده بود که با این تنظیم ضعیف بازم ناامیدم کرد .. وحید پویان هم که خودش باورش نمیشد این آهنگ منتشر بشه و خودشم میگه این آهنگم بالاخره منتشر شد و منظورش از بالاخره یعنی اینکه احتمالا قرار نبوده پخش شه .. خیلی هم کوتاه بود .. به نظرم صدای ویلون شادمهرم حس قدیمو نداشت .. میدونم خیلی هاتون دوست داشتین و خب سلیقه است دیگه ..
آرش محرابی ترانه سرای بدی نیست .. وحیدپویان هم آهنگساز خوبیه و جزو خوباست .. سعید زمانی رو هم که رفته رفته بیشتر بهش ایمان میارم و مطمئننا کارش و بلده و اینو تو تنظیم آهنگ مادر با صدای سالار عقیلی که امروز منتشر شد و تنظیمایی که برای افکاری میزنه یا آهنگ جاده های نرفته با صدای ابی ثابت کرده .. میلادهاشمی هم تو تنظیم آهنگهای شاد و یا به قول دوستان رقصی کارشو بلده که با آهنگ جورواجور با صدای آنیتا یا آهنگ پرحاشیه با صدای دنیا و آنیتا اینو ثابت کرده ( تو آهنگهای احساسی که تنظیم کرده فقط آهنگ میترسم قابل قبوله)..
درسته جوون هستن و بی تجربه و توانایی شادمهر رو تو آهنگسازی و تنظیم ندارن اما اینا باعث ضعف شادمهر نیستن و این انتخاب های شادمهره که همه چی رو خراب کرده .. کسی چاقو زیر گلوش نذاشته که حتما این آهنگهارو زورکی بخونه و متاسفانه داره در حق هوادارهاش کم لطفی میکنه
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)