بازدید همه این کارهایی هم که گفتی یک دفعه و یک شبه این قدر نشده! همون انتخاب سال اول فکر کنم حدود 1 یا 2 میلون بازدید داشت(اگه اشتباه نکنم) توی یوتوب پس به کارهای جدیدش هم از همین لحاظی که میگی باید زمان داد(این بحث صرفا به لحاظ امار داریم میکنیم و نه جنبه هنری قضیه!)
همون تراک قلب من که توسط دوستان مسخره میشه یکی از پر بازدید ترین کارای شادمهره!
از همون زمان هم کارهایی مثل آینده، معروف، یه دختر و... هست که اون قدری که باید استقبال نشده ازشون(دلیل نپرداختن به سوالت هم این بود که نمیخواستم اینو بگم
)
اما نکته مهمتر من دارم میگم شادمهر در سطح و لول
این روزهای بازار پاپ ایران موفقه. چی رو داری به چی ربط میدی؟
الان توی
دو، سه سال اخیر مگه
چند نفر بودن که توی همین یوتوب بازدیدی بیشتر از شادمهر گرفته باشن؟؟ تازه به قول خودت با ضریب نفوذ بیشتر اینترنت
(تمام مثال ها از یوتوب زده میشه که جای شک و شبهه نداشته باشین وگرنه از کلی سایت ایرانی هم میشه این آمار رو داد که احتمالا زیر بار نمیرید)
-
این حرفها راجع به آمار و ارقام صرفا به خاطر اینه که بگم بر خلاف نظر شما و سایر دوستان شادمهر توی حرفه خودش به لحاظ تجاری-موسیقی اصلا و ابدا در حال افت نیست! وگرنه خود من شخصا مثلا کاری مثل ماندگار رو که شنیده هم نشد به نسبت اتفاقا با هیچ اهنگی عوض نمیکنم
یعنی واقعا برداشتت از حرف من اگه این بود و کل موسیقی ایران رو پارسیان و پویان میبینی هیچی دیگه بهتره ادامه اش ندیم..
بارها و بارها ملودی کارهای امثال فرامرز اصلانی، شماعی زاده، شادمهر، یغمایی و... کپی، کاور و یازسازی شده و میشه توسط غیر فارسی زبون ها و حتی همین الانم خواننده و موزیسین هایی مثل یگانه و چاوشی و خیلیای دیگه مخاطب غیر ایرانی دارن و همه اینا با وجود نبودن یک رسانه درست حسابی هست.
اگر یوتوب ***** نبود و فضای تبلیغاتی فرهنگی مناسبی داشتیم تعداد مخاطبین خارجی موسیقی پاپ یا راک ایران خیلی بیشتر از این بود(کما این که قبل انقلاب بود)