کاش لااقل تو این کنسرت ک پخش زندست زنده بخونه و لب نزنه
شادمهر از دستگاه تیونر استفاده میکنه چیزی که درسته داری زنده میخونی اما فرکانس صدا رو صاف و شفاف و بدون فالشی میده بیرون مث موج رادیو که تنظیم میکنی تا صدای خش از بین بره و موج شفاف پیدا بشه البته این از لحاظی که صدای صاف و بدون فالشی به گوش کسی که تو سالن نشسته میرسونه اما هنر زنده خوندن دیگه نیست البته اینم بگم این حرکت شادمهر تو این سالهای اخیرش انجام میشه که عجیبه یعنی هم نوع پخش کارهای جدیدش هم اجرای کنسرتش وارد فاز دیگه ای شده چون تا همین پنج شش سال پیش هم خودش کار میساخت هم زنده تو کنسرتهاش میخوند و میزد
درسته واقعا استثنایی بود در کنار اون ابی هم در دهه 90 میلادی اجراهای چشمگیری داشت اگه تونستی از یوتیوب کنسرت سانتامونیکا سال 90رو ببین چه اجراهای محشری داره البته الانشم با اینکه صداش خیلی پیر و خسته تر شده اما با این وجود همچنان ترجیح میده لایو بخونه توی بچه های داخلم کنسرتهای حامی و نیما مسیحا خیلی خوب بود چند وقت پیشم تور مشترک داشتن و البته مهدی یراحی و محسن یگانه هم از خوبهای اجرای لایو هستن
اتفاقا به نظر من هرچی تو کارایی که میده بیرون داره ضعیف کار میکنه تو کنسرتا به مراتب بهتر شده
هم اجرا هم صحبت کردناش و چرخوندن صحنه
با ایده آل خیلی فاصله داره ها . مخصوصا سالنایی که اجرا میذاره . منظورم روند رو به جلوش هست
درمورد این موضوع ک گفتی هم نمیدونم چیه و اطلاعی ندارم ولی تو همین تور اخر کنسرت اروپاش من تقریبا تمام اجراها رو دیدم و توش کم سوتی و فالش نداشت
و شکی نیست که لایو اجرا میشه اما این دستگاهی که شما میگید رو نمیدونم دیگه
چیزی که من دیدم رضایت بیشتر مخاطباش هست . نمیدونم دیدید یا نه مصاحبه با اونا که تو سالن بودن تو یکی از کنسرتاش . یارو میگفت فکر نمیکردم انقد خوب اجرا کنه شادمهر . تقریبا راضی بودن
در مورد نوازندگی ولی مطعنم که لایو میزنه
تو هر اجرا یه جور میزد پاپ کردن رو
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)