آهنگ جدید سارن با شعر و آهنگ ایمین ( اما به دلیل مجوز و مسائل امنیتی به اسم خود سارن منتشر شده ) .. تنظیم هومن آزما
تهیه کننده ایمین و سعید هاشمی ( رادیوجوان ) .. مثل اینکه ایمین یکی از سرمایه گذارای رادیوجوانه هر چی خواننده جدید دختره و همشون اختصاصی رادیوجوان هستن با ایمین همکاری میکنن .. و فکر کنم به خاطر ایمین دیگه رادیو جوان اهنگهای جدید سینا پارسیان رو نمیزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/
اولین چیزی که به ذهن منم رسید اینه که اینا محو فضی کارهای چاوشی و صفا شدن خصوصا فضای آلبوم خیلی خوب ابراهیم که به شخصه خیلی دوستش داشتم اما تقلید اینا از صفا و اون سبک خیلی آماتور داره انجام میشه و در واقع چیزی شبیه به شوخیه ترانه های صفا علیرغم مضمون سخت دارای مفاهیم عمیقه اما این ترانه فقط انگار حالت طنز اون سبک بود کلا بین این سه جهار کار مشترکشون من از رگ خوشم اومد
صفا ترانه سرای خوبیه .. یکی دو تا اهنگ خوند که قشنگ بودن .. سینا داره تقلید میکنه .. یک روز از شادمهر و روز بعد از حسین صفا ( تو شعر گفتن ) و الان از چاووشی ..اگه به نوع خوندنش موقع شروع آهنگ دقت کنی میبینی سعی داره تحریر چاووشی رو بزنه ..الان شده یکی مثل مایکل یا مسترسین که همش داره ادا در میاره و من بعد از اهنگ رگ فکر میکردم داره از شادمهر فاصله میگیره و خودشو پیدا میکنه که اشتباه میکردم و کماکان در حال فاصله گرفتن از خودش و تقلید از دیگرانه .. اگه سعی کنه میتونه ترانه های خوب بگه ولی خیلی مونده بتونه مثل حسین صفا بشه ( حسین صفا رو مثال میزنم چون میخواد ادای اون رو دربیاره وگرنه ترانه سراهای خوب زیاد داریم ) فقط امیدوارم بعد از اختلاف با چاووشی ادای استاد شجریان رو درنیاره
هواااااااااااااااااااایِ گریه دارم تو این شبِ بی پناه ...
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)