بخش اول حرفت میشه همین حرف من که چرا شادمهر این کارای متوسطشونو برمیداره چون صد در صد اینا نمیتونن کار بدی به شادمهر قالب کنن و حرف من انتخابهای بد شادمهره و بخش دوم حرفتم بله خود پارسیانم کارهاش خوب نیست اما بازم در مقایسه با اونایی که به شادمهر داده گفتم مثلا همین رگ ملودیش خیلی خیلی بهتر از کوه بود
آخه به فرض اینا دشمن خونی شادمهر باشن که محاله اینطوری باشه ولی بازم در صورت گرفتن این فرض خود شادمهر یعنی متوجه نیس کار برنده در حدش هست یا نه و اینکه اون آدمی که میگفت تا یه کار در اون لولی نباشه که میخام باشه اونو بیرون نمیدم چی به سرش اومده که هر کار دم دستی رو میخونه و منتشر میکنه
همینو می گم دیگه ، تقصیر خودشه
و شایدم اگه بخوایم تعبییر دیگه کنیم
انتخاب خودشه
البته ی احتمال دیگه رو هم می شه در نظر گرفت : هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمی کنن ک البته اینم خیلی عجیبه
البته حتی اگه این جوری باشه خودش چرا نمی سازه ؟
پس می رسیم ب همون حرف اول ک این جوری راحت تره خودش
اون قسمتی که گفتی هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمیکنن یه بار منو کنجکاو کرد برم با یکی از شاعرای به نام ترانه نوین صحبت کنم تو دایرکتش که آیا احتمال این هست که روزی شما با شادمهر کار کنین که جواب داد دنیای ما خیلی از هم متفاوته و احتمالش فعلا نیست یعنی یجورایی شادمهر در زمینه ی انتخاب ترانه هاشم جوری بد عمل کرده که دیگران میدونن شادمهر تو فاز شعرای خوب نیست دقت به شعراش بکنین شعرا متناسب با هنرمند بیست ساله س نه کسی که اسم بزرکی داره و کم کم داره به مرز پنجاه سالگی میرسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمتی از اجراى قطعه عاشقی روزبه بمانی
كنسرت آنلاين
١٠فروردين99
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...................................
راستی مدیر بخش تیوانوا از سایت تی وی آر یا همان تیوا که بخش موسیقی سایت هست بهروز صفاریانه
فردا شب کنسرت رضا یزدانی و پس فردا گروه رستاک و 14 فروردین جمید سگریه .. حمید حامی هم 18 فروردین کنسرت زنده انلاین داره
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 22 مهمان ها)