سورپرایز شدم .. درسته تنظیم و میکس و مستر ناقصه اما دلم برای آهنگسازیش تنگ شده بود ..
سورپرایز شدم .. درسته تنظیم و میکس و مستر ناقصه اما دلم برای آهنگسازیش تنگ شده بود ..
آهنگش خوب بود نسبت به اهنگهای جدید
اهنگ بعدی ایشالله اعتراف مونا باشه
اون اگه لو بره کلا داستانش فرق میکنه چون اون کار تنظیم و میکس و مستر شده و نهایی شده بود و خیلی حیف شد که این کار از آلبوم تجربه کن حذف شد و گرنه در کنار تکرارم نکن دو کار قوی به لحاظ ملودی و تنظیم توی آلبوم میشدن البته جای تأسف داره کاری مثل تکرارم نکن از اون دسته کارهاییه که شادمهر خیلی روشون وقت میذاره ولی بین هوادارای شادمهر خصوصا نسل جدیدش اصلا بازخورد نداشت ولی اونایی که قدیمی تر هستن اون کار براشون تو سبک تو بی نهایت شب و آرزوها و اون سبکهاست به لحاظ ارکسترال تنظیم شدنش و ملودی خاصش
حوصلش رفته تو قرنظینه گفته بذار یه حالی بهتون بدم
نباید اینطوری و با این وضعیت پخش میشد .. تنظیم زیر صدای شادمهر .. یه وقت کارشناسای همیشه در صحنه فکر میکنن شادمهر تنظیم بلد نبوده .. باید کامل تنظیم میشد و میکس و مستر و ... اینطوری ناقص به ضرر شادمهره .. ما که شادمهری هستیم برامون خوبه و باهاش حال میکنیم و منم خوشحالم ... اما .. حالا ناقصش اینه .. کاملش چی میشد ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تنظیم و میکس و مستر و همه چیش ناقصه و لو رفته
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)