صفحه 3517 از 4119 نخستنخست ... 25173017341734673507351535163517351835193527356736174017 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,161 به 35,170 از 41182

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    کلا شادمهر تموم کاورهاش از اصل بهتر در اومدن و این چیزی نیس جز چیره دستی توی تنظیم کردن این آدم
    جز مشکوک باقی رو قبول دارم، من اصل مشکوک رو بیشتر دوست دارم
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    یک پیشنهاد دارم برای خروجی صدای بهتر
    این نرم افزار رو بگیرین
    این تنظیماتو روش اعمال کنین ( با توجه به سلیقه خودتون تغییر بدین ولی این تنظیمات به نظر من خیلی خروجی خوبی میداد)
    دعا میکنین منو

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

درسته

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    بله

تبارک الله

مستفیذ شدیم از نظر کارشناسیتان

استاد نظرتون رو در مورد فضای موسیقی حال حاضر جهان بفرمایید

منم از حضور گرمت مستفیض شدم

دلوم برات تنگ رفته یره
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

4. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    کامل نیست ولی زیباست

ممنون
    چند روزی نبودم ببخشید دیر جواب دادم ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    من زیاد مشتاق نیستم با ادمی که میگه مسلمون نیست صحبت کنم حالا چه خودت چه دوستایی که هم فکرت باشن و اسلام رو قبول نداشته باشن

این پیام اخرمه از نوید اینجا شادمهری تر نیست اواتاری که داره رو خودم سایزشو ردیف کرده بودم چند سال پیش دادم بهش نطراتمم بخونی همش طرفداری از شادمهره

پس برو قرصاتو بخور تا توهمت کم بشه. گفتم که شادمهر زیاد رو مذهب مانور بده منفور میشه ریزش طرفدار پیدا میکنه چون هیچ چی بالاتر از خدا و اماما برا ما نیست.

یا حق بیشتر از این حرف نمیزنم تا نه خودت نه هم فکرات گنده نشید کفار رو نباید گنده کرد

هر کی بره عربستان مسلمون نیست ؟ میرفت فلسطین مسلمون بود ؟ ما مشکلمون با عربا به خاطر اسلام نیست بلکه کاملا سیاسیه .. اگه عربا سنی هستن پس فلسطینی ها هم سنی ان و حتی وقتی تو بیمارستانهای ایران بستری بودن و میخواستن بهشون خون تزریق کنن میگفتن خون شیعه به ما تزریق نکنید که نجسه .. شادمهر رفته تو یه کشور مسلمون کنسرت کذاشته و قیدشو زدی ؟ وقتی تو کشورهای غیرمسلمون کنسرت میذاشت قدیشو نزده بودی ؟ تازه سر اسلام منت میزاری ؟ اسلام به امثال تو نیازی نداره .. شما اسلام رو بدنام کردین .. شماها دقیقا مثلابعضی از اخونداها در ایران و حتی بن سلمان با نام اسلام ریا میکنید چون حرفاتون و منطقتون خیلی بی معنیه ..
    من با عربا مشکل دارم سر اینکه با فارسی زبونا رقابت دارن و به خلیج فارس میگن خلیج عرب وگرنه مشکلم اصلا دینی نیست .. همه کافرن و تو مسلمون ؟ اینکه اینقدر به خودت و دینت میبالی یعنی خیلی مغروری .. شاید پیرو حکومت فاسد ایرانی .. اگه عربستان رو سر مردم یمن بمب میریزه ایرانیا هم با کمک به بشار اسد رو سر مردم سوریه بمب میریزن
    در مورد چاووشی هم بگم که من طرفدارشم و اهنگهای پرمغز زیادی خونده اما ابی رو بیشتر میپسندم و درسته دخالت های بیجای مهشید باعث این حواشی شد اما چاووشی حق نداشت به ابی توهین کنه . موسیقی فراتر از مرزهاست و خودم موسیقی های یونانی و عربی و ترکی و رومانی و روسی و ..... گوش میدم و زبونشونم بلد نیستم و ابی هم خوب کاری کرد که رفت عربستان .. اگه مهشید به اعتقادات چاووشی توهین کرده چه ربطی به ابی داره که چاووشی به جای مهشید به ابی توهین میکنه ..
    لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید
    ویرایش توسط nasernew : 05-22-2020 در ساعت 12:56 AM

7. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    واقعا نمیدونم چرا بعضیا با تبعیت از روزنامه کیهان دارن حرفهای شریعتمداری و علم الهدی رو تکرار میکنن .. نمیدونم چرا عراقیا و سوری ها و فلسطینی ها خوبن و عربستان بد مگه اینا همه با هم یه طایفه نیستن ؟ مگه اونا عرب نیستن ؟ فقط اسم کشوراشون فرق داره وگرنه همه عرب ان .. چرا وقتی به دبی مسافرت میکنن به این فکر نمیکنن که دبی یکی از شهرهای یک کشور عربیه که اصرار داره نام خلیج فارس رو بدزده و خصومت جدی داره؟؟ یادتون نره همونایی که سنگ شون رو به سینه میزنید کسایی بودن که ابی یا شادمهر رو فراری دادن وگرنه الان این دو عزیز به جای عربستان تو ایران کنسرت میذاشتن .. و بهتره به جای نگرانی برای یمنی ها به فکر ایرانیایی باشن که به خاطر رشدشون از ایران میرن یا ایرانیایی که در ایران تو فقر زندگی میکنن و از شرایط مملکتشون ناراضی ان .. شما هم بهتره سنگ اخوندا رو به بهانه اسلام و سواستفاده از این دین به سینه نزنید که کافر اصلی شمایید نه حامیان شادمهر و ابی و غیره ...

9. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بهروز صفاریان درباره اجرای کنسرت هنرمندان ایرانی در عربستان می‌گوید: «ایتدا از کسانی که به آقای ابی خورده وارد می‌کنند باید پرسید آیا ابی را در جایگاه و وضعیت موجهی می‌بییند که چنین انتظاری از او داشته باشند یا نه؟ ما در سیستم خودمان آقای ابی را به عنوان یک فرد قانونی و رسمی نمی‌شناسیم و قبول نداریم. ما که او را قبول نداریم، نباید او را نقد کنیم ..
    صفاریان در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره اجرای این کنسرت گفت: « نظر من این است که کار اشتباهی نکرده‌اند. آنها باید زندگی کنند و بیزینس دارند. بخش مهمی از این بیزینس در جاهایی مثل ترکیه، امارات و ارمنستان است که در اطراف و نزدیکی ایران قرار دارد. ..»
    من دل خوشی از آقای شادمهر عقیلی ندارم ولی حرف حق را می‌زنم، بنده خدا در همین مملکت داشت کار خودش را می‌کرد و همانطور که خیلی از افراد دیگر می‌توانند کار خودشان را بکنند. بسیاری از کسانی که در موسیقی رسمی کشور کار می‌کنند، کاری خیلی فراتر از آن چیزی می‌کنند که شادمهر عقیلی‌ها کردند و باعث ممنوع الکاری انها شد ولی برخلاف آهنها اکنون رسمی شده‌اند و کنسرت می‌دهند. بیزینس خیلی خوبی برای عده‌ای خاص و مشخص در سیستم کنسرت‌گذاری و مافیای ایران وجود دارد.»
    «اجرا می‌توانست خیلی تمیزتر باشد و زنده پخش نشود اما آدم‌هایی که این افراد را مسخره می‌کنند، نگاهی کنند که خواننده‌هایی که در اینجا کنسرت می‌گذارند آیا در واقعیت خودشان از آنها بهتر هستند که پیکان انتقاد خودشان را به سمت آنها می‌گیرند؟ من به عنوان یک کارشناس و کسی که سال‌ها است این کار را انجام می‌دهد می‌گویم: خیر اینطور نیست. تک تک کنسرت‌هایی که در داخل ایران گذاشته می‌شود، اگر به صورت لایو از تلویزیون پخش شود به مراتب بدتر از این خواهد بود.»
    منبع : پایگاه خبری انصاف نیوز

11. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    ممنون
    چند روزی نبودم ببخشید دیر جواب دادم ..
    خواهش میکنم

13. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

15. 3 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    قشنگ بود

17. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3517 از 4119 نخستنخست ... 25173017341734673507351535163517351835193527356736174017 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 141 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 141 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع