[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی بره عربستان مسلمون نیست ؟ میرفت فلسطین مسلمون بود ؟ ما مشکلمون با عربا به خاطر اسلام نیست بلکه کاملا سیاسیه .. اگه عربا سنی هستن پس فلسطینی ها هم سنی ان و حتی وقتی تو بیمارستانهای ایران بستری بودن و میخواستن بهشون خون تزریق کنن میگفتن خون شیعه به ما تزریق نکنید که نجسه .. شادمهر رفته تو یه کشور مسلمون کنسرت کذاشته و قیدشو زدی ؟ وقتی تو کشورهای غیرمسلمون کنسرت میذاشت قدیشو نزده بودی ؟ تازه سر اسلام منت میزاری ؟ اسلام به امثال تو نیازی نداره .. شما اسلام رو بدنام کردین .. شماها دقیقا مثلابعضی از اخونداها در ایران و حتی بن سلمان با نام اسلام ریا میکنید چون حرفاتون و منطقتون خیلی بی معنیه ..
من با عربا مشکل دارم سر اینکه با فارسی زبونا رقابت دارن و به خلیج فارس میگن خلیج عرب وگرنه مشکلم اصلا دینی نیست .. همه کافرن و تو مسلمون ؟ اینکه اینقدر به خودت و دینت میبالی یعنی خیلی مغروری .. شاید پیرو حکومت فاسد ایرانی .. اگه عربستان رو سر مردم یمن بمب میریزه ایرانیا هم با کمک به بشار اسد رو سر مردم سوریه بمب میریزن
در مورد چاووشی هم بگم که من طرفدارشم و اهنگهای پرمغز زیادی خونده اما ابی رو بیشتر میپسندم و درسته دخالت های بیجای مهشید باعث این حواشی شد اما چاووشی حق نداشت به ابی توهین کنه . موسیقی فراتر از مرزهاست و خودم موسیقی های یونانی و عربی و ترکی و رومانی و روسی و ..... گوش میدم و زبونشونم بلد نیستم و ابی هم خوب کاری کرد که رفت عربستان .. اگه مهشید به اعتقادات چاووشی توهین کرده چه ربطی به ابی داره که چاووشی به جای مهشید به ابی توهین میکنه ..
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید
ویرایش توسط nasernew : 05-22-2020 در ساعت 12:56 AM
واقعا نمیدونم چرا بعضیا با تبعیت از روزنامه کیهان دارن حرفهای شریعتمداری و علم الهدی رو تکرار میکنن .. نمیدونم چرا عراقیا و سوری ها و فلسطینی ها خوبن و عربستان بد مگه اینا همه با هم یه طایفه نیستن ؟ مگه اونا عرب نیستن ؟ فقط اسم کشوراشون فرق داره وگرنه همه عرب ان .. چرا وقتی به دبی مسافرت میکنن به این فکر نمیکنن که دبی یکی از شهرهای یک کشور عربیه که اصرار داره نام خلیج فارس رو بدزده و خصومت جدی داره؟؟ یادتون نره همونایی که سنگ شون رو به سینه میزنید کسایی بودن که ابی یا شادمهر رو فراری دادن وگرنه الان این دو عزیز به جای عربستان تو ایران کنسرت میذاشتن .. و بهتره به جای نگرانی برای یمنی ها به فکر ایرانیایی باشن که به خاطر رشدشون از ایران میرن یا ایرانیایی که در ایران تو فقر زندگی میکنن و از شرایط مملکتشون ناراضی ان .. شما هم بهتره سنگ اخوندا رو به بهانه اسلام و سواستفاده از این دین به سینه نزنید که کافر اصلی شمایید نه حامیان شادمهر و ابی و غیره ...
بهروز صفاریان درباره اجرای کنسرت هنرمندان ایرانی در عربستان میگوید: «ایتدا از کسانی که به آقای ابی خورده وارد میکنند باید پرسید آیا ابی را در جایگاه و وضعیت موجهی میبییند که چنین انتظاری از او داشته باشند یا نه؟ ما در سیستم خودمان آقای ابی را به عنوان یک فرد قانونی و رسمی نمیشناسیم و قبول نداریم. ما که او را قبول نداریم، نباید او را نقد کنیم ..
صفاریان در گفتوگو با انصاف نیوز درباره اجرای این کنسرت گفت: « نظر من این است که کار اشتباهی نکردهاند. آنها باید زندگی کنند و بیزینس دارند. بخش مهمی از این بیزینس در جاهایی مثل ترکیه، امارات و ارمنستان است که در اطراف و نزدیکی ایران قرار دارد. ..»
من دل خوشی از آقای شادمهر عقیلی ندارم ولی حرف حق را میزنم، بنده خدا در همین مملکت داشت کار خودش را میکرد و همانطور که خیلی از افراد دیگر میتوانند کار خودشان را بکنند. بسیاری از کسانی که در موسیقی رسمی کشور کار میکنند، کاری خیلی فراتر از آن چیزی میکنند که شادمهر عقیلیها کردند و باعث ممنوع الکاری انها شد ولی برخلاف آهنها اکنون رسمی شدهاند و کنسرت میدهند. بیزینس خیلی خوبی برای عدهای خاص و مشخص در سیستم کنسرتگذاری و مافیای ایران وجود دارد.»
«اجرا میتوانست خیلی تمیزتر باشد و زنده پخش نشود اما آدمهایی که این افراد را مسخره میکنند، نگاهی کنند که خوانندههایی که در اینجا کنسرت میگذارند آیا در واقعیت خودشان از آنها بهتر هستند که پیکان انتقاد خودشان را به سمت آنها میگیرند؟ من به عنوان یک کارشناس و کسی که سالها است این کار را انجام میدهد میگویم: خیر اینطور نیست. تک تک کنسرتهایی که در داخل ایران گذاشته میشود، اگر به صورت لایو از تلویزیون پخش شود به مراتب بدتر از این خواهد بود.»
منبع : پایگاه خبری انصاف نیوز
در حال حاضر 141 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 141 مهمان ها)