صفحه 3520 از 4119 نخستنخست ... 25203020342034703510351835193520352135223530357036204020 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,191 به 35,200 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    به نظرم برای سحر با استعداد خیلی خوب میشه که شادمهر براش بسازه و پیشرفت کنه
    سحر خواننده لایو خون درجه یکی هست و از استعداد بالایی برخورداره

و به نظر من اگه کار مشترک باهم بدن پتانسیل اینو داره که کار خفنی دربیاد

همین الانش هم سحر با شادمهر دوستی داره و تو کنسرتهای شادمهر میره و باهم چندین عکس هم دارن
    شادمهر با هر خواننده ای کار مشترک نمیخونه حتی اگر به توانایی سحر باشه و ابی مستثنی است و اگه بخواد با یه خواننده زن کار مشترک بخونه به احتمال زیاد اون خواننده گوگوشه .. سحر خواننده توانا و باتجربه ایه که لیاقت همکاری با شادمهر رو داره و حداقل اگه با هم کار مشترک نمیدن میتونن تو زمینه آهنگسازی و تنظیم با هم همکاری کنن یا کنسرتهای مشترک بزارن و تو کنسرت با هم بخونن .. من خیلی خوشحال میشم شادمهر اهنگسازی و تنظیم رو با خواننده های خوب استارت بزنه و از خواننده صرف بودن برگرده به هنر موزیسینی و آهنگسازی .. اهنگهایی که برای مهستی یا جمشید یا ابی ساخته هنوزم شنیدنی هستن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    عجب خیلی جالبه... خب داداش تو که با قربانپور رابطت خوبه ازش بپرس کار بعدیشون کی پخش میشه
    مسعود جان این سوالیه که جوابش با شادمهره و اونه که تشخیص میده کدوم کار رو پخش کنه من فقط پیدونم پنج شش تا کار با قربانپور دارن در مورد پخششون خود قربانپورم نمیتونه نظر دقیقی بده چون در نهایت تصمیم پخش با شادمهره

3. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    همین مونده با ..............

فعال
    اگــــــــــــــــــــــه عاااشقتـــــــــــــــ نبودم
    تـــــــــــــــــــا الـــــــــــــاان صب نمـــــی کررردم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    مسعود جان این سوالیه که جوابش با شادمهره و اونه که تشخیص میده کدوم کار رو پخش کنه من فقط پیدونم پنج شش تا کار با قربانپور دارن در مورد پخششون خود قربانپورم نمیتونه نظر دقیقی بده چون در نهایت تصمیم پخش با شادمهره
    دقیقا حق با توئه .. مثلا اهنگ برنده اصلا قرار نبوده پخش بشه و شادمهر تصمیم گرفت پخشش کنه و حتی وحید پویان غافلگیر شد چون وحید پویان تصمیم گیرنده نبوده و نیست و برعکس من 3 تا دمو ازش شنیدم که تا الان هیچکدومشون پخش نشدن .. در مورد حسین قربانپور هم همینطوره و اونم تصمیم گیرنده نیست چون مثل ایمین جزو مافیای رادیوجوان نیست و تصمیمات با شاذمهره و بادادن اخبار غیرموثق الکی خودشو ضایع نمیکنه
    در ضمن حسین قربانپور اهنگساز خیلی خوبیه اما بسیار کمکاره .. وقتی دموی آهنگهایی که برای علی لهراسبی ساخته بود شنیدم اولش فکر کردم آهنگسازشون شاذمهره .. الان خیلیا میان و میگن این دوتارو مقایسه نکن و شادمهر غوله و .. اما به نظرم یکی از آهنگسازهایی که دقیقا راه شادمهر رو میره و سعی میکنه دستخطش نزدیک به شادمهر باشه و یک شادمهریه واقعیه قربانپوره و در حین اینکه شادمهری میسازه خلاقیت داره و از خودشم مایه میزاره و فقط کپی برابر اصل نیست .. وحید پویان آهنگساز بسیار خوبیه و جزو چند اهنگساز هیت ایرانیه که خودش خواننده نیست و الان هر کسی میخواد مطرح شه باهاش همکاری میکنه و با خوانندگان بزرگی هم همکاری کرده اما دستخط خودشو داره و اصلا تو سبک شادمهر آهنگسازی نمیکنه و چون باعث میشه شادمهر از سبکش دور بشه باعث رنجش طرفدارای قدیمی شادمهر میشه و اما آهنگهایی که سینا پارسیان میسازه در زمینه تحریر به شادمهر نزدیکه و فقط سعی میکنه کپی برابر اصل شادمهر باشه و هیچ خلاقیتی از خودش نداره و حتی تو خوانندگی یکی از بهترین مقلدهای شادمهره که تو تقلید و دزدی بسیار موفق بوده
    ویرایش توسط nasernew : 05-24-2020 در ساعت 01:29 AM

7. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شادمهر با هر خواننده ای کار مشترک نمیخونه حتی اگر به توانایی سحر باشه و ابی مستثنی است و اگه بخواد با یه خواننده زن کار مشترک بخونه به احتمال زیاد اون خواننده گوگوشه .. سحر خواننده توانا و باتجربه ایه که لیاقت همکاری با شادمهر رو داره و حداقل اگه با هم کار مشترک نمیدن میتونن تو زمینه آهنگسازی و تنظیم با هم همکاری کنن یا کنسرتهای مشترک بزارن و تو کنسرت با هم بخونن .. من خیلی خوشحال میشم شادمهر اهنگسازی و تنظیم رو با خواننده های خوب استارت بزنه و از خواننده صرف بودن برگرده به هنر موزیسینی و آهنگسازی .. اهنگهایی که برای مهستی یا جمشید یا ابی ساخته هنوزم شنیدنی هستن
    بله کاملا درسته

شادمهر از اول زیاد دوست نداشت با کسی مشترک بخونه

و الانم زورکی داره کار میکنه علاقه و حسش خیلی کمتر شده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    کاملا درسته... کاش این 6تا کار را با چندتای خودش بذاره روی هم ی آلبوم بده... ب نظرم آلبوم خوبی میشه

فعال
    دوستان کسی از محمد ناهیدی خبر داره؟؟؟ همینطور سروش دادخواه؟؟ این دوتا بعد از اینکه دیگه شادمهر باهاشون کار نکرد کلا محو شدند با اینکه جفتشون واقعا خوب بودند

11. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    کاملا درسته... کاش این 6تا کار را با چندتای خودش بذاره روی هم ی آلبوم بده... ب نظرم آلبوم خوبی میشه
    اخ گفتی مسعود یه البوم بده که ۱۲ ترک باشه ۶ تاشو خودش بسازه ۶ تا هم حسین قربانپور
    ولی حیف که دیگه البوم نمیده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    اخ گفتی مسعود یه البوم بده که ۱۲ ترک باشه ۶ تاشو خودش بسازه ۶ تا هم حسین قربانپور
    ولی حیف که دیگه البوم نمیده
    کارای شادمهر حساب کتاب نداره یهو تصمیم میگیره آلبوم بده

14. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3520 از 4119 نخستنخست ... 25203020342034703510351835193520352135223530357036204020 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع