دور همدیگه اینجا جمع شدیم گل میگیم و گل میشنفیم بعد تو اینستاگرام یه تعداد زباله مجهول الهویه دارن شادمهر رو میشورن میذارن کنار
بریزین اینجا هم کامنت بذارید هم ریپورت کنید پست های مربوط به شادمهرُ (گزینه False information )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام دعوتتون کنم به شنیدن و دیدن اخرین اهنگ بینظیر گوگوش
موسیقی شماعی زاده چیکار کرده با این اهنگ اصن نمیفهمم :))
ترانه ساده ولی جذاب و گیرا
اجرای بی نقص گوگوش
و بازم موسیقی شاهکار شماعی زاده که کلاس درس هست...
اما چیزی که از همه اینا جذاب تر میکنه کارو، ویدیوی این کاره
هیچی نمیشه گفت درباره ویدیو
فقط باید لذت برد
از بازیا
از فیلمبرداری و زاویه های دوربین
از این ایده بی نهایت بی نهایت بی نهایت زیبا
هیچکس مثل سینارت نمیتونست انقد خوب این اهنگ رو کامل کنه با ویدیو
وقتی کار رو بسپاری به یه تیم کاربلد همینقدر راحت یه کار بی نقص بهت تحویل میدن
احتمالا دیدید این ویدیو رو ولی دیدن دوبارش هم خالی از لطف نیست
پر از حس خوبه این کار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
من نظرات رو خوندم .. همونطور که میدونید خیلی از نظریات انیشتین اثبات نشد و حتی بعضیاش رد شد .. اما دنیای علم و زیرورو کرد .. کسی انیشتین رو با اشتباهاتش یا نظریه های اثبات نشدش قضاوت نمیکنه و همه به نابغه بودنش باور دارن .. حتی نیوتون و دانشمندای دیگه ..
شادمهرم خدا نیست و قطعا اشتباهاتی تو زندگیش مرتکب شده و اما من همیشه نیمه پر لیوان رو نگاه کردم و به خاطر نیمه خالی لیوان کلیت نیمه پر رو انکار نکردم ..
قبلا تو انجمن نسل شادمهر خونده بودم تنظیم بی تو هرگز کار خود شادمهر بوده ولی انگار عماد نکویی تنظیم کرده بوده
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)