نوشته اصلی توسط amin h از نوع نوشتنت فهمیدم ������ امینم توو نسل شادمهر شما فکر نکنم منو بشناسی خیلی کم فعالیت داشتم تبریک میگم به هوش و ذکاوتت دمت گرم
نوشته اصلی توسط ebihamed آقا پیمان جسارتا توی فروم نسل شادمهر عضو بودی یا گروه تلگرام نسل شادمهر من از سال 87 توی فروم نسل شادمهر بودم.... ریلیز آهنگ حالم عو میشه رو من اول توی فروم گذاشتم.... یادش بخیر
peyman.2012
ای بزنه یهو اعتراف مونارو با اهنگسازی خودش پخش کنه
منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی
نوشته اصلی توسط Parsa8 عزیز دلم فدات بشم آقایی داداش نوشته اصلی توسط Parsa8 معتقدم شادمهر خوندن رو الان بذاره کنار یه مدت موسیقی بی کلام کار کنه بازم برمیگره به روزای قبل صد درصد باهات موافقم پارسا جون ...
Parsa8
بچه ها ی خبری داره میچرخه تو فضای مجازی ک شادمهر دیگه خدافظی کرده و آهنگ نمیده
نوشته اصلی توسط masoud741 بچه ها ی خبری داره میچرخه تو فضای مجازی ک شادمهر دیگه خدافظی کرده و آهنگ نمیده اهنگو ایمنی میده شادمهر میخونه
نوشته اصلی توسط masoud741 بچه ها ی خبری داره میچرخه تو فضای مجازی ک شادمهر دیگه خدافظی کرده و آهنگ نمیده الان خداحافظی کنه بهتره از این هست که دیگه خودش اهنگسازی نکنه
نوشته اصلی توسط Hosein333 الان خداحافظی کنه بهتره از این هست که دیگه خودش اهنگسازی نکنه این حرف الانته... مطمئن باش وقتی دیگه نخونه ب همین آهنگایی ک بقیه واسش میسازند هم راضی میشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن