ترانه بد نبود
حداقل از عشقم عمرم جونم خبری نبود
عادت کردیم به قافیه و وزن نداشتن ترانه ها و به اجبار به همینکه چنتا واژه جدید استفاده کرده دل میشه خوش کرد
تنظیمم بد نبود
حداقل از اون یکنواختی تنظیمای هاشمی درومده کار
صدا هم که هر اهنگ بهتر میشه
کاش حالا که حس تنظیم نداره ملودی رو خودش بسازه
قشنگ میشه ضعف ملودی ها رو حس کرد تو کاراش
بعد از بی احساس این دومین اهنگیه که پارت دوم رو دوست نداشتم
در کل ولی بدم نیومد
یه کار معمولی یکم رو به بالا :))
امیدوار میمونیم به اینده
و شک ندارم که خودش اوضاع رو درست میکنه دوباره
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
بزرگترین خواننده های دنیا و حتی آهنگسازا هم کاور کردن هم کپی
کاور کردن یا کپی کردن دلیل بر بد بودن یه آهنگساز یا کپی کردن دلیل بر بد بودن اون تنظیم کننده نیست
حتی دلیل بر ضعف اون اثر هم نیست
چند تا آهنگ کاور برات مثال بزنم از اصلش قشنگ تر و دلنشین تر شدن
نمونه تازه ش آهنگ بی کلام شادمهر با تنظیم آرون حسینی و ویلن خودش که بی کلام داد
10 برابر قشنگ تر از کار با کلام آهنگ اورجینال فرانسوی شد
دقیقا تعصب بی جا باعث پرت شدن از مرحله س
از اون طرف هم چشم بستن و فراستی وار هر کی آهنگ داد بگیم مقوا هم یه جور پرت شدن از مرحله س
تعادل باید باشه نه اینوری نه اونوری
ضمنا هیچ خواننده ای همچین طرفدارایی نداره که این همه بکوبنش
همه فن های خواننده های دیگه رو دیدم
از محسن یگانه و چاوشی و رضا صادقی و خواجه امیری بگیر تا امثال این جدیدا ابراهیم زاده و رضا بهرام
90 درصد شون خواننده محبوبشون رو بهترین میدونن و به به چه چه هاشون بعد هر آهنگ گوش فلک رو کر میکنه
اما بر عکس این داستان رو تو شادمهر داریم
همه منتقدیم
چند تا از بچه های این فروم رو بشمارم واست که واسه خاطر انتقاد از شادمهر بلاک شدن
مطمئن باش کمترین میزان تعصب و چشم پوشی فن ها رو ضعف یه آهنگ به خاطر علاقه به خواننده رو طرفدارای شادمهر میبینی
ویرایش توسط Parsa8 : 08-10-2020 در ساعت 11:19 PM
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
دو سه سال پیش بود اینجا با فربد صحبت میکردیم گفتم سلیقه موسیقیایی شادمهر متاسفانه خراب شده این آهنگا هم قابل پیش بینی بود که مسیرش به این مدل کارا میرسه
خیلی دوست دارم شادمهر رو از نزدیک ببینم و ازش سوال کنم چطور میشه از همچین ملودیهای سبک و آبدوغ خیاری خوشت میاد و تصمیم میگیری بخونیشون
تنظیم هم که کلا تعطیل یه آهنگسازی بی سر و ته سطحی ..
اگر قرار به مقایسه موسیقی(تنظیم) باشه مسعود جهانی و حامد برادران سطح موسیقیشون یه درجه بالاتر از چنین موزیکهاییه ...
کپی کردن دلیل بر بد بودن نیست ولی دلیل واضح و بدیهی برای اینکه نشون میده آهنگساز مستاصل شده و نبوغ نداره و وقت برای کارش نمیذاره
دوم مشکل اینجاست که هرچقدرم بگی بیشترین منتقد رو داره مشکل حل نمیشه چون شادمهر اصلا گوش نمیکنه به حرفتون
از طرف دیگه هم فعلا باید با استعدادای درخشان رادیو جوان کنار بیاین که برای این شادمهر کار میزنن
در ضمن هر کجای دنیا شما کپی کنی باید جریمه بدی چون همه آهنگا لایسنس خاص خودشونو دارن
نگاه نکنین اینجا بی درو پیکرو هرکی هرکاری میکنه بعد میگن که کپی بد نیست اتفاقا خیلی هم بده!
من نمیدونم برم یا بمونم کاری کرد
چشم تو ساکت شم
مثل این میمونه که بگی
متنفرم
از ته دل من از اول مهر