صفحه 3678 از 4119 نخستنخست ... 2678317835783628366836763677367836793680368837283778 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 36,771 به 36,780 از 41181

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    جالبه دوستان افراد 18ساله را بچه میدونند. اگه اینا بچند پس اون که 9سالشه هنوز بدنیا نیومده... ماشالله الان نوجوانان 15ساله از یه آدمه 40ساله اطلاعات اینترنتیش قویتره.اگه ی همچین کسی با این همه ضد تبلیغ که واسه این سایتا میشه بازم بره من میشاشم تو اون مخش. دوستانی هم که شادمهر را سگ میدونند بهتره خودشونو اذیت نکنند و دیگه نیاند تو این فروم.فکر نکنم یه سگ دیگه نیازی به فروم و نظر داشته باشه. یه عمره همه از بالا تا پایین دارند خون مردم رو تو شیشه میکنند و کسی صداش در نیومد ولی حالا واسه شادمهر همه شدند آدم خوبه. لات مجازی همینه که الان میبینیم.الان شدند همه حافظ مال مردم. اگه به فکر بدبختی مردمید برید بریزید بیرون اعتراض کنید.. مثل قضیه این میمونه که طرف سال به سال مادرش را نمیره سر بزنه ولی هرروز استوری واسه مهربانی با مادر بذاره. لطفا لات مجازی نباشیم
    ویرایش توسط masoud741 : 12-12-2020 در ساعت 04:05 PM

2. 2 کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    جناب کاموری هم به خیر و خوشی صفحه شون رو دوباره فعال کردن و به لیست فالوور های شادمهر بازگشتن!
    گویا اصلا آنفالویی در کار نبوده و استاد کاموری از دست هوادارای شادمهر دل چرکین بودن و چند روزی پیجشون رو از دسترس خارج کرده بودن خوب حقم داره مزد زحماتشو به پاس اینکه شادمهر عقیلی رو داره تبدیل به مسعود صادقلو میکنه خوب ندادیم .... شاهین دلیوند هم با همکاری ایمین یه لایو که بیشتر شبیه سیرک بود رو ترتیب دادن تا همه چیز رو عادی جلوه بدن

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    گویا اصلا آنفالویی در کار نبوده و استاد کاموری از دست هوادارای شادمهر دل چرکین بودن و چند روزی پیجشون رو از دسترس خارج کرده بودن خوب حقم داره مزد زحماتشو به پاس اینکه شادمهر عقیلی رو داره تبدیل به مسعود صادقلو میکنه خوب ندادیم .... شاهین دلیوند هم با همکاری ایمین یه لایو که بیشتر شبیه سیرک بود رو ترتیب دادن تا همه چیز رو عادی جلوه بدن
    من همون روز گفتم صفحه اش رو دی اکتیویت کرده و آنفالویی اتفاق نیافتاده

از شاهین دلیوند چه قدر آدم حرصش میگیره مثلا خیر سرش تا امروز خودشُ طرفدار دلسوز شادمهر نشون میداد درصورتی که یه جیره خوار حرف گوش کنه که نگرانه حقوقشه مبادا قطع بشه. ثابت کرد اونم یه آشغالیه مثل علیرضا حقیقی که تو این چند ساله وظیفه خفه کردن صدای هوادارارو به عهده داشت و کارش پاک کردن نظرات و بلاک کردن بود فقط
    ویرایش توسط peyman.2012 : 12-12-2020 در ساعت 04:54 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    جالبه دوستان افراد 18ساله را بچه میدونند. اگه اینا بچند پس اون که 9سالشه هنوز بدنیا نیومده... ماشالله الان نوجوانان 15ساله از یه آدمه 40ساله اطلاعات اینترنتیش قویتره.اگه ی همچین کسی با این همه ضد تبلیغ که واسه این سایتا میشه بازم بره من میشاشم تو اون مخش. دوستانی هم که شادمهر را سگ میدونند بهتره خودشونو اذیت نکنند و دیگه نیاند تو این فروم.فکر نکنم یه سگ دیگه نیازی به فروم و نظر داشته باشه. یه عمره همه از بالا تا پایین دارند خون مردم رو تو شیشه میکنند و کسی صداش در نیومد ولی حالا واسه شادمهر همه شدند آدم خوبه. لات مجازی همینه که الان میبینیم.الان شدند همه حافظ مال مردم. اگه به فکر بدبختی مردمید برید بریزید بیرون اعتراض کنید.. مثل قضیه این میمونه که طرف سال به سال مادرش را نمیره سر بزنه ولی هرروز استوری واسه مهربانی با مادر بذاره. لطفا لات مجازی نباشیم
    مسعود تو به یه 15 ساله که بره تو این سایتا چون میدونیم بد هست میشاشی به مخش ولی به زننده ی سایت کار نداری؟
    اگه میخوای بشاشی خب به همه بشاش اشنا دیدی قطع نکن

ضمنا شادمهر هر کسی نبود برا خیلیا الگو بود/ یکی مثل مهراد جم رفت تو شرط بندی برامون مهم نبود ولی شادمهر بخشی از خاطرات جوونیمون بود

الانم حق بده طرفداراش ناراحت باشن برا تو شاید پیش نیومده ولی رفقای خودم گفتن دیدی اسطورت هم رفت تو قمار و شرط بندی؟
    یه عمر پز دادیم الان شدیم خنده ی ملت/
    یه عمر موزیک ویدیوهای شادمهر رو بقیه خواننده ها اسکی میرفتن ازش الان اینی که با ریحانه پارسا اومده رو ببین چیا ازش ساختن و چجور دارن مسخره میکنن

7. کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تا الان ۲۷ هزار راس گاو صفحه مجیک بت را فالو کردن
    جالبیش اینجاست که استاد کاموری پول خرج کرده و برای تبلیغ صفحه شرط بندی شادمهر تعدادی صفحات طرفداری یا همون فن مجیک بت را راه اندازی کردن! شما اوج خلاقیت این شخص را ببینید

9. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

گوش کنید ببینید اجرای زنده به چی میگن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    مسعود تو به یه 15 ساله که بره تو این سایتا چون میدونیم بد هست میشاشی به مخش ولی به زننده ی سایت کار نداری؟
    اگه میخوای بشاشی خب به همه بشاش اشنا دیدی قطع نکن

ضمنا شادمهر هر کسی نبود برا خیلیا الگو بود/ یکی مثل مهراد جم رفت تو شرط بندی برامون مهم نبود ولی شادمهر بخشی از خاطرات جوونیمون بود

الانم حق بده طرفداراش ناراحت باشن برا تو شاید پیش نیومده ولی رفقای خودم گفتن دیدی اسطورت هم رفت تو قمار و شرط بندی؟
    یه عمر پز دادیم الان شدیم خنده ی ملت/
    یه عمر موزیک ویدیوهای شادمهر رو بقیه خواننده ها اسکی میرفتن ازش الان اینی که با ریحانه پارسا اومده رو ببین چیا ازش ساختن و چجور دارن مسخره میکنن
    من نگفتم کار شادمهر درست بوده.و اشتباه بودن کار شادمهر ک اصلا شکی نیست ولی خدا به آدم عقل و شعور داده.کسی که این همه ضد تبلیغ از این سایتا میبینه و بازم میره ی گوسفند به تمام معناست

فعال
    یه جایی ی چیز جالب خوندم. نوشته بود شادمهر یه سایت بت زد کل ایران صداشون دراومد اونوقت سه هزار میلیارد را مثل آب خوردند و بردند اما کسی صداش در نیومد

نیمه فعال
    یه جایی ی چیز جالب خوندم. نوشته بود شادمهر یه سایت بت زد کل ایران صداشون دراومد اونوقت سه هزار میلیارد را مثل آب خوردند و بردند اما کسی صداش در نیومد
    از دزد انتظار دزدی میره، از کسی که این همه اعتبار داشته و الگوی چندین نفر میره انتظار همچین حرکتی نمیرفت
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

فعال
    من نگفتم کار شادمهر درست بوده.و اشتباه بودن کار شادمهر ک اصلا شکی نیست ولی خدا به آدم عقل و شعور داده.کسی که این همه ضد تبلیغ از این سایتا میبینه و بازم میره ی گوسفند به تمام معناست
    مسعود جان خیلی از مردم ما از سایت های شرط بندی چیزی نمیدونن

تو خودت این چیزا رو میدونی و فکر میکنی همه میدونن

کدوم رسانه تا به الان یه مستند از این سایت ها پخش کرده

تا الان ۲۷ هزار نفر فالو کردن پیج این سایت بت رو

صفحه 3678 از 4119 نخستنخست ... 2678317835783628366836763677367836793680368837283778 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 49 مهمان ها)

1. farshe22

کلمات کلیدی این موضوع