[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه در اینجور مواقع نباید قضاوت عجولانه کرد ... باید کار رو سپرد دست کسی که بلد اینکاره ... البته از ویدئو نمیشه چیز زیادی فهمید ولی خب نکته های ریزی داره که اهل فن میتونن تشخیص بدن ... منظورم کسی که کارش اینه و ما قطعاً نیستیم :))
شاید یکی زیاده روی کرده در نوشیدن ( شما بخونید مدیر آونگ ) وعده داده و عمل نکرده ... حالا طرف که دیده زورش نمیرسه و همه چیزو باخته قصد داشته تلافی کنه ولی خب معلومه زورش به صاحب کمپانی نمیرسه و اصلاً مدرکی هم نداره تو حرفاش معلومه ... بدبخت شادمهر هم شاید اونجا بوده و چه کسی بهتر از شادمهر برای دیده شدن و اسم در کردن ...
روابط پشت پرده عوامل رادیو رو هم که میدونین چقد کثیفه و سریع حذفت میکنن بدون سر صدا ... فقط اونجا که میگه خواننده زن پول کاراشو اونجوری میده رو دقت کنین ! این حرف میخوره از دهن صاحب کمپانی بیرون بیاد تا شادمهر ... منظورش قطعاً خانم شهره صولتی نبوده در 60 سالگی ( که البته ایشون هنوز در س.. زدن شهره ی عام خاص در ترکیه هستش و ترک عادت هم نکرده ) ... کامل میشه نتیجه گرفت این وسط ریز میخواسته با اون خواننده زن و عوامل رادیو هم تسویه کنه ... آدمی مثل وارطان هم در این زمینه ها عمراً ورود کنه ...
نکته دیگه تو حرفاش اینه که میگه دعوت شدیم به ساختمان بزرگ و شادمهر اونجا بود !!! ( این دقیقاً اثر فیلم دیدن زیاد در قرنطینه اونم از نوع کلاسیک شرلوک هلمزیه ) ... اونم پنج سال پیش تو اوج غرور شادمهر که التماس رادیو رو هم محل نمیداد ... با کدوم عقل جور در میاد شادمهر در اوج محبوبیت ( که التماسشو میکردن باهاش کار کنن )بیاد یک دختر دوزاری دماغ عملی رو بکشونه یک جای بزرگ !!! تازه میگه شادمهر در اوج تنبلی و گنده دماغی بیاد صداشو پسندیده و آهنگ بهش هدیه بده !!!! اونم شادمهری که کامنت میدادن بابا خودت آهنگ بساز در جا بلاک میکرد !!!
نکته دیگه : اول ویدئو میگه آقای شادمهر شما زن و بچه دارین و شادمهر هم میگه دوستش ندارم و فقط به خاطر اقامته ! ... فقط به این جمله توجه کنین آشنا نیست براتون ؟!؟! همین جمله کافیه برای اثبات دروغش ...
من درسته که در آستانه 39 سالگی قرار دارم ولی هنوزم همان اسی پیله هستم ... به چیزی پیله کنم تهش را در خواهم درآورد ... شده از طریق دوستان به چند تا متخصص و اینکاره این ویدئو رو نشون میدم و این خانم را رسوا و حق شادمهر رو میگیرم ...
شادمهر آسوده بخواب که اسی بیدار است ...
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)