توی کانال تلگرامش هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم: استاد بهروز صفاریان با کلی طرفدار و اسم دهن پرکُن که اگر اسمش رو نمیزدن شنونده خیال میکرد حسین فسنقری ساخته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم: کامیاب بهاری، یه جوون بی ادعا و گمنام اما با استعداد و هنرمند
گوشات شستشو لازم شده مثل خودم ولی من میترسم از شستن گوش
آهنگ چرتی مثل مثیم ابراهیمی خوبه این بد؟
چطور انتظار داری با این تفکرت قدیمی ها دوباره کار کنن؟ چی کم داره این موزیک؟
چیزی کم نداره ، فقط شعر و موزیک مثل این موزیکای دوزاری شبیه میثم ابراهیمی و امثالهم بازاری و مزخرف نیست.
این موزیک یه تیتراژ تلویزیونی بود که عید پخش شد و من همونجا میخکوبش شدم
برو تیزرش رو اینستا ببین تنظیمش فرق داره
بهروز صفاریان یه فرد عقده ای و کمبود داره که دوست داره همه فقط ازش تعریف کنن و هی منم منم کنه من تو لایوش بهش گفتم خیلی منم منم میکنی بلاکم کرد
کار بهروز واقعاً عالی بود. دمش گرمممم. کاش بیشتر کار کنه که این موزیکای چرت و پرت جدیدو سیفون بکشه بره!!
دست مریزاد... واقعاً امضای خودشو داره. هیچکی مثلش نمیتونه تنظیم بزنه.
واقعاً بی انصاف نباشیم. گوشامون به موزیکای چرت عادت کرده...
مزخرف بود فربد آخه
معلوم شد مرتب بدون لاگین کردن سر میزنی ، از این به بعد یادم باشه به صفاریان حمله کنم تا تو لاگین کنی بیای جواب بدی ولی به شادمهر فحش خواهر مادر هم بدن هیچ واکنشی نشون نمیدیا
واقعیت اینه که من مدتیه دیگه درگیر اسامی نیستم فقط موزیک رو گوش میکنم و قضاوت میکنم کاری ندارم کی ساخته چون از تجربه آهنگسازهای ترنس به این نتیجه رسیدم که نباید دنبال اسم و سابقه باشی که کی ساخته و تنظیم کرده مهم اینه که ازش لذت ببری و قشنگ باشه
اسامی دوره شون تموم شده ست حالا چه شادمهر میخواد باشه چه صفاریان چه هر موزیسین مشهور دیگه ....
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 123 مهمان ها)