صفحه 3776 از 4119 نخستنخست ... 2776327636763726376637743775377637773778378638263876 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,751 به 37,760 از 41182

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    بازم میگم که قضیه سایت بت و شادمهر و رادیو پیچیده تر از اونیه که تصور میکنید ... خیلیا پشت اینکارن و صحبت از چند میلیون دلار ... دیگه رادیو هم تو اوضاع تعطیلی مسابقات در تابستون میاد پست میزاره و نقاب رو برمیداره ... همه جوره حمایت میشن از جاهایی که ...
    رها شدن شادمهر از این منجلاب از غیر ممکن هم غیرممکن تره ... شادمهر خودش میدونسته که قدم تو چه راهی میزاره و هیچ بهانه ای هم نمیتونه بیاره ... آی شادمهر قرارداد داره آی فلانی تقصیر داره لعنت بهش و این حرفا سرپوش گذاشتنه ... شادمهر هم دلش خوشه به هواداری که حتی بعد از این رسوایی هم ولش نکرده و هنوز براش به به چه چه میکنه ...
    خلاصه اینکه هیچ راهی باقی نمونده و تمام پل های پشت سرشو خراب کرده ... هوادار هم باید با این مدل آهنگای یکبار مصرف کنار بیاد ...

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    بازم میگم که قضیه سایت بت و شادمهر و رادیو پیچیده تر از اونیه که تصور میکنید ... خیلیا پشت اینکارن و صحبت از چند میلیون دلار ... دیگه رادیو هم تو اوضاع تعطیلی مسابقات در تابستون میاد پست میزاره و نقاب رو برمیداره ... همه جوره حمایت میشن از جاهایی که ...
    رها شدن شادمهر از این منجلاب از غیر ممکن هم غیرممکن تره ... شادمهر خودش میدونسته که قدم تو چه راهی میزاره و هیچ بهانه ای هم نمیتونه بیاره ... آی شادمهر قرارداد داره آی فلانی تقصیر داره لعنت بهش و این حرفا سرپوش گذاشتنه ... شادمهر هم دلش خوشه به هواداری که حتی بعد از این رسوایی هم ولش نکرده و هنوز براش به به چه چه میکنه ...
    خلاصه اینکه هیچ راهی باقی نمونده و تمام پل های پشت سرشو خراب کرده ... هوادار هم باید با این مدل آهنگای یکبار مصرف کنار بیاد ...
    منم همینو گفتم، خودش کرده و تصمیم گرفته وگرنه همه میدونیم که هیچ احدی نمیتونه واسه شادمهر تصمیم بگیره
    حالا چرا این کار رو کرده و چرا چرا چرا. . . باعث شده که اعتبارش از بین بره و متاسفانه باعث شده از چشم خیلی ها بیفته.
    الانم شاید خیلی ها بگن من و امثال من واسه شادمهر مهم نیستیم. خب اکی. رابطه دو طرفس، شادمهر هم دیگه مهم نیست تا این رویه تغییر نکنه

اگر هم چیزی مینویسم بیشتر بخاطر خاطرات خوب گدشتش، همین

نه من به هیچ عنوان با این آهنگ ها کنار نمیام حتی اگه اون شخص شادمهر باشه
    تهش، یک بار گوش کنم و تموم .مثل خیلی از خواننده های دیگه که آهنگ هاشون رو یه بار گوش میکنم، خوشم اومد آرشیو میشه، نیومد هم شیفت دیلیت

4. کاربر مقابل از Hobbit عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    منم همینو گفتم، خودش کرده و تصمیم گرفته وگرنه همه میدونیم که هیچ احدی نمیتونه واسه شادمهر تصمیم بگیره
    حالا چرا این کار رو کرده و چرا چرا چرا. . . باعث شده که اعتبارش از بین بره و متاسفانه باعث شده از چشم خیلی ها بیفته.
    الانم شاید خیلی ها بگن من و امثال من واسه شادمهر مهم نیستیم. خب اکی. رابطه دو طرفس، شادمهر هم دیگه مهم نیست تا این رویه تغییر نکنه

اگر هم چیزی مینویسم بیشتر بخاطر خاطرات خوب گدشتش، همین

نه من به هیچ عنوان با این آهنگ ها کنار نمیام حتی اگه اون شخص شادمهر باشه
    تهش، یک بار گوش کنم و تموم .مثل خیلی از خواننده های دیگه که آهنگ هاشون رو یه بار گوش میکنم، خوشم اومد آرشیو میشه، نیومد هم شیفت دیلیت
    قطعاً پی بی اعتباری و از چشم افتادن رو به تنش مالیده ...
    الان برای شادمهر پول مهمه فقط ... دو میلیون دلار هم گرفته ( نمیشه هم گفت نوش جونش )
    چاره ای نیست برای خواننده ای تمام شده ( البته 99 درصد خواننده ها تموم شدن) ولی تموم شدن شادمهر فرق داره ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خدمت @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و تمام علاقه مندان موزیک های یونانی و اروپایی

یک کار هاوس بسیار زیبا با ضرب آهنگ آروم که شاید اخیرا تو کلیپ های اینستاگرام شنیده باشید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

از آخرین آثار آهنگساز شناخته شده عرب در سبک ترنس، احمد رومل که مثل همیشه فوق العاده شنیدنیه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یک موزیک ویدیو عالی از یونان

ویدیو بسیار زیبا و احساسی یونانی دیگه ..

یک موزیک ویدیو فوق العاده خوشگل آذربایجانی از خواننده خانم به نام آیسان

و در انتها هم یک کار کاور خیلی قشنگ از یک خواننده خانم دیگه آذربایجان به نام آیتن رسول که نوازنده گیتارش هم ایرانیه

مرسی پیمان جان همه رفت واسه دانلود

7. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    چه کردی داداش پیمان
    رفت برا دانلود

9. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اولی خیلی خوب
    دومی از بریک داونش به بعد
    از پایین میره بالا دوس دارم اما وقتی از ثانیه صفر یهو میترکونه دلمو میزنه

موزیک ویدئوچه کشور زیبایی دارن به به

11. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    مرسی پیمان جان همه رفت واسه دانلود

خواهش میکنم حسین قابلی نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    چه کردی داداش پیمان
    رفت برا دانلود

قربونت علیرضا لطف داری

اولی خیلی خوب
    دومی از بریک داونش به بعد
    از پایین میره بالا دوس دارم اما وقتی از ثانیه صفر یهو میترکونه دلمو میزنه

موزیک ویدئوچه کشور زیبایی دارن به به
    تو قطعات ترنس روند معمولش اینه که بعد از برک داون ملودی لید اصلی و اوجش نواخته میشه، غیر این باشه نرمال نیست برای ترنس ها

ها خیلی قشنگه مملکتشون ایشالله قسمت بشه بطلبه حداقل یک بار هم که شده تو عمرمون بریم اونجا رو ببینیم
    ویرایش توسط peyman.2012 : 06-10-2021 در ساعت 04:20 AM

13. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    تو قطعات ترنس روند معمولش ایه که بعد از برک داون ملودی لید اصلی و اوجش نواخته میشه، غیر این باشه نرمال نیست برای ترنس ها

ها خیلی قشنگه مملکتشون ایشالله قسمت بشه بطلبه حداقل یک بار هم که شده تو عمرمون بریم اونجا رو ببینیم
    چه روند خوبی دارن پس حق دارم
    خدا کنه قسمت بشه

زبان ترکی هم خیلی زیباست هر دو اهنگ قشنگ
    چقد این دختره سادس حالا اگه اینور مرز بود یا با ارایش خودشو میکشت یا میکوبید از نو میساخت

15. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اخری رو Repeat
    چه دلنشین

17. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    چه روند خوبی دارن پس حق دارم
    خدا کنه قسمت بشه

زبان ترکی هم خیلی زیباست هر دو اهنگ قشنگ
    چقد این دختره سادس حالا اگه اینور مرز بود یا با ارایش خودشو میکشت یا میکوبید از نو میساخت
    آره همین طوره

برخلاف ترکیه لامضب چون جز اتحادیه اروپاست خیلی سخت ویزا میدن حالا جدا از هزینه بالای کل سفر

ها البته یه فرقایی هم با ترکی ترکیه دارن باز خودت بهتر اطلاع داری دیگه

دومیه؟ آیتن؟ دقیقا خیلی ظاهر صورتش ساده ست. ولی خب همه جور آدم پیدا میشه دیگه من تو همین آذربایجانی ها تو اینستا با آرایش سنگین و غلیظ زیاد دختر دیدم

19. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3776 از 4119 نخستنخست ... 2776327636763726376637743775377637773778378638263876 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 144 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 143 مهمان ها)

1. biseda

کلمات کلیدی این موضوع