مصاحبه ی اینترنتی خواننده ی محبوب کشورمان آقای حمید عسگری به صورت اختصاصی با یاسر مدیریت سایت پرتگاه و با حضور افتخاری مریم خوشرو خبرنگار ماهنامه کوچه ها و همدل و سایت پرتگاه در تهران حمید عسگری : من فرزند خلف ارشاد هستم
چندین ترانه در ماههای پایان سال85 توجه خیلیها را به خود جلب کرد. کسانی که کارها را گوش کردند فکر میکردند آلبوم جدیدی از شادمهر منتشر شده اما خواننده این قطعات حمید عسگری بود که با کارهایی نو وارد بازار موسیقی پاپ شده حمید توانست با «کما» در صدر جدول پرفروش ترین آلبومهای موسیقی پاپ قرار گیرد. خلاصه چند ساعت گفتگوی ما را با این خواننده جوان میخوانید.
*شما را بیشتر به اسم آهنگساز میشناسند چه شد که تصمیم به خوانندگی گرفتی؟
- من از کودکی بیشتر به سمت ساز گرایش داشتم تا خواندن. این گرایش به ساخت ملودی، چندین سال بعد با گفتن شعر (بهتر بگویم مر) همراه شد و از دوره نوجوانی علاقهام به سرودن شعر و ساختن ملودی خودش را نشان داد. من بصورت حرفهای چند سالی است که برای خوانندههای پاپ آهنگسازی کردم.
*خوب پاسخ من رو ندادید چه شد که خواننده شدید؟
- آقای مشایخی مدیر شرکت پویا موزیک به من پیشنهاد تولید یک آلبوم را داد. از آن زمان به خوانندگی جدی تر نگاه کردم و کارهای آلبوم کما را برای ورود به بازار انجام دادم.
* آلبوم کما جزء کارهای پر فروش بود فکر نمیکنید تشابه صدای تو به شادمهر دلیل استقبال بود؟
- بعضی از رنگ صداها به هم نزدیک است و این واقعیتی است که نمیتوان آن را کتمان کرد. اما به نظر من این واقعیت، نمیتواند دلیل اتهام باشد. برای این ادعایم هم دلیل دارم.
*دلیل شما چیست؟
- سال 77 که آلبوم مسافر منتشر شد اولین حرفی که به شادمهر زدند این بود که صدایت شبیه سیاوش شمس است. این مسئله، مسئله ی جدیدی نیست که به من شوک بدهد.
*ولی درصد زیادی از موفقیت توهمین تشابه صدا بود؟
-صرفاً یک شباهت صدا نمیتواند برای موفقیت کافی باشد. خود شادمهر الان یکی دو تراک جدید منتشر کرده که مورد استقبال قرار نگرفت. یعنی اصل و مستر این صدا، خودش با کارهای جدید موفق نشد. بنابراین صرفاً رنگ صدا ملاک نیست. وقتی تراک «هیشکی مثل من تو رو دوست نداره» لو رفت، خودم همه جا این ترانه را شنیدم این تراک خیلی بیشتر از سبب شنیده میشد.
*پس قبول نمیکنید که این تشابه به شما کمک کرد؟
- اصلاً این طور نیست. شادمهر اگر میتوانست کاری برای خودش میکرد