آهنگ جدید کاوره ؟؟
تو زمونه ای که آهنگ دریا گرشا رضایی بیشترین دانلود رو گرفته تو یکسال اخیر ، دیگه انتظار بیشتری از موسیقی نیست ... نباید دغدغه موسیقی داشته باشیم چون چیزی از این موسیقی مرده نصیبمون نمیشه ...
خودم در انفوان جوانی شیش هفت سالی دغدغه موسیقی داشتم اونم تو دوران سالاری موسیقی فارسی ( 75 تا 82 ) بعدش دیدم علاقه ای ندارم گذاشتم کنار ولی مثل یه کسی میره چند سال دانشگاه در رشته ای که علاقه نداره درس میخونه و بعدش تا موردی پیش میاد کارشناس میشه منم همیشه موسیقی رو دنبال کردم ولی دغدغه ای نداشتم ...
الانم خوشحالم که از این شرایط اسفناک موسیقی کلافه نیستم ولی هوادار شادمهری که دغدغه داره داره زجر میکشه از دست این کارای شادمهر ...
بعد از آلبوم تجربه کن به نظر من جنگه دلم قوی ترین کار منتشر شده از شادمهره
بله منظورم حتی قوی از کارهایی که با قربانپور همکاری کرده
هر وقت هر شنونده ای تونست یه مرزی بین سلیقه شخصیش و قدرت تشخیص خوب/ بد یا قوی/ضعیف بودن یک اثر موسیقی بکشه نظراتش مفید و ارزشمنده در غیر این صورت نظراتش همش جنبه شخصی داره و به درد دیگران نمیخوره
شما اول باید یک سبک موسیقی رو بشناسید و بهش عادت داشته باشید یا عادت بکنید بعد انتظار داشته باشید که یک قطعه رو بپسندید فرقی نمیکنه که شادمهر اونو خونده باشه یا هر هنرمند دیگه ای مشکل بعضی دوستان اینه که توقع دارن هرچی شادمهر بخونه ازش خوششون بیاد چون صدای شادمهر روشه! این استدلال منطقی نیست
شادمهر همیشه تو کارنامه اش آثاری داشته که همه پسند نبوده
مثلا زود تموم میشه در آلبوم طرفدار که در سبک کانتری اجرا شد نمونه بارزشه که حتی طرفدارای قدیمی و دوآتیشه هم بعضا خیلی نتونستن باهاش ارتباط بگیرن
نمونه دیگش همین ترک تکرارم نکن در آلبوم تجربه کن که واقعا کار سنگینیه و گوش انسان مود خاصی برای شنیدنش میطلبه
با این که بسیار قوی و فنی تنظیم شده اما شخصا فکر نکنم مجموعا بیشتر از ۴ ۵ مرتبه کامل در طی تمام این ۴ سال و نیم پلی اش کرده باشم
در عوض بارها و بارها وقتی که بد میشم رو پلی کردم و معمولا زیاد سراغش میرم با این که ساخته خود شادمهرم نیست
شعرش بده پیمان
مردم ما شعر دوستن
اگه بحث فقط موسیقی بود خب بی کلام میداد
ساکت و بی آهنگه دلم یعنی چی؟
آهنگ در ادبیات فقط مجموعه اصوات نیست به معنی قصد و کشش هم هست ...
اگر میخواست رکود و افسردگی رو نشون بده قابل قبول بود
ولی میگه تو فقط حرف بزن پیش تو که ساکت و بی آهنگه دلم
یعنی میخواد بگه من سکوت میکنم تا صدای تو پخش بشه
دلش بی آهنگ نیست اتفاقا دلش پر از آهنگ شوقه
پس واژه "بی آهنگ" فقط به خاطر قافیه اومده
این یعنی چی؟
"تا زیر سایته آسمون بارونم وصله به حالت خاص چشات"
بعدش هم که چشات رو با بخواد قافیه میکنه !
:|
ویرایش توسط Changed : 07-01-2021 در ساعت 04:04 AM
نقطه اشتراک من با تو اینه که این آهنگو بیش از تمام آهنگای چن سال اخیر شادمهر گوش میدم و بهتر میدونم...
و اختلافم اینه که این سمبل کاری شعر نیست ...
یه چیز دیگه هم هست چرا صدای شادمهر اینجوریه؟ آیا واقعا حرفه ای ضبط شده؟
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)