اینو بدون ملودی در نظر بگیرین
ازم نخواه بشینم زیر پای دلم
که قولشو بزاره زیر پاش من
مثل همون تب روزای اول
هنوز از دیدن چشم تو داغم
تا زیر سایَته آسمون بارونم
وصله به حالت خاص چشات
هر کی بخواد تورو ببینه قبلش
باید این دیوونه ی مستو بخواد
دیگه از این تابلوتر نیست که این شعر که نه قافیه نه وزن نه هیچی دیگه نداره به زور سرهم شده تا روی ملودی بشینه ... اینجور مواقع شاعر ملودی که تو ذهنشه رو به زور میخواد دربیاره و از هیچ خزعبلی رویگردان نیست ... دیگه کاور از این تابلوتر !!!
یکی دیگه از کارایی که قراره با این تیمای کذایی بده تو پیج hosen هست که پستش کرده بود چند وقت پیش ... خود hosen تو ماشین نشسته و داره میخونه و صدای شادمهر هم میاد ... شعرشم میگه یادته آرزوت بود بشینی پیش من کارم کجا رسیده میخندی به ریش من الان !!!
متاسفانه خیل عظیمی از هوادارای شادمهر تو خواب غفلت فرو رفتن و براشون دیگه شنیدن کارای سطحی عادی شده و تازه جذابیتم داره
اینجا هیچکس کارشناس نیست و همه فقط شنونده های با تجربه ای هستیم مخصوصا راجب شادمهر .... کسی که متوجه افول یا صعود سطح کار شادمهر نشه اسمش فقط یه هوادارا افراطی متعصب میتونه باشه
خیلی دوست داشتم نظر چند تا موزیسین کاربلد رو راجب کارهایی که شادمهر داره میخونه بدونم .... البته مشخصه که جز مخاطب عام که هر چی به خوردش بدی میپذیره این کار مورد رضایت طیف کامل موسیقی نیست .... یادمه یه زمانی شادمهر آهنگ میداد مورد تحسین خواننده ها و موزیسین های داخلی هم قرار میگرفت ولی الان ...
دقیقا ... افتخار میکنم که بگم متعلق به نسلی هستم که کار متفاوت از شادمهر وقتی میشنید کارایی مثل ترس بود رسیدی بود چه خوابایی بود خیلی کارای دیگه بود که هنوز کسی نتونسته حتی مشابه اون کارها رو بزنه نه نسلی که با سر تو با همه جنگه دلم میره رو هوا ..... رو خط به خط ترانه ی جنگ دلم میشه بحث کرد و نقد کرد