صفحه 3822 از 4087 نخستنخست ... 2822332237223772381238203821382238233824383238723922 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,211 به 38,220 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    ضمن اینکه اصلا گیریم به قول تو بی رقیب شد اما همون رقابتی که اون سالها داشت با بزرگان موسیقی میکرد بهتر بود یا رقابتی که الان با مهراد جم و دنیا و آنیتا پیدا کرده با موزیکهای فعلیش؟ آیا کسی که به قول تو توی مارکت ایران رقیبی پیدا نکرده آیا باید فراتر از اون رقابت کنه و وارد رقابت بین المللی بشه یا اینکه باید پا به رقابت با مبتدی های این عرصه بذاره

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    با تمام علاقه و ارادتی که نسبت بهت دارم و خودتم میدونی و همینطور با احترام به نظرت اما کاملا مخالفم چون خود شادمهرم میدونه نه تو آهنگسازی تونست به امثال بابک بیات و واروژان و زلاند و شماعی زاده و قمیشی و چشم آذر برسه و نه توخوانندگی به فرهاد و ابی و داریوش و هایده و گوگوش و خیلیای دیگه ... مطمئنم که خودشم اینو قبول داره اما کاملا قبول دارم که از میان هنرمندای بعد از انقلاب جزو بهترین و به نام ترینشون بوده ...... البته اینم نظر منه نه اینکه بخام بگم با قاطعیت درسته
    فقط تو خود اهنگسازی فقط تو خوانندگی درسته منم باهات موافقم این اسمایی که اوردی خیلی سر ترن از شادمهر

ولی بیا اهنگسازی و خوانندگی رو کنار هم بزاریم کی موفق تر از همه بود

کارای بقیه خواننده ها تو یه سبک بود ولی شادمهر هر سبکی رو ساخت موفق بود

البته تا البوم طرفدار

و چند تا ترک بعد طرفدار

فعال
    ضمن اینکه اصلا گیریم به قول تو بی رقیب شد اما همون رقابتی که اون سالها داشت با بزرگان موسیقی میکرد بهتر بود یا رقابتی که الان با مهراد جم و دنیا و آنیتا پیدا کرده با موزیکهای فعلیش؟ آیا کسی که به قول تو توی مارکت ایران رقیبی پیدا نکرده آیا باید فراتر از اون رقابت کنه و وارد رقابت بین المللی بشه یا اینکه باید پا به رقابت با مبتدی های این عرصه بذاره
    ابی جان درست میگی

ولی الان به جرات میگم کیفیت کار آنیتا از شادمهر بهتره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    فقط تو خود اهنگسازی فقط تو خوانندگی درسته منم باهات موافقم این اسمایی که اوردی خیلی سر ترن از شادمهر

ولی بیا اهنگسازی و خوانندگی رو کنار هم بزاریم کی موفق تر از همه بود

کارای بقیه خواننده ها تو یه سبک بود ولی شادمهر هر سبکی رو ساخت موفق بود

البته تا البوم طرفدار

و چند تا ترک بعد طرفدار
    گفتم که حسین جون شادمهر بعد از انقلاب جزو کسایی بود که روی نسل خودش و نسلهای بعد حتی تاثیر گذار بود و از اسمهای درخشان موزیک ایران بود ولی به لحاظ ثبات سطح هنرمند بودن نتونست به اون بزرگان برسه حتی اگه اونها توی یک سبک ادامه داده باشن و شادمهر هر سبکی زده باشه کما اینکه اونها رو مردم با اون سبکها دوست داشتن که اونهمه سال دوام آوردن و الا تو همون دهه ۵۰ تموم میشدن و این نکته ایه که نباید فراموش کرد ... در کل این حرفا بی فایده س شادمهر حتی اگه بزرگترین هنرمند تاریخ ایران هم بوده در گذشته ولی الان به هیچ وجه اون جایگاه قبل رو به واسطه ی افول هنریش نداره

فعال
    گفتم که حسین جون شادمهر بعد از انقلاب جزو کسایی بود که روی نسل خودش و نسلهای بعد حتی تاثیر گذار بود و از اسمهای درخشان موزیک ایران بود ولی به لحاظ ثبات سطح هنرمند بودن نتونست به اون بزرگان برسه حتی اگه اونها توی یک سبک ادامه داده باشن و شادمهر هر سبکی زده باشه کما اینکه اونها رو مردم با اون سبکها دوست داشتن که اونهمه سال دوام آوردن و الا تو همون دهه ۵۰ تموم میشدن و این نکته ایه که نباید فراموش کرد ... در کل این حرفا بی فایده س شادمهر حتی اگه بزرگترین هنرمند تاریخ ایران هم بوده در گذشته ولی الان به هیچ وجه اون جایگاه قبل رو به واسطه ی افول هنریش نداره
    دقیقا همینطوره

ولی اگر روال قبلی خودشو ادامه میداد خیلی بهتر تر هم میشد کارنامش ولی حیف خودشو خراب کرد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    دقیقا همینطوره

ولی اگر روال قبلی خودشو ادامه میداد خیلی بهتر تر هم میشد کارنامش ولی حیف خودشو خراب کرد
    متاسفانه همینطوره ... در دراز مدت این آهنگای دم دستیش دیگه قابل شنیدن نیستن و تک تکشون نمرات منفی کارنامه ی شادمهر میشن

نیمه فعال
    وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسانی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسا نی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم

عشق شما نه
    به عشق پولی که از شما در میارم
    این درست تره :))))
    مسخره ترین حرف اینه که من به عشق شما فلان میکنم بیسان میکنم
    اگه به عشق هوادار بود ارزش قائل میشد واسه کارش
    واسه هوادارش
    و چیزی که مشخصه
    اینه که اهنگ تند تند میخونه
    تا از دور خارج نشه
    سعی هم میکنه با نسلی کار کنه که به درد الان جامعه میخورن
    و سعی میکنه دور نشه از سلیقه جامعه
    و برعکس زمانی که خودش همه رو دنبال خودش میکشوند الان افتاده دنبال بقیه
    تا از قافله عقب نیوفته
    تا جماعت تینیجر رو راضی نگه داره
    برای کنسرتا
    و درامد

شاید حق هم داشته باشه
    اون همه سختی کشید
    تا به اینجا برسه که اینجوری پول در بیاره
    و الان موقع نتیجه دادن اون سختی هاست
    و نمیشه ازش خورده گرفت خیلی از این بابت
    ولی برا من بیشتر قابل قبول تر میشد وقتی کنار این کارا و اهنگا خودش هم اهنگ میساخت
    خودش هم یه حرکتایی میزد

به هر حال من همچنان نظرم اینه که این دوران هم تموم میشه
    شاید با یکی اشنا شه که بهش بگه بسه دیگه پول
    حالا فکر چیزای دیگه باش
    شاید یه روز گرم
    شاید وسط روز
    دلش خواست بشه اون شادمهری که دوست داشتیم
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

9. 3 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسانی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم
    به عشق طرفدارا نه،به عشق پول کنسرته،،مگه نخونه مبخواد چیکار کنه،،،هرچی ام داشته باشه تموم میشه

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    به عشق طرفدارا نه،به عشق پول کنسرته،،مگه نخونه مبخواد چیکار کنه،،،هرچی ام داشته باشه تموم میشه
    به عنوان یه طرفدار شخصا اگه میخاد به عشق من همچین آهنگایی بخونه من یکی اصلا راضی به زحمت نیستم

صفحه 3822 از 4087 نخستنخست ... 2822332237223772381238203821382238233824383238723922 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 154 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 154 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع