کشتی هم که تموم شد، چیکار کنیم حالا؟... ها؟
شادمهر قدیمی باشه برای بعدا، پاشم برم دنبالِ آنیتا...
ته چشمات میبینم که دیگه راهی نیستش
داشتن منم همیشه دلبخواهی نیستش
تو میگی با رفتنت همه چی عالی میشه
تو فقط برو ببین دلم چه حالی میشه...![]()
کشتی هم که تموم شد، چیکار کنیم حالا؟... ها؟
شادمهر قدیمی باشه برای بعدا، پاشم برم دنبالِ آنیتا...
ته چشمات میبینم که دیگه راهی نیستش
داشتن منم همیشه دلبخواهی نیستش
تو میگی با رفتنت همه چی عالی میشه
تو فقط برو ببین دلم چه حالی میشه...![]()
آهنگ دست من نیست
ملودی hosen
تنظیم هومن آزما
ترانه ایمین
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش توسط ebihamed : 10-11-2021 در ساعت 11:24 AM
چشم دوست عزیز
چه شادمهر نازنینی داریم ما
اصلا داره کولاک میکنه تو موسیقی
وااای خدا چه آهنگ های تاپی داده این چند وقت
چه انقلابی شد تو صنعت موزیک ایرانی
اینجور خوبه؟ شما دوست داری؟
نه برادر من ،
ابی یا اون همه عظمتش سر کنسرت آخرش ، هوادارش سرویسش کردن
دیگه از ابی که بالاتر نیست
چرا فکر میکنید کسایی که انتقاد میکنن ضد شادمهرن؟ چرا فکر میکنید کسایی که حمایت میکنن خیلی شادمهرین؟
این طرز فکر رو بریزید دور
کیه که بدش میاد شادمهر برگرده به اصل خودش؟
فکر میکنی من خوشحال نمیشم؟
از کجا میدونی ما از شادمهر حمایت نکردیم؟
باید جار برنیم که آلبوم های شادمهر رو خرید کردیم؟
باید جار بزنیم چقدر با بقیه جنگیدیم؟ سر نوآوری های شادمهر اون زمان؟
بخدا هواداری این نیست
حمایت به وقت خودش
انتقاد هم جای خودش
حمایتی که هنرمند رو به ته چاه بندازه بیشتر اسمش خیانته نه حمایت
مطمئنا اگه هوادارای شادمهر یکدست بودن و با هر آهنگی نمیرفتن زیر پستش ابراز احساسات الکی بکنن
الان شادمهر مدتها بود که از خواب بیدار شده بود هر وقت به درک این رسیدیم که انتقاد میتونه از روی علاقه هم باشه و نه نفرت اون زمان میتونیم
به نتایج بهتری برسیم
داداش شما چرا به خودت گرفتی؟ نه اینجا میدون جنگه نه من با کسی میخوام بجنگم
منم آزادانه نظرمو دادم. حالا نظرم چقدر سنگین بود که شما به خودت گرفتی رو نمیدونم، باهات مواف نیستم، اتفاقا هوادار واقعی که پای خوب و بد هنرمندش میاسته. من که گفتم قبول دارم شادمهر به خاطر پول اینکارو کرده ولی بعدشم گفتم مطمئنم یه روزی دیر یا زود شادمهر برمیگرده. اون وقت خیلیا شرمنده میشن که این روزای همه جوره به تخریب خواننده مورد علاقشون پرداختند! صرفا منظورم بچه های این فروم نیست
من از سال ۸۰ طرفدار شادمهرم. ولی به تصمیم آرتیستم احترام میزارم. این همه سال بدون منت برامون بهترینا رو ساخت. اگر واضح بین باشیم باید این موضوع رو قبول کنیم که فعلا پول حرف اولو میزنه. باید یکمی به زندگیش برسه یا نه؟
منصفانه برخورد کنید. منم مثل شما بی صبرانه منتظرم این قرارداد تموم بشه و شادمهر واقعی رو ببینم. ولی هیچ وقت نمیام هنرمندی که حداقل ۲۰ سال از خاطراتمو باهاش دارم به راحتی تخریبش کنم و این زحماتشو نادیده بگیرم
برادر من اینطور که نیست
کسی با انتقاد مشکلی نداره. بزرگترین آرتیست های دنیا بازم مورد انتقاد قرار میگیرن.
بحث من تخریب غیر منصفانه اس....
به خدا توی این چند ماه یه چیزایی اینجا خوندم که دشمن یه هنرمندم اینجوری برخورد نمیکنه
حمایت کردن و آلبوم خریدن نیازی به جار زدن نداره.اصلا گفتن نداره این حرفا
من میدونم خیلیا از بچه های قدیمی این فروم رو دورادور میشناسم اگر انتقاد میکنن تخریبی هم نمیکنن.
چرا به جز شادمهر هیچ هنرمندی از اینجور قراردادها نداره؟ آیا اونام دوست ندارن پول داشته باشن؟ آیا الان که از این قراردادها ندارن پول در نمیارن یا شادمهر قبلا پول در نمیاورد؟
خیلی مسخره س که جدیدا همه چی گردن این قرارداد میفته اصلا از کجا معلوم خود شادمهر پیشنهاد همچین قراردادی رو نداده باشه؟
آهنگا ضعیفه میگن تقصیر این قرارداده میره سایت بت میزنه میگن تقصیر قرارداده ... کلا هیچ رقمه خودش مقصر نیست .....
دست من نیست "
ترانه : Amin
آهنگ : Hosen
تنظیم : Houman Azma
خدا بخیر کنه دوباره آقای ایمنی
ولی دمت گرم داداش هر خبری میگی همون میشه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 112 مهمان ها)