آهنگ جدید اومد با یه گروه جدید و سم دیگه
آهنگ جدید اومد با یه گروه جدید و سم دیگه
اینبار دیگه رسما سبک میثم ابراهیمی بود
به نظرم آهنگ ساسی از این آهنگ قشنگتره![]()
آهنگ جدید کی میاد دوستان؟
کسی میدونه؟
شناور روی فاز جدید مارکت جدید ایران البته در ورژن کاملا ضعیفتر نسبت به بقیه :)))))))))))))
قبل از دانلود اهنگ اول از همه اسم اتوسا کلانتری رو دیدم گفتم دمش گرم حداقل ترانه خوبی میشنویم
الان دیگه شک ندارم اگه با روزبه هم کار میکرد آشغالترین ترانه روزبه رو انتخاب میکرد برای خوندن
مشکل اونا نیستن
مشکل جای دیگس :)))
خیلی بد بود
به قول دوستمون میثم ابراهیمی طور بود هرچند بعید میدونم میثم ابراهیمی هم این اهنگ رو میخوند و پخش میکرد
جنگ دلم و این اهنگ جزو فجایع موسیقی دهه اخیر بودن
اون متن پستی که گذاشت هم خیلی جالب بود
یعنی خفه شید همتون
خودم میدونم چیکار دارم میکنم :))))
ممنون جناب شادمهر
ممنون مشتی
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
خب دیگه کم کم باید حسرت ایمین رو هم مث وحید پویان بخوریم
پلی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی سگ این چیه آخه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 141 مهمان ها)