صفحه 3929 از 4087 نخستنخست ... 2929342938293879391939273928392939303931393939794029 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,281 به 39,290 از 40863

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    آفرین تیر خلاصو زدی ... یکی مثل داریوش از بین صدها کاری که براش میفرستن نگاه میکنه و انتخاب میکنه و بهتر بگم هر چیزی رو انتخاب نمیکنه اینم در نظر بگیریم این وسواس رو در ۷۰ سالگی داره که خیلی جالبه ... دقیقا مشکل اصلی اینه که چرا شادمهر از بین کارایی که به دستش میرسه بدترینهاشو برمیداره یا بهتر بگم چرا هر کسی دو روزه استودیو زده و یه ترانه نوشته انقد راحت شادمهر باهاش کار میکنه ... یک اینکه افت موسیقی سر جای خودش دو اینکه اصلا نخواستیم خودشم بسازه ولی آیا اینکه از بین ده تا کار متوسط و ضعیف که براش میفرستن لااقل متوسطهاشو برداره توقع زیادیه؟
    از هر طرف نگاه میکنی به موسیقی ده سال اخیر میبینی که نهایت ظرفیت این موسیقی سالی دو تا تک آهنگه نه بیشتر ... از طرف دیگه همه شدن آهنگساز و رشد قارچی داشته ... نکته مهم اینه تو این مملکت هر چقدر کمتر تو دید باشی تو هر رشته ای از هنر محبوب تری ... هیچکدوم رو در شادمهر فعلی نمیبینیم ...
    حالا دلیل اینکه شادمهر با یه گروه کار میکنه و تا تهشو در نیاره ول کن نیست معلوم نیست ...

فوق حرفه ای
    اصن تو این مملکت راز محبوبیت و ماندگاری تو هر جایی اینه که کمتر تو دید باشی ... بعد چند وقت میبیننت میگن چه عجب ما شما رو دیدیم آقا کجایی ... ولی اگه زیاد تو دید باشی میگن باز این اومد تکراری میشی ... همچین نگاهی خیلی بیشتر تو هنر وجود داره به خصوص بازیگری و خوانندگی ... رمز ماندگاری و محبوبیت در این دو رشته مصاحبه نکردن و نداشتن پیج تو اینستا و نیامدن به برنامه دوزاری تلویزیونه ... مثالش چاوشی و مدیری و طهماسب و جمشید هاشم پور ... چرچیل گفت این ملت رو گرسنه نگه دار ، کل خاورمیانه تو مشت ...
    شادمهر هم اگه اینکارو میکرد الان همه داشتن منتش رو میکشیدن آهنگ جدید بده ...

نیمه فعال
    اوضاع شادمهر الان مصداق اون ضرب المثل هست که میگه آب که از سر گذشت چه یک وجب ،چه صد وجب
    شادمهر هم دقیقا الان همون آدمه،که اینقدر از جنبه های مختلف در این چند سال دست به کار های عجیب زده که دیگه آب از سرش گذشته و کوچک ترین اهمیتی واسش نداره ،که اهنگی که داره میخونه چه ترانه یا ملودی داره .
    فقط و فقط تنها چیزی که الان واسش مهمه پول هست ،فقط به نظرم چیزی که شادمهر به اون توجه نمیکنه اینه که بعضی چیز ها هم هستند که مهم تر از پول هستند و فروختن اون ها به هر قیمتی ضرر محسوب میشه ،مثل محبوبیت، اعتبار ،ماندگاری و ...

فعال
    دوستان زیاد چت نکنید دستاتون خسته میشه

ارزش نداره بخاطرش این همه چت بشه

5. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شادمهر خیلی خراب کرده با بعضی آهنگاش مثل همین آهنگ آخرش که بیشتر مثل اهنگ روشن کن میثم ابراهیمی بود درست،ولی دیگه اونقدرم داغون نیس که اینجوری هرچی میرسه بهش بگیم،این اهنگاش با اینکه خیلی بدن ولی به صدتا اهنگ مثل بغض و حالا بیا اینجا و چندتا اهنگ دیگش میرزه..فقط مشکل اینه که این اهنگا در سطح شادمهر نیس و واسه خواننده های پایینتر خوبه نه واسه شادمهر میخواد ماندگار بمونه!!
    واسه همین خودش بسازه و دیر به دیر اهنگ بده به نظرم بهتره تا اینطوری به کارنامش گند بزنه،،الان محسن یگانه روش چندسال پیش شادمهر رو یاد گرفته،دیر به دیر آهنگ دادن و تشنه نگه داشتن طرفدارها و اهنگ خوب دادن. همه کارای قبلن شادمهرو انجام میدن،شادمهر خودش از خودش فراری شده و این مشکله کارشه!! ولی بازم مطمئنم همیشه هر از چندوقتی با یه حرکت طرفدارا و همه رو سورپرایز میکنه،شک ندارم !!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

7. 2 کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ای کاش حالا بیا اینجا دوباره بده

شما حالا متوجه نشدید چه قدر اهنگ حالا بیا اینجا زیبا ساخته شده

چقدر اهنگسازی درستی داشته

واقعا نمیشه مقایسه کرد واقعا نمیشه

فعال

نیمه فعال
    هر عنی که زده به خودش بماند ولی یه اخلاق بینظیری داره این شادمهر
    اونم اینه که هیچوقت راجع به کسی حرفی نمیزنه، مگر برای تعریف کردن از طرف
    تو تمام این سال‌ها به خاطر ندارم راجه به کسی موضع گرفته باشه
    علیه کسی حرف بزنه و از کسی اسمی بیاره
    با اینکه همیشه پشتش حرف بوده. همیشه موقعیتش رو داشته که حرفی بزنه
    جدا با این اخلاقش خیلی حال میکنم
    خیلی دل بزرگی میخواد اینجوری بودن
    خیلی صبر میخواد
    الان ویدیوی کنسرت یگانه رو دیدم که به شادمهر مثلا تیکه انداخته بود یاد این اخلاق شادمهر افتادم یهو :)))
    هیچ واژه ای جز « حقیر » نمیتونم برای یگانه پیدا کنم
    هیچوقت بزرگ نبودی (‌ حداقل برای من ) و بزرگ هم نمیشی چون مال این حرفا نیستی
    اگه پلی بکی هم تو کنسرتا باشه بعید میدونم به تو یا امثال تو ربطی داشته باشه
    سعی کن وسط اجرا عربده نکشی و فالش نخونی
    بقیش با اونا که پول میدن و میرن کنسرت پلی بک !!!!! :)))))))))
    چند سال پیش هم یادمه برگشت گفت نمیخوام با شادمهر دیدار کنم و فلان
    همون موقع هم شادمهر به یه ورش نگرفت اینو
    دوباره دید نه، باید بازم از مال شادمهر بالا بره
    راحت باش رفیق راحت باش :)))))))
    ویرایش توسط sibiloo : 04-06-2022 در ساعت 10:32 PM
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

11. 3 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ایراد اینجاست که یادتون میره یه آدمی مثل محسن یگانه قبل از هر چیز اول طرفدار شادمهر بوده ، عین بچه های این تاپیک با فرق این که شدت این علاقه به حدی بوده که به قول خودش مسیر زندگیش رو عوض میکنه و میره سمت موسیقی!
    توی همین تاپیک یه سری از طرفدارای شادمهر بابت اتفاقات اخیر خشتک شادمهر رو کشیدن سرش!!! تازه فکر هم نمکینم شادمهر این قدر تاثیر تو زندگیشون گذاشته باشه که شغل و مسیر زندگیشون رو بر مبنای این علاقه انتخاب کرده باشن!
    پس اونم حق داره درست عین هر طرفدار دیگه ای انتقاد کنه! اگر میگین بده پس تمام حرفهایی هم که اینجا زده میشه و شادمهر رو آباد میکنن بده!

حرف چند سال پیش یگانه هم دقیقا همین بود که این قدر شادمهر رو دوست دارم و بهش علاقه دارم که میترسم از نزدیک ببینمش اون تصویر بزرگ ذهنی که ازش ساختم خراب شه (بعد دقیقا یه سری اینو تحربف کردن گفتتن محسن یگانه گفته نمیخوام شادمهرو ببینم )

13. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بحث ما و کسی که اسم و رسم داره و توی یه صنف باهاش هست خیلی فرق میکنه :))))))))
    اگه پلی بک هست یا هرچیز دیگه ای قرار نیست تو کنسرت خودت و جلوی طرفدارات اعلامش کنی و تیکه بندازی :)))))))))))))
    من لایو اجرا میکنم برعکس بعضی ها . افرین بهت. الان باید پاداش بدیم بهت که منت میذاری :)))))))
    چند سال پیش به اصرار یکی از رفیقام رفتم کنسرت همین یگانه گوشامو گرفته بودم از عربده هاش
    پس اینم مثلا رضا صادقی بیاد تو کنسرتش بگه
    یا شادمهرم باید تو کنسرتش بگه تو خودت از مال من بالا رفتی دو تا اهنگ منو خوندی و سبک منو دنبال کردی و خواننده شدی پس
    بحث شخصیت هست
    که ندارن خیلیا
    شادمهرم میتونه خیلی چیزا بگه ولی نمیگه
    صد بار هم تو کنسرتاش گفت دوستانی که ایرانن از من خیلی بهترن
    در حالی که... :))))))))))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

صفحه 3929 از 4087 نخستنخست ... 2929342938293879391939273928392939303931393939794029 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع