شاید سیاست کاری بگه آدم نباید راجع به خواننده ای که ازش محبوب تره متلک بندازه چون باعث ایجاد حاشیه میشه ولی محسن یگانه تا جایی که من خبر دارم واقعا خیلی در قید و بند سیاست نیست و هر حرفی تو دلشه میزنه(البته خیلیا تو ایران پلی میکنن حتی سیاوش قمیشی و اینم کلی حرف زد)
*
خیلی سال پیش که حمید عسکری با کما یک ترکونده بود و بحث تقلیدش از شادمهر خیلی مطرح بود یادمه در عین وقاحت توی مصاحبه هاش به شادمهر تیکه مینداخت و تخریبش میکرد و توی همون زمان محسن یگانه هم با اهنگاش خیلی معروف شده بود و با این که شباهت صداش و تقلیدش کمتر از عسکری بود تو تمام مصاحبه هاش بدون استثنا از شادمهر تعریف میکرد میگفت ورودش به موسیقی رو مدیونه این آدمه.
یا یکی از دوستان مشترک(از دوستان نزدیک محسن یگانه) هم چند سال پیش صحبت میکردم میگفت این قدر به شادمهر تعصب داره بعضی اوقات توی خلوت یا جمع های موزیسین ها کسی از شادمهر انتقاد میکنه عصبانی میشه و نمیشه جلوش از شادمهر بد گفت.
اینا رو گفتم کلا که بگم یه مقدار نسبت به شادمهر بد شناختنیش و خداییش هم توی اجرای زنده از شادمهر خواننده بهنریه(نه توی استودیو و آهنگسازی و نوازندگی که اصلا قابل قیاس نیستن)
-----
البته این اخلاق شادمهر که کلا پشت سره هیچکس هیچ وقت هیچی نمیگیه
و نسبت به همه چی
حتی انتقادات به کارهاش مثل سایت بت و... همیشه سکوت میکنه به نظرم جالبه