صفحه 3930 از 4087 نخستنخست ... 2930343038303880392039283929393039313932394039804030 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,291 به 39,300 از 40863

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ای کاش حالا بیا اینجا دوباره بده

شما حالا متوجه نشدید چه قدر اهنگ حالا بیا اینجا زیبا ساخته شده

چقدر اهنگسازی درستی داشته

واقعا نمیشه مقایسه کرد واقعا نمیشه
    دقیقا درست میگی حسین جون ... حالا بیا اینجا شیلا عمرا بغض و ... شاید به خوبی آهنگای قوی شادمهر نبودن اما بازم یه شاخصه ی مثبت داشتن اونم اینکه شبیه اون کارا هیچوقت کسی نتونست بسازه و خودشونم از آهنگی اسکی نرفته بودن تو مارکت ایرانی اما این آهنگای اخیرش چی؟ فت و فراونه تو سایتها تازه ورژن های خیلی بهتر از شادمهرش خوب آدم اگه سلیقه ش این آهنگای چرت مارکت باشه چرا نره سراغ ورژنهای بهترش البته من که خودم تهوع میگیرم از این سبکها با اون نوع لش خوندنش که تازه شادمهرم داره اون سبک رو یاد میگیره

2. 3 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دقیقا درست میگی حسین جون ... حالا بیا اینجا شیلا عمرا بغض و ... شاید به خوبی آهنگای قوی شادمهر نبودن اما بازم یه شاخصه ی مثبت داشتن اونم اینکه شبیه اون کارا هیچوقت کسی نتونست بسازه و خودشونم از آهنگی اسکی نرفته بودن تو مارکت ایرانی اما این آهنگای اخیرش چی؟ فت و فراونه تو سایتها تازه ورژن های خیلی بهتر از شادمهرش خوب آدم اگه سلیقه ش این آهنگای چرت مارکت باشه چرا نره سراغ ورژنهای بهترش البته من که خودم تهوع میگیرم از این سبکها با اون نوع لش خوندنش که تازه شادمهرم داره اون سبک رو یاد میگیره
    "هنوز منو دوس داری، هنوز تو یادتم من..." . هنوزم ملودی و تنظیم تازه است لعنتی. قول میدم تقریبا همه مون موقع پخش این کار بهش گارد گرفتیم و حتی گاهی میزدیم ترک بعدی! اما الان که گوش میدی میفهمی چه کار خفنی بوده. چه گیتاری داره اون وسط... به به

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    بحث ما و کسی که اسم و رسم داره و توی یه صنف باهاش هست خیلی فرق میکنه :))))))))
    اگه پلی بک هست یا هرچیز دیگه ای قرار نیست تو کنسرت خودت و جلوی طرفدارات اعلامش کنی و تیکه بندازی :)))))))))))))
    من لایو اجرا میکنم برعکس بعضی ها . افرین بهت. الان باید پاداش بدیم بهت که منت میذاری :)))))))
    چند سال پیش به اصرار یکی از رفیقام رفتم کنسرت همین یگانه گوشامو گرفته بودم از عربده هاش
    پس اینم مثلا رضا صادقی بیاد تو کنسرتش بگه
    یا شادمهرم باید تو کنسرتش بگه تو خودت از مال من بالا رفتی دو تا اهنگ منو خوندی و سبک منو دنبال کردی و خواننده شدی پس
    بحث شخصیت هست
    که ندارن خیلیا
    شادمهرم میتونه خیلی چیزا بگه ولی نمیگه
    صد بار هم تو کنسرتاش گفت دوستانی که ایرانن از من خیلی بهترن
    در حالی که... :))))))))))

داداش مطمئنی منظورش شادمهربوده؟؟؟؟تو ایران خودمون کم نیستن پلی بکی ها

فعال
    هر عنی که زده به خودش بماند ولی یه اخلاق بینظیری داره این شادمهر
    اونم اینه که هیچوقت راجع به کسی حرفی نمیزنه، مگر برای تعریف کردن از طرف
    تو تمام این سال‌ها به خاطر ندارم راجه به کسی موضع گرفته باشه
    علیه کسی حرف بزنه و از کسی اسمی بیاره
    با اینکه همیشه پشتش حرف بوده. همیشه موقعیتش رو داشته که حرفی بزنه
    جدا با این اخلاقش خیلی حال میکنم
    خیلی دل بزرگی میخواد اینجوری بودن
    خیلی صبر میخواد
    الان ویدیوی کنسرت یگانه رو دیدم که به شادمهر مثلا تیکه انداخته بود یاد این اخلاق شادمهر افتادم یهو :)))
    هیچ واژه ای جز « حقیر » نمیتونم برای یگانه پیدا کنم
    هیچوقت بزرگ نبودی (‌ حداقل برای من ) و بزرگ هم نمیشی چون مال این حرفا نیستی
    اگه پلی بکی هم تو کنسرتا باشه بعید میدونم به تو یا امثال تو ربطی داشته باشه
    سعی کن وسط اجرا عربده نکشی و فالش نخونی
    بقیش با اونا که پول میدن و میرن کنسرت پلی بک !!!!! :)))))))))
    چند سال پیش هم یادمه برگشت گفت نمیخوام با شادمهر دیدار کنم و فلان
    همون موقع هم شادمهر به یه ورش نگرفت اینو
    دوباره دید نه، باید بازم از مال شادمهر بالا بره
    راحت باش رفیق راحت باش :)))))))
    کاملا موافقم باهات

حالا خیلی مونده محسن یگانه بخواد با شادمهر مقایسه بشه

تمام کارای محسن یگانه رو جمع کنی یه جا یه ترک میخوام برم شادمهر میشه

نیمه فعال
    بحث ما و کسی که اسم و رسم داره و توی یه صنف باهاش هست خیلی فرق میکنه :))))))))
    اگه پلی بک هست یا هرچیز دیگه ای قرار نیست تو کنسرت خودت و جلوی طرفدارات اعلامش کنی و تیکه بندازی :)))))))))))))
    من لایو اجرا میکنم برعکس بعضی ها . افرین بهت. الان باید پاداش بدیم بهت که منت میذاری :)))))))
    چند سال پیش به اصرار یکی از رفیقام رفتم کنسرت همین یگانه گوشامو گرفته بودم از عربده هاش
    پس اینم مثلا رضا صادقی بیاد تو کنسرتش بگه
    یا شادمهرم باید تو کنسرتش بگه تو خودت از مال من بالا رفتی دو تا اهنگ منو خوندی و سبک منو دنبال کردی و خواننده شدی پس
    بحث شخصیت هست
    که ندارن خیلیا
    شادمهرم میتونه خیلی چیزا بگه ولی نمیگه
    صد بار هم تو کنسرتاش گفت دوستانی که ایرانن از من خیلی بهترن
    در حالی که... :))))))))))

شاید سیاست کاری بگه آدم نباید راجع به خواننده ای که ازش محبوب تره متلک بندازه چون باعث ایجاد حاشیه میشه ولی محسن یگانه تا جایی که من خبر دارم واقعا خیلی در قید و بند سیاست نیست و هر حرفی تو دلشه میزنه(البته خیلیا تو ایران پلی میکنن حتی سیاوش قمیشی و اینم کلی حرف زد)
    *
    خیلی سال پیش که حمید عسکری با کما یک ترکونده بود و بحث تقلیدش از شادمهر خیلی مطرح بود یادمه در عین وقاحت توی مصاحبه هاش به شادمهر تیکه مینداخت و تخریبش میکرد و توی همون زمان محسن یگانه هم با اهنگاش خیلی معروف شده بود و با این که شباهت صداش و تقلیدش کمتر از عسکری بود تو تمام مصاحبه هاش بدون استثنا از شادمهر تعریف میکرد میگفت ورودش به موسیقی رو مدیونه این آدمه.

یا یکی از دوستان مشترک(از دوستان نزدیک محسن یگانه) هم چند سال پیش صحبت میکردم میگفت این قدر به شادمهر تعصب داره بعضی اوقات توی خلوت یا جمع های موزیسین ها کسی از شادمهر انتقاد میکنه عصبانی میشه و نمیشه جلوش از شادمهر بد گفت.

اینا رو گفتم کلا که بگم یه مقدار نسبت به شادمهر بد شناختنیش و خداییش هم توی اجرای زنده از شادمهر خواننده بهنریه(نه توی استودیو و آهنگسازی و نوازندگی که اصلا قابل قیاس نیستن)

-----

البته این اخلاق شادمهر که کلا پشت سره هیچکس هیچ وقت هیچی نمیگیه
    و نسبت به همه چی
    حتی انتقادات به کارهاش مثل سایت بت و... همیشه سکوت میکنه به نظرم جالبه

7. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    "هنوز منو دوس داری، هنوز تو یادتم من..." . هنوزم ملودی و تنظیم تازه است لعنتی. قول میدم تقریبا همه مون موقع پخش این کار بهش گارد گرفتیم و حتی گاهی میزدیم ترک بعدی! اما الان که گوش میدی میفهمی چه کار خفنی بوده. چه گیتاری داره اون وسط... به به
    این تیکه از اهنگ شیلا که نوشتی...
    آخ آخ آخ آخ آخ
    همین اهنگ هم اگه ترانه بهتری میداشت قطعا الان جزو ماندگارها میبود

نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    داداش مطمئنی منظورش شادمهربوده؟؟؟؟تو ایران خودمون کم نیستن پلی بکی ها
    گفت اسطوره
    منظورش داخلیا نبود
    هرچند اگه داخلیا هم بودن باز بد هست این حرف
    آقا تو کنسرت داری میدی
    دمت گرم. بیا بخون و برو
    خیلی زشته راجع به بقیه حرف بزنی توی همچین موقعیتی توی کنسرت و راجع به همکار و هم صنف خودت

کاملا موافقم باهات

حالا خیلی مونده محسن یگانه بخواد با شادمهر مقایسه بشه

تمام کارای محسن یگانه رو جمع کنی یه جا یه ترک میخوام برم شادمهر میشه
    مقایسه که زشته اصلا بخواییم کنیم این دوتارو ولی خب... :)))))))

نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    شاید سیاست کاری بگه آدم نباید راجع به خواننده ای که ازش محبوب تره متلک بندازه چون باعث ایجاد حاشیه میشه ولی محسن یگانه تا جایی که من خبر دارم واقعا خیلی در قید و بند سیاست نیست و هر حرفی تو دلشه میزنه(البته خیلیا تو ایران پلی میکنن حتی سیاوش قمیشی و اینم کلی حرف زد)
    *
    خیلی سال پیش که حمید عسکری با کما یک ترکونده بود و بحث تقلیدش از شادمهر خیلی مطرح بود یادمه در عین وقاحت توی مصاحبه هاش به شادمهر تیکه مینداخت و تخریبش میکرد و توی همون زمان محسن یگانه هم با اهنگاش خیلی معروف شده بود و با این که شباهت صداش و تقلیدش کمتر از عسکری بود تو تمام مصاحبه هاش بدون استثنا از شادمهر تعریف میکرد میگفت ورودش به موسیقی رو مدیونه این آدمه.

یا یکی از دوستان مشترک(از دوستان نزدیک محسن یگانه) هم چند سال پیش صحبت میکردم میگفت این قدر به شادمهر تعصب داره بعضی اوقات توی خلوت یا جمع های موزیسین ها کسی از شادمهر انتقاد میکنه عصبانی میشه و نمیشه جلوش از شادمهر بد گفت.

اینا رو گفتم کلا که بگم یه مقدار نسبت به شادمهر بد شناختنیش و خداییش هم توی اجرای زنده از شادمهر خواننده بهنریه(نه توی استودیو و آهنگسازی و نوازندگی که اصلا قابل قیاس نیستن)

-----

البته این اخلاق شادمهر که کلا پشت سره هیچکس هیچ وقت هیچی نمیگیه
    و نسبت به همه چی
    حتی انتقادات به کارهاش مثل سایت بت و... همیشه سکوت میکنه به نظرم جالبه
    همینو میگم دیگه. اصلا شادمهر هم نه. یه خواننده دیگه. واقعا چه دلیلی داره بیایی تیکه بندازی؟‌ جز کوچیک کردن خود ادم چی داره این حرف؟
    من توی یه پیج اینستا دیدم این حرفشو بعد کامنتا رو میخوندم همه فحش به یگانه بود
    خب مرض داری مگه مرد که فحش برا خودت میخری
    اصلا کسی بات کار داره مگه
    بیا اجراتو کن برو دیگه :)))))

حمید عسکری اون زمان که اهنگ سبب و رسیدی اومده بود مسخره میکرد این دوتا اهنگ رو
    دقیقا مصاحبش یادمه
    همین سوال تقلیدش از شادمهر رو ازش پرسیدن
    گفت الان تو مراکز خرید و رستورانا و... اهنگای من بیشتر پخش میشه یا اهنگ سبب و رسیدی :))))))))))))))
    الان بعد از چند سال تازه یادش افتاده که حرفاش چرت بوده
    تازه فهمیده وقتی اسم شادمهر رو کنارش میارن باید سرشو بندازه پایین
    وقتی دید دیگه تو بازار کشش نداره و از بورس عقب افتاده یادش اومد که دیر بود دیگه :))))))

اره هیچوقت هیچی نمیگه
    فقط یبار یادمه قاطی کرد
    اون تایمی که میگفتن داره میاد ایران چند سال پیش
    یهو پست گذاشت جنازمم وصیت کردم ایران نره و بسوزونن و فلان :)))))
    تنها ری اکشن شادمهر به تمام حواشی این چند سال فعالیتش همین هست که من یادمه :))))
    اینم به شخص خاصی نبود تازه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

9. 3 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    اون موقع البته توقعمون خیلی زیاد بود ازش واسه همین گهگهاهی تو ذوقمون میخورد اما اون زمان شادمهر اگه یه کار اون شکلی میداد ده تا باب میل هواداراش میداد ... الانم اگه حتی از ده تا کار جدیدش لااقل یکیشو به سلیقه ی هوادارای قدیمیش میداد بازم ما حرفی نداشتیم

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    چقدر داره خوب کار میکنه این حامد برادران تو این مارکت فعلی

یه اهنگ زیبا و دلنشین

یادته یه شب که ماه تو آسمون نشون دادی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    چقدر داره خوب کار میکنه این حامد برادران تو این مارکت فعلی

یه اهنگ زیبا و دلنشین

یادته یه شب که ماه تو آسمون نشون دادی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    وسوسه شدم گوش کنم ...
    اولش که فک کردم اون پسره طلیسچیه ... حداقل از دو سه تا آهنگ کنده بود تا به همچین چیزی برسه ولی به نظرم کاور اصلی از آهنگ ترکی الیاس بود ... شعر هم کاملاً معلوم بود روی ملودی گفته شده ...
    همینا باعث مرگ موسیقی شدن ... البته اینا لگد آخر رو به جسد نیمه جان موسیقی زدن ...

15. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    وسوسه شدم گوش کنم ...
    اولش که فک کردم اون پسره طلیسچیه ... حداقل از دو سه تا آهنگ کنده بود تا به همچین چیزی برسه ولی به نظرم کاور اصلی از آهنگ ترکی الیاس بود ... شعر هم کاملاً معلوم بود روی ملودی گفته شده ...
    همینا باعث مرگ موسیقی شدن ... البته اینا لگد آخر رو به جسد نیمه جان موسیقی زدن ...
    درسته
    ولی اینا یه لول بالاتر از اهنگهای جدید شادمهر هستن

اینجور اهنگ ها باز ۱ ماه تاریخ انقضا دارن

من اهنگ جنگ دلم و اهنگ اخری شادمهرو یه بار نتونستم کامل گوش کنم

صفحه 3930 از 4087 نخستنخست ... 2930343038303880392039283929393039313932394039804030 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع