صفحه 3944 از 4119 نخستنخست ... 2944344438443894393439423943394439453946395439944044 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,431 به 39,440 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ماله کشیدن ...؟ کسی منکر این نیست که شادمهر لایو نمیخونه ... بارها هم گفتم از نظر من شادمهر تموم شده ...
    از پارسال که کنسرتا شروع شده تا الان بارها ویدئو اومده بیرون که معلوم شده شادمهر لایو نمیخونه ولی بازم کنسرتاش در حد سلد اوت جمعیت داره ...!
    حالا سوال من اینه دلیلش چی میتونه باشه ...؟

1- هوادار نمیدونه پلی بکه با اشتیاق میره بلیط میخره
    2- هوادار با اینکه میدونه ممکنه پلی بک باشه ولی بازم به خاطر تعصبی که داره میره بلیت میخره ...
    3- هوادار با اینکه میدونه پلی بکه ولی به خاطر شادمهر میره بلیط میخره
    4-هوادار میدونه پلی بکه ولی براش مهم نیست به خاطر لذت بردن میره بلیط میخره حالشو میبره
    من مهمترین دلیل 4میدونم...بعدش هم مورد 2..به نظرم مورد دو و سه یکی هستن

فعال
    یک سری از این خارجی‌ هم با این پلی بک تِر زدن و مردم شاکی شدن، مثل: شکیرا، بُن جوی، جاستین بیبر، کتی پری، مایلی سیروس، بریتنی اسپیرز، انریکِ ایگلسیاس، اینارو یادم میاد که هو شدن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    من مهمترین دلیل 4میدونم...بعدش هم مورد 2..به نظرم مورد دو و سه یکی هستن
    تعصب و علاقه دو مورد جدا از هم هستن ... کسی که تعصب داره حداکثر یک درصد از عقلش استفاده میکنه ... کسی که علاقه داره بیشتر دلسوزی میکنه و یه لگد نثار جنازه خواننده نمیکنه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elegance نمایش پست ها
    یک سری از این خارجی‌ هم با این پلی بک تِر زدن و مردم شاکی شدن، مثل: شکیرا، بُن جوی، جاستین بیبر، کتی پری، مایلی سیروس، بریتنی اسپیرز، انریکِ ایگلسیاس، اینارو یادم میاد که هو شدن
    تصویر هم اومد بیرون ...؟! قطعاً نه ...

5. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یاحا کاشانی (ترانه سرای حکومتی ) : کنسرت را به تفریح لوکس تبدیل کرده اند !!!
    ترانه سرای قطعه «لیلا» با بیان اینکه کنسرت به یکی از تفریحات لوکس فرهنگی و هنری تبدیل شده است، گفت: میانگین قیمت بلیت‌ کنسرت ۳۰۰ هزار تومان است، یعنی اگر یک خانواده چهار نفره بخواهد یک شب در هفته به یک کنسرت بروند، باید یک میلیون و دویست هزار تومان را برای نشستن روی صندلی‌های کنسرتی خرج کند که آن سالن‌ها از لحاظ استانداردهای برگزاری هم مانند کیفیت نور و صدا شرایط خوبی را ندارد.

اینکه میگم بلد نیستیم تفریح کنیم و لذت ببریم اینه ...!!! کنسرت چیزی جز تفریح و لذت نیست اونم از نوع لوکس ...!!! روغن 5 کیلویی شده 400 تومن ... احمقی که زیر بار این قیمتها میره و حاضر نیست برای تفریح 400 خرج کنه ... !!!

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تصویر هم اومد بیرون ...؟! قطعاً نه ...
    من با اصلِ حرفهای تو موافق هستم، فقط اینکه اخلاق و رفتار خارجی‌‌ها رو توی این چیز‌ها بیشتر می‌‌پسندم، لاقل اگر اشتباه می‌‌کنند اعترافش هم اعلام می‌‌کنند، توی ایران ما اینجوریا نیس، اشتباه که می‌‌کنن بدتر دو قورت و نیمش هم باقین، دیگه همه همدیگر رو می‌‌شناسیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elegance نمایش پست ها
    من با اصلِ حرفهای تو موافق هستم، فقط اینکه اخلاق و رفتار خارجی‌‌ها رو توی این چیز‌ها بیشتر می‌‌پسندم، لاقل اگر اشتباه می‌‌کنند اعترافش هم اعلام می‌‌کنند، توی ایران ما اینجوریا نیس، اشتباه که می‌‌کنن بدتر دو قورت و نیمش هم باقین، دیگه همه همدیگر رو می‌‌شناسیم
    ایرانیا (داخل و خارج فرقی نمیکنه ) عاشق حاشیه هستن ... دلیل هم داره زیاد ...!!! داخل که از صبح تا شب به فکر شکم بارگی و سیاست و نابودی فلانی هستن ... ایرانیای خارج هم که اخبار رو از بی بی سی دنبال میکنن دنبال اینن شاید فرج سیاسی بشه ... در هر صورت تفکر داخل و خارج حافظه خالی برای عقل باقی نزاشته ...
    خارجیا همیشه دنبال لذت بردن از زندگی هستن ... فکرشون درگیر تورم و سیاست نیست ... شاید ده درصد به فکر شکم و سیاست باشن (البته درگیر ســــــــــکس هم هستن بر خلاف تصور ما :)) ... خب معلومه وقتی فکر آزاد باشه میری دنبال لذت بردن از زندگی ...
    خب برای همینه که خارجیا وقتی با همچین صحنه ای به نام پلی بک مواجه میشن گارد آنچنانی نمیگیرن چون اصل تفریح و لذت براشون مهمه ... ولی ما ایرانیا سرمون درد میکنه برای حاشیه و اتو گرفتن و مسخره بازی در اینستاگرام ... طرف میگه پول خرج کردم برای کنسرت پلی بک تحویل میدی آره ؟ آرهههه ؟ فیلمتو میزارم ضایع میکنمت ... تازه معروف هم میشم ...
    و دلایل دیگه ... میتونم در این مورد کنفرانس بزارم که در این مقال نمی گنجد :))

10. 4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ایرانیا (داخل و خارج فرقی نمیکنه ) عاشق حاشیه هستن ... دلیل هم داره زیاد ...!!! داخل که از صبح تا شب به فکر شکم بارگی و سیاست و نابودی فلانی هستن ... ایرانیای خارج هم که اخبار رو از بی بی سی دنبال میکنن دنبال اینن شاید فرج سیاسی بشه ... در هر صورت تفکر داخل و خارج حافظه خالی برای عقل باقی نزاشته ...
    خارجیا همیشه دنبال لذت بردن از زندگی هستن ... فکرشون درگیر تورم و سیاست نیست ... شاید ده درصد به فکر شکم و سیاست باشن (البته درگیر ســــــــــکس هم هستن بر خلاف تصور ما :)) ... خب معلومه وقتی فکر آزاد باشه میری دنبال لذت بردن از زندگی ...
    خب برای همینه که خارجیا وقتی با همچین صحنه ای به نام پلی بک مواجه میشن گارد آنچنانی نمیگیرن چون اصل تفریح و لذت براشون مهمه ... ولی ما ایرانیا سرمون درد میکنه برای حاشیه و اتو گرفتن و مسخره بازی در اینستاگرام ... طرف میگه پول خرج کردم برای کنسرت پلی بک تحویل میدی آره ؟ آرهههه ؟ فیلمتو میزارم ضایع میکنمت ... تازه معروف هم میشم ...
    و دلایل دیگه ... میتونم در این مورد کنفرانس بزارم که در این مقال نمی گنجد :))

12. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کم کم وقت آهنگ جدیده

فوق حرفه ای
    سندرم مسعود فعال شد ...

15. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3944 از 4119 نخستنخست ... 2944344438443894393439423943394439453946395439944044 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع