اهنگ جدید شادمهر اوایل تیرماه
منبع نامشخص
ولی معتبر
بزرگوار من با قسمت اول حرفت مخالفم..چون خود انتخاب موزیک شخصی،،ببین شما نمیتونی به اون نجار به کارمند به ویزیتور به مغازه دار به مکانیک و.......بگی چی گوش کن همونطور من دهه هفتادی نمیتونم به دهه چهل بگم چی گوش کن،همونطور که دهه هشتادی حرف دهه شصت جدی نمیگیره،،قضاوت منصفانه تو موزیک؟؟؟؟؟من به انتخاب غذای تو انتخاب لباس وکفش تو میدونم قضاوت منصفانع داشته باشم؟؟؟؟ما نمیخوایم قبول کنیم همه چیز عوض شده ولی احسان به این باور رسیده،،منم خیلی جاها باهاش مخالف بودم
قیاس موسیقی با بقیه چیزا درست نیست دوست من
باور و طرز فکر غلط غلطه و صد سال هم بگذره اگر تمام مردم عالم اشتباه فکر کنن مهم نیست چون در بعضی موضوعات مثل موسیقی برای تشخیص اثر خوب از بد سلیقه شخصی را باید کنار گذاشت و بی طرفانه گوش داد و نظر داد وگرنه میشه یک نظر فاقد اهمیت و غیر قابل اتکا هرچند که در جایگاه شنونده عادی و غیر متخصص باشیم
در ضمن اینم بگم آخه من اگر با احسان مخالفت میکنم برای اینکه احسان اصلا وقت کافی برای شنیدن موزیکا را نداره یا وقت برای شنیدنشون نمیذاره پس بنابراین ناچارا بهش بدبین میشم و فکر میکنم داره بی اهمیت همینجوری یه چیزی میپرونه و میخواد صرفا یه حرفی گفته باشه
بزارین قبل از اینکه دوباره دعوا و جعلول بحثی راه بیفته چند خطی دلیل با ذکر شماره بنویسم ...(البته میدونم منظور پیمان چی بود ...)
1- بارها و بارها و بارها و باز هم بارها تو این ده سال اخیر گفتم نظر شخصی ...! یعنی اگه من یا هر کاربر دیگه نظر میدیم کاملاً شخصیه ... این نظرات صرفاً جهت حضور در انجمن موزیک است و فاقد اعتبار میباشد ...
2- بارها و بارها و بازم بارها گفتم حتی نظر بزرگان موسیقی در مورد موسیقی پاپ نظر شخصی اونهاست ...!!! چرا ؟! چون موسیقی پاپ هیچ استانداردی نداره و هیچکس حتی اساتید برجسته هم نمیتونه در موردش حکم بده ... حتی اینکه من و امثال من میگیم موسیقی پاپ مرد و تموم شد هم نظر شخصیه ... تکرار میکنم استانداردی نیست ...!!!
3- بارها و بارها و بارها در این انجمن اتفاق افتاده که مثلاً من اومدم نظرمو در مورد آهنگ و آلبوم گفتم و بعدش نقل قول گرفتن همان و بحث های بی نتیجه همان ...! نقل قول باید با دلیل باشه نه اینکه تو هر نقل قول یه موضوع جدا از بحث مطرح بشه و همینطور بحث های الکی ادامه پیدا کنه ... البته اینجا انجمن موزیکه و باید در مورد موزیک بحث بشه ولی تا جای ممکن بدون تعصب ...
4- ( به نظرم ) مشکل اصلی اینجاست که تعصب به خواننده 99 درصد بحث رو تحت الشعاع قرار میده و تهش نتیجه میشه جعلول بحث های الکی اعصاب خورد کن ... کاریش هم نمیشه کرد
5- من خیلی کم موسیقی روز دنیا گوش میدم یا بهتره بگم اصلاً گوش نمیدم ... ولی این دلیل نمیشه هر بحثی در مورد موسیقی داخلی میشه ربطش بدین به گوش ندادن موسیقی روز دنیا ...!!!
6- بارها و بارها و بارها گفتم سواد موسیقی من مربوط به بیستو استاد اندی سال پیشه ... دلیل نمیشه تو هر بحث سریع بریم سراغ کهولت سن بنده ...
و در پایان : تا این موارد که گفتم اصلاح نشه بحث فاییده ای نداره ( باز هم از نظر من!!! )
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 19 مهمان ها)