کی گفت خجالت بکشم که فن شادمهر بودم ! شادمهر قدیم رو کسی منکرش نیست که بینظیر بوده و هیچکس هم رو دستش نخواهد آمد، من مخلصشم هستم . اما الان افتضاح شده. به قدری که خیلی از کارای داخلی قشنگ تر از چرندیات جدید شادمهر هستن بی تعارف. خودمون رو گول نزنیم.
کی گفت خجالت بکشم که فن شادمهر بودم ! شادمهر قدیم رو کسی منکرش نیست که بینظیر بوده و هیچکس هم رو دستش نخواهد آمد، من مخلصشم هستم . اما الان افتضاح شده. به قدری که خیلی از کارای داخلی قشنگ تر از چرندیات جدید شادمهر هستن بی تعارف. خودمون رو گول نزنیم.
شماها به خاطر اینکه جلوی رفیقا ( مخاطب خاص :)) ) بگین که طرفدار شادمهر هستین خجالت میکشین چون طرف میاد میگه شادمهر ؟! شادمهر که تموم شد رفت بیا سراغ فلان خواننده این حرفا ... کاملاً درک میکنم ... خودم زمانی که میگفتم طرفدار مدرن تاکینگ هستم خیلی از اینجور حرفا ( خیلی بدتر ) شنیدم ولی اهمیت ندادم ...
آهنگ تازه اندی چه خوبه (دوست دارم)
ملودی خیلی خوشگل
تنظیم شنیدنی و به دور از انتظار از کسی مثل بهروز علیاری
صدا که لامصب عوض نمیشه سالهای ساله همین طوری تافت زده مونده... برام واقعا تعجب آوره که اندی تا چه قدر از صداش خوب نگهداری کرده
آهنگش که خوبه ... حداقل بهتر از قبلیاس ...
با گیتار اورتورش مخالفم بهتره بگم متنفرم از این سبک ( که توضیحش در این مقال نمیگنجد ...) اون ساکسیفون که فاجعه س تو هر آهنگی برادرزادشو میاره بزنه تا تو کنسرت باهاش باشه ...
صدای دورگه اندی به نظرم خراب شده ... البته با توجه به سندوسالش بازم خوبه ولی به سمت پورنگی شدن رفته ... بازم البته تو آهنگای قبلی وکال رو تو خونه خودش گرفته بود دوران قرنطینه ولی این آهنگ وکال خوبی داشت حرفه ای بود و حالت پورنگی نداشت ...
احسان جان اگر میخواستم نگرش و دید تو رو به موسیقی داشته باشم تا حالا باید خودکشی میکردم از بی کاری یا میشستم در بهترین حالت با شخمام یه قول دو قول بازی میکردم
هیچ کس به اندازه خودم ندیدم که تا این اندازه گستردگی سلیقه داشته باشه
دم خودم گرم که علی رغم سختگیری نسبتا زیادی که دارم ولی سعی میکنم کارای خوب از تقریبا سراسر دنیا را وقت بذارم پیدا کنم و ازشون لذت ببرم
این نگاه تو عذاب آورترین و زجرآورترین دیدیه که میشه نسبت به هنر موسیقی داشت
Batel
Music: Mansour Farhadian
Lyrics: Mansour Farhadian
Arrangement: Alireza Afshar
Mix: Mohammad Falahi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به همه
ارائه ای دیگر از شادمهر
بمب موسیقی
ساچ ا واو
صدای شادمهر خیلی عوض شده
کاور به آهنگ و صدای شادمهر حسابی میاد
بااااااااااااااااطل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]