افتاده تو مسیر سراشیبی بی دنده و ترمز
اگر مقایسه بین کارای درجه 3 و 4 بخوایم بکنیم کار تازه میثم ابراهیمی که مسعود جهانی تنظیم کرده از این قشنگ تره
هرچی روبه جلو میره مفتضح تر و داغون تر
رسما به خاک سیاه نشوند خودشو ....
افتاده تو مسیر سراشیبی بی دنده و ترمز
اگر مقایسه بین کارای درجه 3 و 4 بخوایم بکنیم کار تازه میثم ابراهیمی که مسعود جهانی تنظیم کرده از این قشنگ تره
هرچی روبه جلو میره مفتضح تر و داغون تر
رسما به خاک سیاه نشوند خودشو ....
ببین پیمان جان به نظرم با نگرش قبلی نسبت به من ( یعنی همون سیاه نمایی من) اسپم های منو میخونی به خصوص در مورد نظرات در مورد آهنگ ها ... باور کن من اصلاً قصد ندارم دید کسی رو نسبت به موسیقی عوض کنم و جو منفی ایجا کنم ... اتفاقاً لذت میبرم یه نفر میاد در مورد آهنگ نظر میده ... نظرات متفاوت خیلی خوبه ...
به نظرم صداشو بم کرده لحنشو عوض کرده به خاطر جفت و جور کردن ملودی ... طرف اتود زده با پیانو براش فرستاده خوشش اومده ... فقط مشکل اینجاست شعر و ملودی به صدای شادمهر نمیخوره و بیشتر مناسب صداهایی مثل رضا صادقی بود ...
قطعاً این شعر بر اساس ترجیع بند گفته شده چون ورس هیچ هارمونی با ترجیع بند نداره ... و قطعاً بر اساس صدای شادمهر گفته نشده و اتود کار بر اساس صداهای بم و حجیم زده شده بوده ...
تنظیم هم که کوچکترین همخوانی و خلاقیتی نداره ...از تنظیم کننده خواسته شده فقط همراهی کنه برای خالی نبودن عریضه ... تنظیم های رضا صادقی طور میخواست تا دربیاد ...
البته نظر شخصی من هست
اهنگی نیست که بخواد اصلا در موردش بحث کنیم
به قول خودت همون حالت فست فودی هست
بعد چند ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغ بعدی
فقط برام عجیب هست، یعنی شادمهر حتی تو خلوت خودش فکر نمیکنه اینا چین من دارم به اسم خودم میدم بیرون؟ یه نگاهی به گذشته نمیکنه یعنی؟
اصلا هضم نمیتونم کنم
به خاطر بت مجبوره هر چی میاد دستش بخونه به خصوص الان که فوتبال خوابیده والیبال تو بورسه ...
به نظرم این یکی فست فودی نبود ...! برای خواننده ای دیگه بود قبول نکرده یا هر چی ، فرستاده برای شادمهر تا مشتری پیدا کنه ... شادمهرم که دیگه گروهی براش نمونده مجبور شده به هر صورتی هست یه چیزی بخونه ...
در کل اینجور آهنگا که فقط ترجیع بند ملودی داره بهتر از این نمیشه ...
نظر همه دوستان گرامی محترم ولی من از آهنگ خوشم اومد نمیگم خیلی خوبه ولی نسبت به کارای قبلی قابل قبول بود.فقط نسبت به کارای قبلی نه نسبت به رزومه شخص خود شادمهر... صداش هم که از آهنگ دست من نیست عوض کرده حالا یا به قول احسان میخواد به سبک آهنگ بیاد یا کلا واسه سن و سال و بقیه عوامل صداش یه خورده بم شده
کاری ندارم کار خوبه یا بد
با عوامل کار هم کاری ندارم چون شادمهر انگار کار اهنگسازی رو بوسیده گذاشته کنار.
حلقه مفقوده کارهای شادمهر فقط اون حس و حال کاریه که شادمهر تو تمام کارهاش منتقل میکرد.حتی مضخرف ترین کاری که خودش یا دیگران می ساخت رو با احساسش بالا میکشید.اون حس و حال و انگیزه تو هیچ کاری دیده نمی شه.
اگه دوستان اصیل و طرفداران قدیمی شادمهر ناراحت نشن و مارو دلیل اصلی ضعف شادمهر ندونن ما بدمون نیومد از اهنگ :))))
تقریبا از تمام کارای اخیرش بهتر بود
نسخه کاملتر اهنگ یخ زدم بود به نظرم :)))
هیچ چیز عجیب غریب و پیچیده ای نداره که البته انتظار دیگه ای غیر از اینم نبود
ولی حس بهتری داره از بقیه اهنگایی که میداد
پارت دومش مخصوصا بهتر بود
شادمهر رو دیگه نباید با البوم طرفدار به قبل مقایسه کرد
و نسبت به شادمهر جدیدی که داریم میبینیم من اوکی بودم با کار
به ترتیب بخوام بگم تو این چند سال:
۱. میترسم
۲. دور شدی
۳. باطل
۴. دست من نیست
۵. یخ زدم
۶. قاضی
۷. خواب خوش
۸. بی احساس
۹. وقتی که بد میشم
۱۰. کوه
۱۱. بارون دلم خواست
اهنگ جنگ دلم و چرا تو جنگی هم اصن روم نمیشه بنویسم تو رتبه بندی :)))))))))))) اصن بدترین اهنگای تاریخ موسیقی بودن. نه فقط شادمهرا. کل موسیقی جهان همچین فجایعی ندیده بود به خودش
اره خلاصه اینجوریاست
اقای شادمهر چه کردی با خودت مرد . چه کردی. حیف اون جایگاهی که با بدبختی به دست اورده بودی
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
نبودن حس و حال شادمهر رو از یه جهت قبول دارم ...
اگه بخوام مثال بزنم مثل همین آهنگ از آهنگی که فقط ترجیع بند داره : آغوش ... خب شادمهر میاد شعر رو از لاری پور میگیره میبینه فقط ترجیع بند به درد میخوره بقیشو میریزه دور ... لاری پور هم که اونموقع مثل الان معروف نبوده قبول میکنه و شاهد میاد براش یه ورس کوتاه در نظر میگیره ... بعد شادمهر میاد با فضاسازی و تنظیم نبود شعر رو پوشش میده تایم میرسه به 4 دقیقه بدون اینکه شنونده خسته بشه ...
ولی الان امکان همچین کاری هست ...؟! غیرممکنه ... از شاعر بگیر تا خود شادمهر که بیاد اینهمه وقت بزاره ... وقتی برای کاری وقت نزاری اون حس به شنونده منتقل نمیشه ... حس و حالی که به شنونده میرسه رابطه مستقیم داره با شور و حال خواننده ...
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)