آخه چی گفتم بهت ...؟! تو گفتی تکرار نکن نمیخوام نظرتو ببینیم و از این حرفا ... من که چیزی نگفتم ...
میدونم این حرف فراری دادن کاربرا از کجا شروع شد ... نمیخوام گذشته رو هم بزنم ولی حاضرم به تمام مقدسات و عزیزانم قسم بخورم حتی یکبار هم قصد چنین کاری رو نداشتم ... سالها گفتن احسان میاد اینجا دعوا راه میندازه تا همه رو فراری بده ... واگذار به خدا ... خب دعواهایی اتفاق افتاد به هر دلیل و بعدش هم من بارها عذرخواهی کردم (بعضی اوقات تقصیر من هم نبود ولی پیش قدم شدم در عذرخواهی ) ...
عزیز من بارها گفتم اینجا انجمن موزیکه و همه تخصص ندارن ولی باید نظر بدن غیر اینه ...؟! اصن من فراستی ... مگه فراستی چیزی جز نظر شخصیشو میگه ...؟! ولی نظر مخالفش تحمل نمیشه (حالا بماند که همینو میخواد برای دیده شدن ) ... نظرات منو تو این سالها دیدی ... همه بزرگان موسیقی هم دارن همینا رو میگن ...
میدونم خیلی تو بلک لیست بودم ... قسم میخورم حتی یکبار هم ناراحت نشدم که تو بلک لیست بودم ... حتی یکبار هم نرفتم تو صفحه کاربرا بگم چرا ... فقط در مورد تندیس (مادر جان ) رفتم بهش گفتم چون تقصیر من بود و داش ملی ... اهل پیامخ (پیام خصوصی) هم نیستم حرفمو همینجا میزنم ...
واقعاً سوختم وقتی گفتی بسوز ...خندم گرفته بود چون میدونستم پسر خوبی هستی ...
من حاضرم احسان در مورد تمام مسایل جهان اظهار نظر کنه ولی این موزیک رو بی خیال بشه بذاره ما اهل فن فقط نظر بدیم درباره ش
پستهات رو که پاک نکردی هست هنوز عزیز جان با تاخیر دو سه روزه اومدی هرچی تو دلت بود را خالی کردی رفتی
چه طور دلت اومد مادر جان ( تندیس) را فراری بدی آخه؟ مادر جان برای همیشه رفت و خبری ازش نشد
از امثال مادر جان زیاد بودن و هیچ کدوم هم برنگشتن
خخخخخخ منم میدونستم حرصت درمیاد برای همین اونطور گفتم
مرسی
من که یادم نمیاد یه خواننده بیاد برای سلداوت شدن کنسرتش پست بزاره ...!!! استوری تشکر دیده بودم ولی پست نه ... مثه اینکه ترکیه خیلی به شادمهر ساخته ... آخرشم مثل پنجعلی میگه زود برمیگردم ...
اوضاع خیلی خیلی خیطه ...!
بد شنیدن موسیقی و موسیقی بد شنیدن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخشی از این حرفا مربوط به شادمهر هم میشه ... ! البته از این نظر با مهاجرتش پایه گذار این نوع موسیقی شد و اینا هم ذائقه نسل بعدی رو عوض کردن ...
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 22 مهمان ها)