صفحه 3988 از 4087 نخستنخست ... 298834883888393839783986398739883989399039984038 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,871 به 39,880 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    چرا ناراحت بشی هرچی خواستی میگی و گفتی دیگه چیزی هم مونده که بخوای نگفته باشی

تازه میگه ناراحت نشدم نه بیا بشو جون من

همش تقصیره این احسانه خب حسین جون کاربرا را اذیت میکنه و فراری میده تازه میخواد منم فراری بده از این محیط فرهنگی بزارم برم چشم دیدن کاربرا را نداره به این حرفش که میگه تو بری 10 تا کاربر میشه 9 تا نگاه نکن داره یه دستی میزنه منو امتحان کنه

آخه کجای دنیا دیدی کسی در مورد یه چیزی تخصص نداشته باشه ( حالا امثال ماها هم تجربی یه چیزی میپرونیم) و اصلا سراغش هم نره بعد بیاد نظر بده خب همین میشه که خودتم داری میگی فراستی هستی به نوعی

گفتم یه حرکتی بزنم دستم خالی نباشه جلوش

اوه تا دلت بخواد رفته بودی تو بلک لیست اما من تنها فردی بودم که رسما برات احضاریه فرستادم و بهت گفتم بــســـــــوز

ها درستش همینه

با هم دوست باشید

احسان که اخلاقشو میدونی، کلا باید اظهار نظر کنه در مورد همه چی

2. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    تو گازوییلی.. به پت پت کردن افتادی
    همین اروپا دارن ذغال سنگ جمع میکنن برای زمستون ...

نامرد ...
    کجا در مورد همه چی اظهار نظر کردم ...

فوق حرفه ای
    چرا ناراحت بشی هرچی خواستی میگی و گفتی دیگه چیزی هم مونده که بخوای نگفته باشی

تازه میگه ناراحت نشدم نه بیا بشو جون من

همش تقصیره این احسانه خب حسین جون کاربرا را اذیت میکنه و فراری میده تازه میخواد منم فراری بده از این محیط فرهنگی بزارم برم چشم دیدن کاربرا را نداره به این حرفش که میگه تو بری 10 تا کاربر میشه 9 تا نگاه نکن داره یه دستی میزنه منو امتحان کنه

آخه کجای دنیا دیدی کسی در مورد یه چیزی تخصص نداشته باشه ( حالا امثال ماها هم تجربی یه چیزی میپرونیم) و اصلا سراغش هم نره بعد بیاد نظر بده خب همین میشه که خودتم داری میگی فراستی هستی به نوعی
    اوه تا دلت بخواد رفته بودی تو بلک لیست اما من تنها فردی بودم که رسما برات احضاریه فرستادم و بهت گفتم بــســـــــوز
    آخه چی گفتم بهت ...؟! تو گفتی تکرار نکن نمیخوام نظرتو ببینیم و از این حرفا ... من که چیزی نگفتم ...

میدونم این حرف فراری دادن کاربرا از کجا شروع شد ... نمیخوام گذشته رو هم بزنم ولی حاضرم به تمام مقدسات و عزیزانم قسم بخورم حتی یکبار هم قصد چنین کاری رو نداشتم ... سالها گفتن احسان میاد اینجا دعوا راه میندازه تا همه رو فراری بده ... واگذار به خدا ... خب دعواهایی اتفاق افتاد به هر دلیل و بعدش هم من بارها عذرخواهی کردم (بعضی اوقات تقصیر من هم نبود ولی پیش قدم شدم در عذرخواهی ) ...

عزیز من بارها گفتم اینجا انجمن موزیکه و همه تخصص ندارن ولی باید نظر بدن غیر اینه ...؟! اصن من فراستی ... مگه فراستی چیزی جز نظر شخصیشو میگه ...؟! ولی نظر مخالفش تحمل نمیشه (حالا بماند که همینو میخواد برای دیده شدن ) ... نظرات منو تو این سالها دیدی ... همه بزرگان موسیقی هم دارن همینا رو میگن ...

میدونم خیلی تو بلک لیست بودم ... قسم میخورم حتی یکبار هم ناراحت نشدم که تو بلک لیست بودم ... حتی یکبار هم نرفتم تو صفحه کاربرا بگم چرا ... فقط در مورد تندیس (مادر جان ) رفتم بهش گفتم چون تقصیر من بود و داش ملی ... اهل پیامخ (پیام خصوصی) هم نیستم حرفمو همینجا میزنم ...
    واقعاً سوختم وقتی گفتی بسوز ...خندم گرفته بود چون میدونستم پسر خوبی هستی ...

5. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داش احسان خبری دستت نیومد؟
    نه فعلاً که چیزی نگفته ..
    البته این خرزو خان ما اخیراً در تایم انتشار آهنگا دچار اختلال شده ...نمونش اخیراً آهنگای شهرام صولتی و اندی و شهره و هنگامه و سپیده با یک ماه تاخیر اومد بعد از کامینگ سون من تو تاپیک کامینگ سون ها ...

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

با هم دوست باشید

من حاضرم احسان در مورد تمام مسایل جهان اظهار نظر کنه ولی این موزیک رو بی خیال بشه بذاره ما اهل فن فقط نظر بدیم درباره ش

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آخه چی گفتم بهت ...؟! تو گفتی تکرار نکن نمیخوام نظرتو ببینیم و از این حرفا ... من که چیزی نگفتم ...

میدونم این حرف فراری دادن کاربرا از کجا شروع شد ... نمیخوام گذشته رو هم بزنم ولی حاضرم به تمام مقدسات و عزیزانم قسم بخورم حتی یکبار هم قصد چنین کاری رو نداشتم ... سالها گفتن احسان میاد اینجا دعوا راه میندازه تا همه رو فراری بده ... واگذار به خدا ... خب دعواهایی اتفاق افتاد به هر دلیل و بعدش هم من بارها عذرخواهی کردم (بعضی اوقات تقصیر من هم نبود ولی پیش قدم شدم در عذرخواهی ) ...

عزیز من بارها گفتم اینجا انجمن موزیکه و همه تخصص ندارن ولی باید نظر بدن غیر اینه ...؟! اصن من فراستی ... مگه فراستی چیزی جز نظر شخصیشو میگه ...؟! ولی نظر مخالفش تحمل نمیشه (حالا بماند که همینو میخواد برای دیده شدن ) ... نظرات منو تو این سالها دیدی ... همه بزرگان موسیقی هم دارن همینا رو میگن ...

میدونم خیلی تو بلک لیست بودم ... قسم میخورم حتی یکبار هم ناراحت نشدم که تو بلک لیست بودم ... حتی یکبار هم نرفتم تو صفحه کاربرا بگم چرا ... فقط در مورد تندیس (مادر جان ) رفتم بهش گفتم چون تقصیر من بود و داش ملی ... اهل پیامخ (پیام خصوصی) هم نیستم حرفمو همینجا میزنم ...
    واقعاً سوختم وقتی گفتی بسوز ...خندم گرفته بود چون میدونستم پسر خوبی هستی ...
    پستهات رو که پاک نکردی هست هنوز عزیز جان با تاخیر دو سه روزه اومدی هرچی تو دلت بود را خالی کردی رفتی

چه طور دلت اومد مادر جان ( تندیس) را فراری بدی آخه؟ مادر جان برای همیشه رفت و خبری ازش نشد

از امثال مادر جان زیاد بودن و هیچ کدوم هم برنگشتن

خخخخخخ منم میدونستم حرصت درمیاد برای همین اونطور گفتم

مرسی

9. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پستهات رو که پاک نکردی هست هنوز عزیز جان با تاخیر دو سه روزه اومدی هرچی تو دلت بود را خالی کردی رفتی
    چه طور دلت اومد مادر جان ( تندیس) را فراری بدی آخه؟ مادر جان برای همیشه رفت و خبری ازش نشد

از امثال مادر جان زیاد بودن و هیچ کدوم هم برنگشتن

خخخخخخ منم میدونستم حرصت درمیاد برای همین اونطور گفتم

مرسی
    کدوم پست ها ؟ نقل بگیر یا اسکرین ببینم چیا تو دلم بود که خالی کردم ...
    مادر جان قضیش فرق داشت با همه ... مسائل رو قاطی نکن ...
    آخه من چرا باید حرصم دربیاد از لیست سیاه تو ...

فوق حرفه ای
    من که یادم نمیاد یه خواننده بیاد برای سلداوت شدن کنسرتش پست بزاره ...!!! استوری تشکر دیده بودم ولی پست نه ... مثه اینکه ترکیه خیلی به شادمهر ساخته ... آخرشم مثل پنجعلی میگه زود برمیگردم ...
    اوضاع خیلی خیلی خیطه ...!

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بد شنیدن موسیقی و موسیقی بد شنیدن ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بخشی از این حرفا مربوط به شادمهر هم میشه ... ! البته از این نظر با مهاجرتش پایه گذار این نوع موسیقی شد و اینا هم ذائقه نسل بعدی رو عوض کردن ...

16. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    همین اروپا دارن ذغال سنگ جمع میکنن برای زمستون ...

نامرد ...
    کجا در مورد همه چی اظهار نظر کردم ...
    فقط کم مونده در مورد قطر سوراخ کیون سینجول نظر بدی

صفحه 3988 از 4087 نخستنخست ... 298834883888393839783986398739883989399039984038 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 22 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع