صفحه 3996 از 4119 نخستنخست ... 2996349638963946398639943995399639973998400640464096 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,951 به 39,960 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    از حق نگذریم خیلـــــــــــــی نامردی ...

خودمونیم خوب پشت سن من قایم شدیا ...
    فخرالسلطنه جدید بود نامرد ...
    خط قرمزِ من حق هست

ماشالله سنت اینقد زیاده که احتیاج به قایم شدن نیست، خودش مارو برده تو سایه کهولتش

فخر انجمن، فخر السلطنه،عالیجناب فخری وارد میشود

2. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    یکی هم بود موقع پخش البوم تجربه کن مدام حرف میزد میگفت غرور بهترین ترک البومه مثلا البومو داشت اون کجاس
    نامردا حالا یه بار خرزو خان سوتی داد به من چه ... چماق کردین رو سر من ...
    اینا رو یادتونه ولی تاریخ دقیق پخش آلبوم طرفدار که چند ماه جلوتر گفتم یادتون نیست نامردا ... یادتونه یه سال منتظر بودین تا صبح خبری بشه ...
    اینهمه کامینگ سون زدم زمانی که شادمهر سال به سال آهنگ نمیداد خبری ازش نبود هر چی وبلاگی سعید معید بود می اومد اینجا به امید خبر ...
    خیلی نامردین ...

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    خط قرمزِ من حق هست
    ماشالله سنت اینقد زیاده که احتیاج به قایم شدن نیست، خودش مارو برده تو سایه کهولتش
    فخر انجمن، فخر السلطنه،عالیجناب فخری وارد میشود
    استاد اندی می فرماید : خط قرمز ینی هرگز ینی ممنوع تو و من ... ربطش رو نمیدونم یهو به ذهنم رسید ...
    100 سالم که نیست نامرد ...
    سپاسگذارم عالیجناب ممه تیر ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    استاد اندی می فرماید : خط قرمز ینی هرگز ینی ممنوع تو و من ... ربطش رو نمیدونم یهو به ذهنم رسید ...
    100 سالم که نیست نامرد ...
    سپاسگذارم عالیجناب ممه تیر ...
    لازمه دوباره بگم سگ تو روحت

8. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نامردا انواع اقسام القاب رو نثار ما کردین ...پیری لقبی بود که یوزر پستون *ـــــ* باب کرد ...
    میگم یه لیست از خواننده ها و اهنگ های مورد علاقت بزار تا قشنگ از خجالتشون در بیام ... با غلتک رد میشم از رو همشون ...
    پت پت ؟ همش مصدوم بود ...یه جوری ترکوند که جیمز هم باهاش رفیق شد ... کریر رو نگاه کن تا نیازی به اپیلاسیون نداشته باشی ...

خواننده که قد موهای سر خودم و خودت مورد علاقه دارم از ایران خودمون بگیر برو تا یونان و ترکیه و رومانی و فرانسه

یک سری هم که آهنگسازای ترنس و هاوس هستن که بدون کلامن و سلیقه هر کسی تو ایران نیست

تو همین خواننده ها و آهنگای داخلی را تحلیل و آنالیز کن جاهای دیگه پیشکشت داداش

مهم این بود که خیلی ها عقیده پیدا کردن گلدن استیت تیم بدون نقصی نیس و اونا هم میتونن وارد دوران افول و افتشون بشن مثل خیلی از تیم های بزرگ دیگه

سابقه دوران بازی تو مدرسه راهنمایی اش هم میذاشتی یه دفعه دیگه

10. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    لازمه دوباره بگم سگ تو روحت

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خواننده که قد موهای سر خودم و خودت مورد علاقه دارم از ایران خودمون بگیر برو تا یونان و ترکیه و رومانی و فرانسه

یک سری هم که آهنگسازای ترنس و هاوس هستن که بدون کلامن و سلیقه هر کسی تو ایران نیست

تو همین خواننده ها و آهنگای داخلی را تحلیل و آنالیز کن جاهای دیگه پیشکشت داداش

مهم این بود که خیلی ها عقیده پیدا کردن گلدن استیت تیم بدون نقصی نیس و اونا هم میتونن وارد دوران افول و افتشون بشن مثل خیلی از تیم های بزرگ دیگه

سابقه دوران بازی تو مدرسه راهنمایی اش هم میذاشتی یه دفعه دیگه
    آره دیدم قبلاً تاپیک میزدی ... چقدم مزخرف بود بعضیاش ...
    یادته یه مدت تگ میکردی منو بیام تاپیک نظر بدم ... اونموقع قدر میدونستی نظرات منو ...
    بعد از رفتن دورانت دچار شک شدن و کری هم مصدوم شد بدون بازیکن موندن ... وقتی تیمی در ان بی ای دچار افت بشه خیلی سخته برگرده به اوج ... حتی سالها نتیجه نمیگیره ولی گلدن سریع برگشت با یکی دو تا بازیکن که از درفت گرفتن ... ایگودالا و تامپسون هم برگشتن از نظر روحی تقویت شدن ...
    همین لیگ دانشگاهی ان سی دبل ای از یورو لیگ سطحش بالاتره ...واسه همین رزومه میشه ...

فعال
    آره دیدم قبلاً تاپیک میزدی ... چقدم مزخرف بود بعضیاش ...
    یادته یه مدت تگ میکردی منو بیام تاپیک نظر بدم ... اونموقع قدر میدونستی نظرات منو ...
    بعد از رفتن دورانت دچار شک شدن و کری هم مصدوم شد بدون بازیکن موندن ... وقتی تیمی در ان بی ای دچار افت بشه خیلی سخته برگرده به اوج ... حتی سالها نتیجه نمیگیره ولی گلدن سریع برگشت با یکی دو تا بازیکن که از درفت گرفتن ... ایگودالا و تامپسون هم برگشتن از نظر روحی تقویت شدن ...
    همین لیگ دانشگاهی ان سی دبل ای از یورو لیگ سطحش بالاتره ...واسه همین رزومه میشه ...

نظرات دیگران خوشبختانه موجوده و من ندیدم تا حالا کسی اگرم دوست نداشته نظر منفی بذاره

آهنگا که سازنده اش من نبودم اما به نظر من کسی که به اون کارایی که قبلا اینجا به اشتراک گذاشتم بگه مزخرف کلا سلیقه اش تباهه چرا چون سلیقه موسیقیایی من تو کارای غیر ایرانی فوق العاده سختگیرانه ست و شخصا هر موسیقی را نمیپسندم و باید حتما ملاک ملودیک بودن را تو آهنگسازی ش داشته باشه در غیر این صورت نمونش مثل آهنگای غیرملودیک Adele و خیلی های دیگه که فقط صدا دارن و آهنگسازی و تنظیماشون تعطیله هیچ جایی در پلی لیست و سابقه 24 ساله ام به عنوان شنونده موسیقی نداشته و نداره
    ویرایش توسط peyman.2012 : 09-03-2022 در ساعت 06:36 PM

15. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

بله یادمه چند بار برای آهنگای سبک ترنس یا سای ترنس تگت کرده بودم که بعدا پشیمون شدم با خودم گفتم احسانو چه به این مدل آهنگا اصلا به گروه خونیش نمیخوره بخواد درکی از دنیای بدون کلاما داشته باشه

17. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ته تهش موسیقی از نظر احسان همون سبک گروه مادر فاکینگه که تو دهه هفتاد و هشتاد تو پیکان جوانان گوجه ای پلی میشد و واقعا قشر فرهیخته ای شنونده هاش بودن

19. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3996 از 4119 نخستنخست ... 2996349638963946398639943995399639973998400640464096 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع