![]()
نامردا حالا یه بار خرزو خان سوتی داد به من چه ...
![]()
چماق کردین رو سر من ...
اینا رو یادتونه ولی تاریخ دقیق پخش آلبوم طرفدار که چند ماه جلوتر گفتم یادتون نیست نامردا ...یادتونه یه سال منتظر بودین تا صبح خبری بشه ...
اینهمه کامینگ سون زدم زمانی که شادمهر سال به سال آهنگ نمیداد خبری ازش نبود هر چی وبلاگی سعید معید بود می اومد اینجا به امید خبر ...
خیلی نامردین ...![]()
خواننده که قد موهای سر خودم و خودت مورد علاقه دارم از ایران خودمون بگیر برو تا یونان و ترکیه و رومانی و فرانسه
یک سری هم که آهنگسازای ترنس و هاوس هستن که بدون کلامن و سلیقه هر کسی تو ایران نیست
تو همین خواننده ها و آهنگای داخلی را تحلیل و آنالیز کن جاهای دیگه پیشکشت داداش
مهم این بود که خیلی ها عقیده پیدا کردن گلدن استیت تیم بدون نقصی نیس و اونا هم میتونن وارد دوران افول و افتشون بشن مثل خیلی از تیم های بزرگ دیگه
سابقه دوران بازی تو مدرسه راهنمایی اش هم میذاشتی یه دفعه دیگه![]()
آره دیدم قبلاً تاپیک میزدی ... چقدم مزخرف بود بعضیاش ...
یادته یه مدت تگ میکردی منو بیام تاپیک نظر بدم ...اونموقع قدر میدونستی نظرات منو ...
بعد از رفتن دورانت دچار شک شدن و کری هم مصدوم شد بدون بازیکن موندن ... وقتی تیمی در ان بی ای دچار افت بشه خیلی سخته برگرده به اوج ... حتی سالها نتیجه نمیگیره ولی گلدن سریع برگشت با یکی دو تا بازیکن که از درفت گرفتن ... ایگودالا و تامپسون هم برگشتن از نظر روحی تقویت شدن ...
همین لیگ دانشگاهی ان سی دبل ای از یورو لیگ سطحش بالاتره ...واسه همین رزومه میشه ...
نظرات دیگران خوشبختانه موجوده و من ندیدم تا حالا کسی اگرم دوست نداشته نظر منفی بذاره
آهنگا که سازنده اش من نبودم اما به نظر من کسی که به اون کارایی که قبلا اینجا به اشتراک گذاشتم بگه مزخرف کلا سلیقه اش تباهه چرا چون سلیقه موسیقیایی من تو کارای غیر ایرانی فوق العاده سختگیرانه ست و شخصا هر موسیقی را نمیپسندم و باید حتما ملاک ملودیک بودن را تو آهنگسازی ش داشته باشه در غیر این صورت نمونش مثل آهنگای غیرملودیک Adele و خیلی های دیگه که فقط صدا دارن و آهنگسازی و تنظیماشون تعطیله هیچ جایی در پلی لیست و سابقه 24 ساله ام به عنوان شنونده موسیقی نداشته و نداره![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 09-03-2022 در ساعت 06:36 PM
ته تهش موسیقی از نظر احسان همون سبک گروه مادر فاکینگه که تو دهه هفتاد و هشتاد تو پیکان جوانان گوجه ای پلی میشد و واقعا قشر فرهیخته ای شنونده هاش بودن![]()
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)